Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144

In jos 
+11
Radvv
Stefan
Littlebig1
FriSSc0
@dr1@n0
Alladin
Monolythos
Ombladon
vrabie_adrian87
aleks_juventus
ruben
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 1:06 am

vrabie_adrian87 a scris:
Monolythos a scris:
In primul print se vede cum m-a provocat dar n-am reactionat.

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 Vrabie1

Si aici se vede cum a continuat dupa meci sa ma irite cu prostia lui.

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 Vrabie2

Sper ca ombladon sa se razgandeasca pentru ca nu ar fi corect ca un jucator exemplar si un moderator serios sa se retraga din cauza unui nimic. un 0 barat nu trebuie sa fie lasat sa faca asta. Propun excluderea lui vrabie. A facut prea mult rau pentru a continua aici
tu esti Dumnezeu sa propui tu ceva,vezi de treaba ta,ombladon daca a facut ceva pentru campionatul asta bravo lui,primul care si-a batut joc de mn si de familia mea el a fost,intr-un post lung mai demult,asa ca el a inceput,eu mi-am vazut de treaba mea,dar cand sunt injurat pun si eu pe forum cum faceti si voi,tu vorbesti care ai pus repede pe forum ca am avut injuries on,acum tu ai injurat,trebuie sa fii penalizat,din partea mea ombladon sa nu se retraga,si daca a facut ceva pentru campionat bravo lui,e democratie fiecare e liber sa faca ce vrea,tu vorbesti de mine hori?tu nu te vezi ca dupa fiecare meci cu oricare adversar ai ceva de scris ope forum,toti au bulan,numai tu joci perfect,credeti ca daca sariti toti pe mn gata inseamna ca aveti dreptate,nicidecum,deocamdata sa fii penalizat tu 5 puncte cuj meriti,si cand o sa mai fac io probleme sa fiu exclus,asta e valabil si pentru tn

cand s-a intamplat sa te jignesc, atunci eram mai mic..acum mai mult de un an..si recunosc ca te`am jignit..mi-am cerut scuze dupa de vreo 3 ori..dar ceea ce zici tu acolo ca ti-am jignit familia..e o minciuna.cand am injurat pe cineva nu m`am legat de familia lui..mi-a facut mie maica-ta ceva sa iti zic tie ca e curv.a? sau eu sa imi bag pul.a in familia ta?degeaba ai varsta pe care o ai..23 de ani..peste 2-3 ani..ar trebuii sa te casatoresti..si hori care are 16 ani..gandeste mai bine ca tine, nu vezi ca te face numai din vorbe??..si mai sunt copii mult mai dezvoltati la minte ca tine aici.
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

Data de inscriere : 06/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 1:13 am

Ombladoane am incercat si eu sa lansez o idee ce se refeara la maturitate... Am avut si eu momente de nervi insa nu te astetpa acu sa te roage toata lumea sa ramai si chestii de genu ca totusi tu esti mai bun ca vrabie sau ceva de genu... Ceea ce faci tu acum ti se pare matur? Revino ti sterge postul ala fiinca iti dai seama ca de la o cearta nu poti renunta la un campionat curat. Fiinca in mare e un campionat curat, unde chiar se joaca..numai gasesti asa ceva. Asa ca bagati va mintile in cap si va rog sa va potoliti ca stricati toata atmosfera de fair-play a acestui campionat. SUCCES.
Sus In jos
FriSSc0
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
FriSSc0

Data de inscriere : 04/03/2010
Varsta : 33

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 5:05 am

sincer am o idee pentru voi.

GET A LIFEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 1:15 pm

FriSSc0 a scris:
sincer am o idee pentru voi.

