| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 | |
|
+8the_doctor Ombladon FriSSc0 L3ader ignyson g0ghy Anakin vechiul nick aleks_juventus 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Mai 28, 2010 1:54 am | |
| AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CE-I DIN LIGA 1...MODERATOR PE LIGA 1 ESTE anakin.skywalker69 EL ACTUALIZEAZA LIGA 1 |
|
| |
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Joi Iun 03, 2010 2:11 am | |
| o sa fiu plecat pana marti seara si nu o sa mai pot juca pana atunci | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Joi Iun 03, 2010 4:19 am | |
| - aleks_juventus a scris:
- o sa fiu plecat pana marti seara si nu o sa mai pot juca pana atunci
ok... | |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Joi Iun 03, 2010 4:28 am | |
| voi stiti cien e asta ma e blueyesalex sau cum era e o.....si pe mn a icneput sa ma injure ia zis ma joci retu si cik jet ma voi pune si print | |
|
| |
ignyson Jucator semi-regular
Mesaje : 41 Data de inscriere : 18/04/2010 Localitate : Constanta
| Subiect: ignyson Joi Iun 03, 2010 5:09 am | |
| .........mesajul e referitor la discutia dintre mine si Alex_dolce........ eu nu am vb nimanui urat chiar daca am pierdut.... si poate se mai oftica omul dar nici chiar asa...si asta in urma unui meci din cupa...in care am castigat cu 4-3 dupa ce pana in minultul 84 am condus cu 4-0... sper sa luati masurile care se cuvin am pus si linkul dar vad ca nu afiseaza nici o imagine...
Ultima editare efectuata de catre ignyson in Vin Iun 04, 2010 3:27 am, editata de 7 ori (Motiv : injuraturi) | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 1:48 am | |
| - ignyson a scris:
- eu nu am vb nimanui urat chiar daca am pierdut.... si poate se mai oftica omul dar nici chiar asa...si asta in urma unui meci din cupa...in care am castigat cu 4-3 dupa ce pana in minultul 84 am condus cu 4-0... sper sa luati masurile care se cuvin
am pus si linkul dar vad ca nu afiseaza nici o imagine...
contacteaza-ma pe mess, ca nu se vede nicio imagine... | |
|
| |
L3ader Jucator semi-regular
Mesaje : 39 Data de inscriere : 21/04/2010 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 3:13 am | |
| - ignyson a scris:
- eu nu am vb nimanui urat chiar daca am pierdut.... si poate se mai oftica omul dar nici chiar asa...si asta in urma unui meci din cupa...in care am castigat cu 4-3 dupa ce pana in minultul 84 am condus cu 4-0... sper sa luati masurile care se cuvin
am pus si linkul dar vad ca nu afiseaza nici o imagine...
Pe cine ai batut tu ma? Ba adevaru e ca numai mincinosi sunt aici Aloo puscaria A fost 3-0 pt mine in min 68,ai iesit,am reluat alea sa zicem 30 min ca asa scrie in regulamentsi dupa am iesit si era 4-3 pt mine,ai zis ca nush ce nam bine,cum sa ma bati tu . Cu privire la ce zic cei mai sus: 1.Nu sunt cine ziceti voi ca sunt blue ala 2.Goghy ala iam zis intr-o seara ca nu pot juca si mia dat 5 buzzuri unu dupa altu cand eu aveam boxele date drumu la maxim,iam zis sa nu mai dea buzz ca am invitatii si dupa 5 min iar a inceput dupa ce ii zisesem cu frumosu sa nu mai dea buzz,pai chiar asa invitatii in loc sa asculte muzica asculta buzzurile lui?de asta mam suparat si lam injurat. Singuru cu care imi pare rau ca lam injurat ca practic nu aveam dc e ombladon ala ca aveam nervi si imi cer scuze fata de el,atat,Dar astia 2 sunt niste mincinosi ala cu victoriile mele si celalat Ignyson: zi dc ai inversat rezultatele? Adrian: frate ce ai nu ti-am zis ca din greseala am trecut invers.. ignyson: dece cenzurat mea ma faci muist? ignyson: ti-am spus clar ca am gresit... ignyson: daca era intr-adevar sa fac pe-a muistul nu recunosteam si gata Leader Man: ai gresit ce? | |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 3:25 am | |
