| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
|
+11Radvv Stefan Littlebig1 FriSSc0 @dr1@n0 Alladin Monolythos Ombladon vrabie_adrian87 aleks_juventus ruben 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 09, 2010 2:34 am | |
| Mda..am jucat cu adrian in cupa lazio, mi-a dat gol din qw si a inceput scandalul...cica eu am dat gol din qw. am salvearea , astept un admin sa i-o trimis, sa-mi spuna cand am dat eu gol din qw...si sa confirme multele qw-uri ale lui.... asta e 1...da dupaia m-a si injurat dupa cum vedeti.. : am salvarea de la meci, sa vedeti ca minte cand zice ca am dat gol din qw. el de vreo 4 sau 5 ori a pus jos mingea cu portarul si a dat qw... CER 3-0 in meciul din cupa, 1 pentru ca m-a injurat si 2 pentru ca a dat gol din qw incalcand regulamentul. + penalizarea care se cuvine. Daca nu este penalizat pentru ca m-a facut jeg, si eu am fost penalizat pentru ca l-am facut nesimtit pe vrabie... iese urat. daca nu este penalizat acum pentru qw, o sa se creeze un precedent si toata lumea va putea da qw in voie si dupaia sa zica.." am dat a, am dat a" si normal ca nu va fi corect ca ei sa fie penalizati si el nu | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 09, 2010 2:22 pm | |
| eu n-am nimic cu nimeni atata timp cat joaca corect, cinstit si macar au onoarea sa recunoasca cand gresesc. exact acelasi lucru putea sa-l faca si el. sa spuna..ok frate am dat gol din qw , am mai dat si cu portarul , imi pare rau... dar el nuuuu, in schimb ma acuza pe mine de un gol imaginar din qw. si crede-ma...am si eu ceva experienta in jocul asta si am capacitatea sa fiu atent la o amarata de bara daca se incarca sau nu atunci cand cineva da cu a sau qw.
sunt si eu om, poate cateodata nu-mi convine ca pierd, si mai fac cateva observatii, dar nu inseamna ca sar la gatul cuiva..., sunt de atata vreme aici si mai mult decat fraier n-am facut pe nimeni, mi-am jucat intotdeauna meciurile si am incercat sa fiu cat de corect posibil | |
|
| |
Radvv Jucator incepator
Mesaje : 13 Data de inscriere : 31/07/2010 Varsta : 37 Localitate : Bacau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 09, 2010 9:05 pm | |
| - @dr1@n0 a scris:
- ...injuriile se iau in considerare doar dupa un meci in campionat...
Bun. Eu o sa te injur inainte. Ca nu se ia in considerare ))) | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 09, 2010 10:36 pm | |
| adrian gangster: bai muistule adrian gangster: ai un caracter adrian gangster: de cenzurat adrian gangster: pnela adrian gangster: penala adrian gangster: suge-me-ai cenzurat
adrian gangster: cenzurat adrian gangster: sa mi-o sugi adrian gangster: sa mi-o dezosezi adrian gangster: asa frumos
adrian gangster: vin la mata adrian gangster: acasa adrian gangster: si va cenzurat adrian gangster: familia adrian gangster: de malahisti adrian gangster: borameas cenzurat pe dumbrava matii
adrian gangster: de unde mormantu' matii esti adrian gangster: ? adrian gangster: sunt cel mai bun jucator adrian gangster: pe care l-a avut lazio adrian gangster: futu-va-n glanda
adrian gangster: va futeam pe toti in bostam adrian gangster: bostan adrian gangster: zi ma cenzurat adrian gangster: ca vad ca te dai smecher adrian gangster: cenzurat obnosita adrian gangster: obosita adrian gangster: te doare pizda adrian gangster: si limba adrian gangster: de la cenzurat adrian gangster: da-te-n familionu' mati adrian gangster: matii
asta doar ca sa vedeti cata dreptate am avut cu fratele ofticat...care era defapt jigodia respectiva. Macar aveti incredere in mine cand va spun ceva de acum incolo.... uite ce face javra asta dupa ce a fost dat afara.
| |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mar Aug 10, 2010 2:01 am | |
| - Monolythos a scris:
- adrian gangster: bai muistule
adrian gangster: ai un caracter adrian gangster: de cenzurat adrian gangster: pnela adrian gangster: penala adrian gangster: suge-me-ai cenzurat
adrian gangster: cenzurat adrian gangster: sa mi-o sugi adrian gangster: sa mi-o dezosezi adrian gangster: asa frumos
adrian gangster: vin la mata adrian gangster: acasa adrian gangster: si va cenzurat adrian gangster: familia adrian gangster: de malahisti adrian gangster: borameas cenzurat pe dumbrava matii
adrian gangster: de unde mormantu' matii esti adrian gangster: ? adrian gangster: sunt cel mai bun jucator adrian gangster: pe care l-a avut lazio adrian gangster: futu-va-n glanda
adrian gangster: va futeam pe toti in bostam adrian gangster: bostan adrian gangster: zi ma cenzurat adrian gangster: ca vad ca te dai smecher adrian gangster: cenzurat obnosita adrian gangster: obosita adrian gangster: te doare pizda adrian gangster: si limba adrian gangster: de la cenzurat adrian gangster: da-te-n familionu' mati adrian gangster: matii
asta doar ca sa vedeti cata dreptate am avut cu fratele ofticat...care era defapt jigodia respectiva. Macar aveti incredere in mine cand va spun ceva de acum incolo.... uite ce face javra asta dupa ce a fost dat afara.