GET A LIFEEEEEEEEEEEEEEE!!!

am idee pentru tine : NU TE BAGAAAAAAAA!!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:15 pm

am stat si m-am gandit...de mult timp urmaresc triunghiul asta "amoros" ombladon ,vrabie si hori...nu stiu ce tot aveti de impartit...va "intepati"...va "sicanati"...va provocati...faceti in asa fel ca sa ajungeti sa va injurati...si asta de ceva timp...iar ca eu sa mai continui activitatea pe lazio sunt 2 variante...prima ar fi :excluderea voastra ...iar a doua: va cereti scuze intre voi si promiteti ca nu v-eti mai crea conflicte...bineninteles ombladon penalizat cu 5 puncte si hori cu 3 pt. jignire...iar la prima injuratura v-eti fi exclusi...pana la urma e un simplu joc...poate nu stiti da eu am ceva probleme de sanatate....si am nevoie de liniste...
Sus In jos
Littlebig1
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
Littlebig1

Data de inscriere : 30/07/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:37 pm

adrian_steaua4life ... am jucat 2 amicale cu el acum si in primu l-am batut cu 4-1 in al doilea aveam 3-0 in min 25 si iese si ma injura... daca el e pe primu loc in liga 1 ... Neutral pacat de campionatul asta... i-am dat ignore...

Stiu ca amicalele nu au nicio valoare in reclamatie, dar va spuneam tuturor ce fel de jucator este adrian_steaua4life....
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:38 pm

eu nu inteleg ce-i cu protejarea asta a lui vrabie.... toate se intampla din cauza lui si nu pateste nimic niciodata. si in niciun caz sa nu va asteptati sa-mi cer scuze de la unul ca el. nu merita asta din partea mea. sunt absolut sigur ca o sa continue cu comportamentul lui de smecher de 2 bani. Teleghina

as vrea ca si pe tine cristi sa te ia unu la misto meci de meci, sa vezi in ce stare ajungi. el nu intelege ca un meci trebuie sa se rezume la schimbatul ip-urilor, urarea de noroc si meciul in sine. de fiecare data a avut ceva de zis indiferent ca a castigat sau a pierdut. nu cred ca ai putea sa suporti o asemenea fiinta, ca om sigur nu e. Mda...si inca odata e foarte curios cum de el scapa atat de usor si noi incasam penalizari peste penalizari. In continuare propun excluderea lui...indiferent ca ma ia cineva in seama sau nu. cred ca am sa scriu si la semnatura asta.
E atat de clar ca este impins de la spate cu orice mijloc, ca sa castige liga. Nu inteleg unele decizii luate pe aici. Acum ce-o sa urmeze??? sa fie penalizati si restul jucatorilor, ca el sa se lupte singur pentru titlu????
Cartonas Rosu

Ultima editare efectuata de catre Monolythos in Lun Aug 02, 2010 7:47 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:41 pm

si vrabie de ce nu a primit penalizare ? ce impotriva lui nu trebuie sa se ia masuri ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:49 pm

vad ca am vorbit degeaba...iar vrabie cand a injurat a primit penalizare ...acuma unde a injurat?...da ce mai conteaza ...se pare ca am vorbit degeaba...astazi ma gandesc ...daca raman in lazio va dau pe toti 3 afara...
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:53 pm

Te dai cu capul de p nimic din ce-am zis aici nu tine de faptu ca vrabie a injurat sau nu, tine de faptul ca are un caracter atat de penibil si urat, incat poate fara sa te injure sa te aduca la exasperare. De ce nu poate exista liniste, de ce nu poate trai acest campionat fara el. Nu

din moment ce nimeni nu l-a sustinut pe el , mai putin tu (cristi) ..e clar ca fiinta aia are o problema
Sus In jos
vrabie_adrian87
V.I.P
V.I.P
vrabie_adrian87

Data de inscriere : 19/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 7:59 pm