| tu ejti blue ma cand tiai fct cmapul ala fifa-leader tiai fct si id asta si miam dat seama si din alte cmapuri din lost teai dat de gol asa ca | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 4:31 am | |
| - g0ghy a scris:
- tu ejti blue ma cand tiai fct cmapul ala fifa-leader tiai fct si id asta si miam dat seama si din alte cmapuri din lost teai dat de gol asa ca
Stai ma ca faza cu campu ala cu leader mi la dat unu ceva de genu forza juventus sa ma ocup eu de el. In al 2 lea rand nu ma ascund de nimeni si nu am dc sati dau tie explicatii cine ce si cum sunt eu ai intl. Tu sa lasi oamenii in pace cu buzzurile tale nesimtite,de prost gust,si de rahat. Nu trb sa te intereseze pe tn cine e ala,ala,ala vedeti de copilariile tale de copil disperat. Mi se rupe mie de tn si de bluue ala sau cine ....o mai fi si ala | |
|
| |
FriSSc0 Jucator semi-regular
Mesaje : 40 Data de inscriere : 04/03/2010 Varsta : 33 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:30 am | |
| mihai_mustata mare qw-ist daca ii se pune victoria ies din campionat prea multi retardati au ajuns in lazio | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:32 am | |
| - FriSSc0 a scris:
- mihai_mustata mare qw-ist daca ii se pune victoria ies din campionat prea multi retardati au ajuns in lazio
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:33 am | |
| - Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
- mihai_mustata mare qw-ist daca ii se pune victoria ies din campionat prea multi retardati au ajuns in lazio
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta.. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:36 am | |
| - FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta.. am patit si eu in liga 2 cu unu... si culmea tot el facea pe nevinovatul...in fine daca ai cumva meciul salvat...ai sanse sa se rezolve ceva, nu poate face nimeni nimic fara dovada, oricum de cand s-a reintrodus faza cu qw-ul interzis...sunt mai multe probleme decat inainte vad... | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:37 am | |
| - FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta.. si in meciurile cu mine ai zis ca am dat q+w, si nu dadusem niciunul, eu sunt de parere ca ai o fobie cu q+w..la fiecare degajare sau mingie pe sus gata repede q+w, ai grija poate pun pe forum cu l-ai alintat pe mihai_mustatza | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:38 am | |
| - Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta..
am patit si eu in liga 2 cu unu... si culmea tot el facea pe nevinovatul...in fine
daca ai cumva meciul salvat...ai sanse sa se rezolve ceva, nu poate face nimeni nimic fara dovada, oricum de cand s-a reintrodus faza cu qw-ul interzis...sunt mai multe probleme decat inainte vad... mda nu am dovezi, da de acum incolo activez fraps-u filmeaza super bine | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:39 am | |
| - Ombladon a scris:
- FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta.. si in meciurile cu mine ai zis ca am dat q+w, si nu dadusem niciunul, eu sunt de parere ca ai o fobie cu q+w..la fiecare degajare sau mingie pe sus gata repede q+w, ai grija poate pun pe forum cu l-ai alintat pe mihai_mustatza lol si ? te votasem la faza cu cel mai bun moderator da nu meriti esti prea penal.... si de acum incolo activez fraps-u sa vedem cine are dreptate | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:42 am | |
| - FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta..