pai, si asa a fost exclus din lazio, asa ca hori, eu te sfatuiesc sa ii dai ignore. Are print cu mine cum ca nu m-a gasit, dar ce nu stia el e ca eu il am la ignore de 1 an si cateva luni de cand m-a injurat si pe mine in campionatul meu... din alte motive, si acolo exista "fratele lui". Cei carora v-a vorbit urat, puteti de asemenea toti sa ii dati ignore, cat sunt eu aici el nu va mai fi primit inapoi in lazio niciodata. | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mar Aug 10, 2010 11:10 pm | |
| vrabie a incalcat regulamentul in primu meci dupa min. 85 nici nu am mai atins mingia..numai pase inapoi..iar in retur a dat de 2 ori..o data cred a erau 10 pase langa careu cu 2 fundasi si portarul..am replay da nu stiu sa il urc..cristi sau anakin sa va dau replayul pe mess, sau sa imi ziceti cum il urc aici..si cer rejucare sau 3-0..
au fost peste 10 pase consecutive acolo..si nu numai odata..astept sa va dau filmarea | |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mar Aug 10, 2010 11:41 pm | |
| - Ombladon a scris:
- vrabie a incalcat regulamentul in primu meci dupa min. 85 nici nu am mai atins mingia..numai pase inapoi..iar in retur a dat de 2 ori..o data cred a erau 10 pase langa careu cu 2 fundasi si portarul..am replay da nu stiu sa il urc..cristi sau anakin sa va dau replayul pe mess, sau sa imi ziceti cum il urc aici..si cer rejucare sau 3-0..
au fost peste 10 pase consecutive acolo..si nu numai odata..astept sa va dau filmarea Foarte interesant, ai ajuns sa imi numeri pasele, si sa imi interzici unde sa pasez si cum sa joc, foarte interesant, nu am incalcat regulamentul cu nik,am luat 6 puncte in cel mai corect mod posibil, unii joaca cu fundul in poarta, altii pe extreme, fiecare joaca cum vrea, in limitele regulamentului, deci 6 puncte sunt ale mele, daca tu stii sa tii pica pe oameni e problema ta, io nu am nik cu nimeni,fiecare e liber sa joace cum vrea, care greseste plateste, bft numai bine | |
|
| |
ade V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mier Aug 11, 2010 2:09 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre ade in Joi Aug 12, 2010 2:03 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mier Aug 11, 2010 4:27 pm | |
| - vrabie_adrian87 a scris:
- Ombladon a scris:
- vrabie a incalcat regulamentul in primu meci dupa min. 85 nici nu am mai atins mingia..numai pase inapoi..iar in retur a dat de 2 ori..o data cred a erau 10 pase langa careu cu 2 fundasi si portarul..am replay da nu stiu sa il urc..cristi sau anakin sa va dau replayul pe mess, sau sa imi ziceti cum il urc aici..si cer rejucare sau 3-0..
au fost peste 10 pase consecutive acolo..si nu numai odata..astept sa va dau filmarea Foarte interesant, ai ajuns sa imi numeri pasele, si sa imi interzici unde sa pasez si cum sa joc, foarte interesant, nu am incalcat regulamentul cu nik,am luat 6 puncte in cel mai corect mod posibil, unii joaca cu fundul in poarta, altii pe extreme, fiecare joaca cum vrea, in limitele regulamentului, deci 6 puncte sunt ale mele, daca tu stii sa tii pica pe oameni e problema ta, io nu am nik cu nimeni,fiecare e liber sa joace cum vrea, care greseste plateste, bft numai bine lasa ca o sa il dau si la admin si sa vedem ce zice, nu te mai lamenta atat | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mier Aug 11, 2010 10:44 pm | |
| - Ombladon a scris:
- vrabie_adrian87 a scris:
- Ombladon a scris:
au fost peste 10 pase consecutive acolo..si nu numai odata..astept sa va dau filmarea Foarte interesant, ai ajuns sa imi numeri pasele, si sa imi interzici unde sa pasez si cum sa joc, foarte interesant, nu am incalcat regulamentul cu nik,am luat 6 puncte in cel mai corect mod posibil, unii joaca cu fundul in poarta, altii pe extreme, fiecare joaca cum vrea, in limitele regulamentului, deci 6 puncte sunt ale mele, daca tu stii sa tii pica pe oameni e problema ta, io nu am nik cu nimeni,fiecare e liber sa joace cum vrea, care greseste plateste, bft numai bine lasa ca o sa il dau si la admin si sa vedem ce zice, nu te mai lamenta atat .............. Update: vrabie sustine ca a tras de timp doar repriza a doua... si pe video e demonstrat asta , aici are dreptate... asa ca nu merge nici rejucarea meciului 2.. Asa ca, mai jucati inca o repriza, timp suplimentar pt ombladon, adica acea repriza cat e acuzat vrabie pt ce a facut, dar de la 5-2 ...cat ramasese scorul. Eu va zic urmatorul lucru, daca intre voi 2 mai apare un motiv ca asta... nu ma mai complic cu rejucarea unei reprize si alte lucruri, (e prima si ultima) va voi exclud pe amandoi ...pt ca, va place ori nu, cazurile voastre predomina la probleme-reclamatii, asa ca bagati la cap chestia asta si sa vio reamintiti de acum inainte cand mai incepeti de vreun meci intre voi doi. ______________________ dar uite ce fac oamenii ...daca toti ar ajunge sa plece pt o decizie, nu sar mai tine niciun campionat pt ca toti ar pleca la o decizie defavorabila lui. Pricepeti naibii ca e un joc... si daca e cu adevarat un joc, nu va mai comportati asa, si jucati Normal, fara porcarii de genu' asta. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 12, 2010 5:44 am | |