Io acum promit ca in afara de jucat meciurile in lazio nu le mai zic nik,la nici unul,oricum nu vreau sa mai am de a face cu ei,imi joc meciurile si imi vad de treaba mea,dar daca ei au ciuda pe mn eu ce pot sa fac?eu cand am gresit am platit,nu le mai zic absolut nimic,iar tu hori nu esti in masura sa ceri excluderea cuiva,sunt mult mai vechi ca tn in acest campionat,pentru cristi nu va mai bag in seama ca nu are rost,nu va mai zic nik,insanatosire grabnica cristi si io cu acesti 2 indivizi nu o sa mai am treaba decat strict imi joc meciurile.
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 02, 2010 8:06 pm

normal ca nu ne mai zici nimic, ai obtinut magicele penalizari de care aveai nevoie si gata...acum taci. , si nu-mi tot zice aia....cand ai gresit ai fost penalizat...ca tu gresesti tot la 2 minute. nu s-ar mai tine minte cate penalizar ar trebui sa ai pana acum
Sus In jos
@dr1@n0
Jucator amator
Jucator amator
@dr1@n0

Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyMar Aug 03, 2010 4:43 am

Littlebig1 a scris:
adrian_steaua4life ... am jucat 2 amicale cu el acum si in primu l-am batut cu 4-1 in al doilea aveam 3-0 in min 25 si iese si ma injura... daca el e pe primu loc in liga 1 ... Neutral pacat de campionatul asta... i-am dat ignore...

Stiu ca amicalele nu au nicio valoare in reclamatie, dar va spuneam tuturor ce fel de jucator este adrian_steaua4life....

bai baiatule dc umbli sa faci rau?a jucat fratemeu atunci ca el se oftica,eu nu ma oftic si ies asa...multi stiu,de fapt majoritatea,ca eu nu joc amicale,atunci cand joci amicale joci cu fratemeu,ca el n-are juc de fifa in lista...sper ca data viitoare nu ma acuzi pe mn...am mai jucat in master ligue,doar stii cum joc ca am facut un egal si te-am batut o data...sper ca data viitoare stii...
Sus In jos
@dr1@n0
Jucator amator
Jucator amator
@dr1@n0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyMar Aug 03, 2010 4:47 am

o singura reclamatie,nu i-am vazut niciodata de cand a inceput campul pe g0ghy si anakin,nici pe cosmyn best etc ala fiindca ii dadusem igg ,iar dupa ce l-am scos nu l-am mai vz...ruben a intrat ,dar niciodata nu a vrut sa jucam...se termina editia si eu nu mai joc cu ei...am nevoie punctele astea...ce facem?
Sus In jos
FriSSc0
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
FriSSc0

Data de inscriere : 04/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyMar Aug 03, 2010 9:48 pm

@dr1@n0 a scris:
o singura reclamatie,nu i-am vazut niciodata de cand a inceput campul pe g0ghy si anakin,nici pe cosmyn best etc ala fiindca ii dadusem igg ,iar dupa ce l-am scos nu l-am mai vz...ruben a intrat ,dar niciodata nu a vrut sa jucam...se termina editia si eu nu mai joc cu ei...am nevoie punctele astea...ce facem?

sinucide-te :*
Sus In jos
@dr1@n0
Jucator amator
Jucator amator
@dr1@n0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 7:07 pm

De anakin,g0ghy si cosmin the etc asta n-am dat niciodata de la inceputul campului,cer 3-0 cu ei,nici macar nu mi-au dat accept,ce fac adica altii au voie sa isi ia punctele cu ei,sau macar sa incerce,iar eu sunt privat de acest drept?macar daca pierd campul sa stiu ca l-am pierdut pe merit cu toate etapele jucate...

https://2img.net/r/ihimizer/img401/6551/dovm.png
Sus In jos
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 8:06 pm

@dr1@n0 a scris:
Littlebig1 a scris:

bai baiatule dc umbli sa faci rau?a jucat fratemeu atunci ca el se oftica,eu nu ma oftic si ies asa...multi stiu,de fapt majoritatea,ca eu nu joc amicale,atunci cand joci amicale joci cu fratemeu,ca el n-are juc de fifa in lista...sper ca data viitoare nu ma acuzi pe mn...am mai jucat in master ligue,doar stii cum joc ca am facut un egal si te-am batut o data...sper ca data viitoare stii...