am patit si eu in liga 2 cu unu... si culmea tot el facea pe nevinovatul...in fine
daca ai cumva meciul salvat...ai sanse sa se rezolve ceva, nu poate face nimeni nimic fara dovada, oricum de cand s-a reintrodus faza cu qw-ul interzis...sunt mai multe probleme decat inainte vad... mda nu am dovezi, da de acum incolo activez fraps-u filmeaza super bine Ok...daca mai intampini cazuri...si e valabil pt oricine altcineva...postati aici ca aveti dovada...si veti avea sanse la o decizie buna, ca nu voi fi singurul care va vedea meciul respectiv,il va mai vedea probabil si cristi bafta sa aveti. Sky out. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 5:43 am | |
| - FriSSc0 a scris:
- Ombladon a scris:
- FriSSc0 a scris:
- Anakin a scris:
- FriSSc0 a scris:
a dat din propria jumatate?... daca a dat de la jumate incolo...e regulamentar a dat de la el din jumate ca ciobanu, si ma minte si in fata nu mai suport ciobani ca asta.. si in meciurile cu mine ai zis ca am dat q+w, si nu dadusem niciunul, eu sunt de parere ca ai o fobie cu q+w..la fiecare degajare sau mingie pe sus gata repede q+w, ai grija poate pun pe forum cu l-ai alintat pe mihai_mustatza lol si ? te votasem la faza cu cel mai bun moderator da nu meriti esti prea penal....
si de acum incolo activez fraps-u sa vedem cine are dreptate cea mai buna idee, daca ai cu ce dovedi ca a dat o sa piarda meciul, de asta e bine sa salvezi replay-ul la sfarsit..vezi cum a facut hori la cupa alternativa world cup aia..dar si tu exagerezi cateodata, asta vroiam sa zic, sper ca m-ai inteles | |
|
| |
the_doctor Jucator regular
Mesaje : 85 Data de inscriere : 12/03/2010 Localitate : focsani
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Vin Iun 04, 2010 6:42 am | |
| - FriSSc0 a scris:
bai imbecilule ti'am zis sa vb frumos..nu am dat niciun qw..am degajat mingea pur si simplu pt k aveai mentalitate ofensiva si nu puteam sa ies cu mingea pe jos cu pase...esti un ofticat,nu e prima oara knd am probleme cu u...CER EXCLUDEREA LUI PT LIMBAJ..E INADMISBIL ASA CV.....qw e ala kre da goghy panarama ce esti | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Sam Iun 05, 2010 3:44 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Sam Iun 05, 2010 11:24 pm | |
| Ghoghy ala da cel mai mult q+w,fara q+w nu stie nimic | |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Dum Iun 06, 2010 2:16 am | |
| ba unde am dat yo cu tn qw frate cand a zis cristi sa nu se mai folseasca nam mai folosit dka nu ejti om de....si nu stii fifa tiam dat 8 goluri ce mai vrei ma | |
|
| |
nebunatyc V.I.P
Mesaje : 103 Data de inscriere : 17/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Dum Iun 06, 2010 8:39 pm | |
| Pe urmatorii ii astept sa ma caute sa jucam...eu i`am cautat destul...vinerea asta postez si printuri daca nu jucam pana atunci !
hori_tanasescu robbyn_porse aleks_doolce
Voi vad ca n-ai mai pus print pana la urma... puncte pe vorbe nu se poate. (Anakin) | |
|
| |
senix Jucator regular
Mesaje : 75 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : TG - FRUMOS
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Dum Iun 06, 2010 9:39 pm | |
| - nebunatyc a scris:
- Pe urmatorii ii astept sa ma caute sa jucam...eu i`am cautat destul...vinerea asta postez si printuri daca nu jucam pana atunci !
hori_tanasescu robbyn_porse aleks_doolce daca tu astepti pe urmatorii sa joci eu astept mai bine de jumatate din cei din camp sa joc! | |
|
| |
nebunatyc V.I.P
Mesaje : 103 Data de inscriere : 17/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 Dum Iun 06, 2010 9:42 pm | |
| - senix a scris:
- nebunatyc a scris:
- Pe urmatorii ii astept sa ma caute sa jucam...eu i`am cautat destul...vinerea asta postez si printuri daca nu jucam pana atunci !
hori_tanasescu robbyn_porse aleks_doolce daca tu astepti pe urmatorii sa joci eu astept mai bine de jumatate din cei din camp sa joc! plm una e sa mai ai 3 insi si alta e sa ai jumate din playeri ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125 | |
|