| - Anakin a scris:
- Ombladon a scris:
- vrabie_adrian87 a scris:
- Ombladon a scris:
au fost peste 10 pase consecutive acolo..si nu numai odata..astept sa va dau filmarea Foarte interesant, ai ajuns sa imi numeri pasele, si sa imi interzici unde sa pasez si cum sa joc, foarte interesant, nu am incalcat regulamentul cu nik,am luat 6 puncte in cel mai corect mod posibil, unii joaca cu fundul in poarta, altii pe extreme, fiecare joaca cum vrea, in limitele regulamentului, deci 6 puncte sunt ale mele, daca tu stii sa tii pica pe oameni e problema ta, io nu am nik cu nimeni,fiecare e liber sa joace cum vrea, care greseste plateste, bft numai bine lasa ca o sa il dau si la admin si sa vedem ce zice, nu te mai lamenta atat
..............
Update:
vrabie sustine ca a tras de timp doar repriza a doua... si pe video e demonstrat asta , aici are dreptate... asa ca nu merge nici rejucarea meciului 2..
Asa ca, mai jucati inca o repriza, timp suplimentar pt ombladon, adica acea repriza cat e acuzat vrabie pt ce a facut, dar de la 5-2 ...cat ramasese scorul.
Eu va zic urmatorul lucru, daca intre voi 2 mai apare un motiv ca asta... nu ma mai complic cu rejucarea unei reprize si alte lucruri, (e prima si ultima) va voi exclud pe amandoi ...pt ca, va place ori nu, cazurile voastre predomina la probleme-reclamatii, asa ca bagati la cap chestia asta si sa vio reamintiti de acum inainte cand mai incepeti de vreun meci intre voi doi.
______________________ dar uite ce fac oamenii ...daca toti ar ajunge sa plece pt o decizie, nu sar mai tine niciun campionat pt ca toti ar pleca la o decizie defavorabila lui. Pricepeti naibii ca e un joc... si daca e cu adevarat un joc, nu va mai comportati asa, si jucati Normal, fara porcarii de genu' asta. \ haha mai are sens sa mai joc? | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 12, 2010 5:06 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 12, 2010 5:17 pm | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 12, 2010 9:37 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Anakin in Mar Aug 17, 2010 10:29 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Vin Aug 13, 2010 3:34 am | |
| De maine voi fi plecat de acasa pana marti sau miercuri..deci nu voi mai putea juca niciun meci... | |
|
| |
robbyn V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 16, 2010 9:17 pm | |
| | |
|
| |
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mar Aug 17, 2010 2:11 am | |
| de cam multi nu ai dat tu, pun si eu un print cu tine offline si gata am rezolvat-o, in plus m-ai cautat in perioada cand am fost plecat si am scris la probleme si reclamatii, aceeasi problema cu aleks doolce, dar el era online Uploaded with ImageShack.usmai am returul cu goghy da niciun semn de viata sa-l mai vad pe mess de cand s-a ofticat in tur Uploaded with ImageShack.us
Ultima editare efectuata de catre aleks_juventus in Mier Aug 18, 2010 2:05 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Alladin Jucator regular
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/03/2010 Localitate : iasi
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mar Aug 17, 2010 10:32 pm | |
| Iauzi...porse cere 42 de puncte la masa verde...meserias...multi nu au atatea de toate...frumos...poate le si primeste ca ar fi ciudat tare. Eu unu am dat de toti...deci nu i-a cautat bine...Singurul "nesimtit" as putea zice este alex.dolce care pur si simplu ma ignora si numai stau sa imi fac nervi cu el...'poti vedea mai jos ii cer sa joace apoi da mesaj cu "fifa?" https://2img.net/r/ihimizer/i/dolcen.jpg/ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mier Aug 18, 2010 3:36 am | |
| |
|
| |
robbyn V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Mier Aug 18, 2010 4:42 am | |
| | |
|
| |
robbyn V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 19, 2010 3:52 am | |
| | |
|
| |
claudiu Jucator regular
Mesaje : 58 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Joi Aug 19, 2010 5:46 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
|