Eu nu caut sa fac rau dar iti zic in fata ca esti un NESIMTIT prin simplul fapt ca il lasi pe fratetu sa joace pe id -ul tau. In cazul in care chiar exista acest "FRATE", nimeni nu este obligat sa ii asculte injuraturile si toate porcariile lui...pana la urma e id ul tau si nu poti dovedi cine e in spatelel lui. As posta acum ce mi a spus insa imi e mie rusine de site-ul asta..15 min injuraturi in continuu...poti sa te uiti in arhiva. Eu iti zic sa ii dai id uri sa si le bage in lista si sa nu iti strici tu reputatia pentru fratetu.

P.S. te am la ignore. Cand vrei sa jucam vb cu un jucator sa imi zica sa te scot. toate cele bune.
Sus In jos
@dr1@n0
Jucator amator
Jucator amator
@dr1@n0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 10:12 pm

Alladin a scris:
@dr1@n0 a scris:
Littlebig1 a scris:

Eu nu caut sa fac rau dar iti zic in fata ca esti un NESIMTIT prin simplul fapt ca il lasi pe fratetu sa joace pe id -ul tau. In cazul in care chiar exista acest "FRATE", nimeni nu este obligat sa ii asculte injuraturile si toate porcariile lui...pana la urma e id ul tau si nu poti dovedi cine e in spatelel lui. As posta acum ce mi a spus insa imi e mie rusine de site-ul asta..15 min injuraturi in continuu...poti sa te uiti in arhiva. Eu iti zic sa ii dai id uri sa si le bage in lista si sa nu iti strici tu reputatia pentru fratetu.

P.S. te am la ignore. Cand vrei sa jucam vb cu un jucator sa imi zica sa te scot. toate cele bune.

man,stiu ca se oftica,adica e putin mai vulcanic,dar e mai mare si il las sa joace fiindca el n-are id-uri de juc de fifa in lista...eu il las sa dea mereu massuri pe id meu...daca vrei sa iti dovedesc ca e chiar fratele da add la id:cristian_s2009...ai putea observa ca si numele difera,ti-am zis fiindca nu vreau sa am depunctari sau altcv...uite ii bagi id in lista si joci cu el de pe id lui,oke?
Sus In jos
aleks_juventus
Jucator semi-profesionist
Jucator semi-profesionist
aleks_juventus

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyJoi Aug 05, 2010 11:49 pm

O sa fiu plecat pana sambata sau duminica viitoare( adik vreo 8 zile).Cei cu care mai am de jucat sa nu ma cautati degeaba, jukam cand ma intorc.Si daca trec mai departe in uel sa joc finala poate se poate amana pana ma intorc ca e doar un meci Sad
Sus In jos
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyVin Aug 06, 2010 5:08 am

@dr1@n0 a scris:
Alladin a scris:
@dr1@n0 a scris:
Littlebig1 a scris:

man,stiu ca se oftica,adica e putin mai vulcanic,dar e mai mare si il las sa joace fiindca el n-are id-uri de juc de fifa in lista...eu il las sa dea mereu massuri pe id meu...daca vrei sa iti dovedesc ca e chiar fratele da add la id:cristian_s2009...ai putea observa ca si numele difera,ti-am zis fiindca nu vreau sa am depunctari sau altcv...uite ii bagi id in lista si joci cu el de pe id lui,oke?

O sa ii dau add ca imi este foarte drag...are un repertoriu foarte vast de injuraturi;) ...fii sigur ca o sa imi fie dor sa comunic cu el si atunci ii voi da add.
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyDum Aug 08, 2010 9:40 pm

bine ar fi mai adrian_steaua4life sa-ti mai educi fratele...daca e adevarata povestea cu fratele ofticat, pentru ca mie mi se pare dubios ca tu sa-l lasi pe el sa intre pe adresa ta, cand vezi ca face ce face. Dupa faza cu littlebig_fifa ar fi trebuit sa-i cam interzici sa intre pe adresa ta...pt ca uite ce face sau faci cine stie Whistle ...

adrian gangster: dati foc gayule
adrian gangster: esti but
adrian gangster: jc ca o gagica
adrian gangster: nu esti bun nici sa ma lingi intre degetele de la picioare
adrian gangster: date-n mazga de cacat

Totata povestea cu fratele poate fi o scuza pt iesirile tale defapt.... asa puteam si eu sa fac cu vrabia... sa spun ca a fost fratimiu atunci cand ne-am certat...si gata, nu mai luam penalizari. daca te-ai inscris cu un id, ai grija cine ce spune pe acest id
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyDum Aug 08, 2010 9:54 pm

eu cred ca trebuie s afii prea prost sa te certi si sa te injuri de la un joc
Sus In jos
@dr1@n0
Jucator amator
Jucator amator
@dr1@n0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyDum Aug 08, 2010 11:16 pm

Monolythos a scris:
bine ar fi mai adrian_steaua4life sa-ti mai educi fratele...daca e adevarata povestea cu fratele ofticat, pentru ca mie mi se pare dubios ca tu sa-l lasi pe el sa intre pe adresa ta, cand vezi ca face ce face. Dupa faza cu littlebig_fifa ar fi trebuit sa-i cam interzici sa intre pe adresa ta...pt ca uite ce face sau faci cine stie Whistle ...

adrian gangster: dati foc gayule
adrian gangster: esti but
adrian gangster: jc ca o gagica
adrian gangster: nu esti bun nici sa ma lingi intre degetele de la picioare
adrian gangster: date-n mazga de cacat

Totata povestea cu fratele poate fi o scuza pt iesirile tale defapt.... asa puteam si eu sa fac cu vrabia... sa spun ca a fost fratimiu atunci cand ne-am certat...si gata, nu mai luam penalizari. daca te-ai inscris cu un id, ai grija cine ce spune pe acest id

man intreaba tu pe cn vrei din toti jucatorii care ma cunosc ca eu nu joc amicale Smile) ...deci u daca vrei sa imi faci rau,fiindca te-am batut 2 meciuri la rand,ai putea sa ma acuzi ca sunt eu de fapt,daca nu ai putea sa dai add la id cristian_s2009...o sa vezi ca si pozele de la avatar difera,ceea ce inseamna ca sunt 2 proprietari diferiti...mai mult de atat nu pot demonstra,oriqm nu ma oftic cand pierd si poate chiar ai putea sa imi recunosti jocul,ca fratemeu da Q+W iar eu nu folosesc Smile ... in fine,alegerea ta...doar sa stie lumea sa nu fiu sanctionat degeaba pentru ca v-ati gasit voi sa imi faceti rau...daca vrei cu adevarat sa pierd puncte,bate-ma pe teren...gata,ca sa stii si tu si littlebig si alladdin si toti ceilalti:Nu joc amicale,cand mai primiti mass-uri de pe id-ul meu cu cn joaca amical,fiti siguri ca nu sunt eu...si chiar daca te-a injurat fratemeu,nu prea ai cu ce sa ma acuzi,pentru ca nu interzice regulamentul nimanui sa injure un om dupa un MECI AMICAL...daca te-ar fi injurat el dupa un meci oficial in campionat,atunci aveai ce sa acuzi...injuriile se iau in considerare doar dupa un meci in campionat...
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 09, 2010 12:07 am

dar de ce nu baga id-urile la el in lista? e greu tare? sa dea add la cateva id-uri sau il tine degeaba? eu mi-am luat penalizare editia pentru ca m`am coborat la mintea lui vrabie, daca vezi ca e cum e si tot injura in continuare nu`l mai lasa sa intre pe id tau (daca asta chiar exista) ca e posibil sa o patesti tu in locul lui. Rolling Eyes
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 EmptyLun Aug 09, 2010 1:38 am

tot ma iei cu meciurile alea.... eu nu te-am batut in fifa club tur retur??? eu nu vreau sa-ti fac nimic...dar daca nu-i spui odata la fratetu sa se abtina iti vei face singur rau... invata-l sa apese pe butonul add, si sa scrie cateva id-uri amarate, ca sa nu-ti mai faca tie probleme, ca altfel treaba se impute aici.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125
»  PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED. 151
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.134
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.119

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente