| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
|
+11Radvv Stefan Littlebig1 FriSSc0 @dr1@n0 Alladin Monolythos Ombladon vrabie_adrian87 aleks_juventus ruben 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Vin Iul 30, 2010 3:15 am | |
| AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CEI DIN LIGA 1
MODERATOR PE LIGA 1 ESTE: anakin.skywalker69 [Maestrul Sky] EL ACTUALIZEAZA LIGA 1 |
|
| |
ruben Jucator amator
Mesaje : 20 Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 32 Localitate : Resita
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Vin Iul 30, 2010 3:54 am | |
| Eu si cu cosmin_the_best_player vom pleca luni 7 zile.Vom incerca sa ne jucam din meciuri si vom continua cand vom veni | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Vin Iul 30, 2010 3:55 am | |
| - ruben a scris:
- Eu si cu cosmin_the_best_player vom pleca luni 7 zile.Vom incerca sa ne jucam din meciuri si vom continua cand vom veni
ok...nu e nici o problema ...dar daca plecati luni incercati sa jucati cat mai multe meciuri pana luni |
|
| |
ruben Jucator amator
Mesaje : 20 Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 32 Localitate : Resita
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Vin Iul 30, 2010 4:09 am | |
| De maine vom incepe sa jucam | |
|
| |
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 5:22 am | |
| Se pare ca unii nu stiu sa piarda sau sunt prea ofticosi: ne-am inteles eu si cu goghy sa jucam 3 meciuri, primul in uel iar celelalte 2 in camp; castiga 1 meci in uel, jukam pe al 2 lea iar in min 80 cand am facut 6-2 iese si nu mai da niciun semn de viata de ofticat ce e; eu cu el returul nu il mai joc, iesi asa ca nu stii sa pierzi pai asta e fair play? si apropo am salvat meciul cu el sa vedeti si voi ce inseamna la el pasa inapoi: se duce cu jucatorul 1 m la el in teren si imediat vine la mine si cu toate astea tot el a iesit. Eu cu el nu mai joc niciun retur. | |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 5:28 am | |
| injurii pentru care trebuie sa primeasca 5 puncte penalizare ca si mine sezonul trecut[img] [/img] | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 5:49 am | |
| - vrabie_adrian87 a scris:
- injurii pentru care trebuie sa primeasca 5 puncte penalizare ca si mine sezonul trecut[img][/img]
ce injurii ma visezi si ti-am scris asta ca ai intrat pe mine si ai inceput sa iti bati joc de mine ca ai luat liga 1..tu cand ai luat penalizarea aia de 5 puncte..mai injurat de toate, astea`s injurii ?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 6:42 am | |
| - vrabie_adrian87 a scris:
- injurii pentru care trebuie sa primeasca 5 puncte penalizare ca si mine sezonul trecut[img][/img]
ombladon esti penalizat cu 5 puncte....si daca mai continuati asa va exclud pe amandoi de pe lazio... |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 6:51 am | |
| - cristiboss70 a scris:
- vrabie_adrian87 a scris:
ombladon esti penalizat cu 5 puncte....si daca mai continuati asa va exclud pe amandoi de pe lazio... adica eu primesc 5 puncte penalizare pentru asta si el pentru ce mi-a zis tot 5 puncte ? cred ca glumesti..el ma injura de mama si de morti..si alte cacaturi si eu pentru asta i`au penalizare ca el?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 6:57 am | |
| - Ombladon a scris:
- cristiboss70 a scris:
- vrabie_adrian87 a scris:
ombladon esti penalizat cu 5 puncte....si daca mai continuati asa va exclud pe amandoi de pe lazio...
adica eu primesc 5 puncte penalizare pentru asta si el pentru ce mi-a zis tot 5 puncte ? cred ca glumesti..el ma injura de mama si de morti..si alte cacaturi si eu pentru asta i`au penalizare ca el?? glumesc? nu glumesc deloc....ce facem aici masuram care si cum a injurat mai mult sau mai putin?... |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 10:30 pm | |
| deci iar am fost injurat,acum de hori_tanasescu[img] [/img] | |
|
| |
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 11:27 pm | |
| faptu ca te-am facut prost...nu e o injuratura, e realitate, iar daca chiar vrei sa te injur, am sa iti arat ce inseamna sa te injur. acum iar nu merge netu pe pc..sa pot sa pun si eu print. exact cum ai facut cu ombladon...la fel ai facut si cu mine. din nimic, intri pe mine si imi zici : "iti dedic titlul de campion". de ce nu poti tu niciodata sa te abtii ?? hai sa zicem..ti-am suportat in prima faza ironiile de 2 bani , iar dupa meciuri tot tu intrii pe mine sa-mi spui cat esti de bun si de tare, cand puteai frumos sa-ti tii gura si sa savurezi alea 4 puncte luate nemeritat. sustin in continuare ca esti prost, si prost rau de tot, atunci cand vad ca imi zici : "postez acuma pe forum, cum ai postat si tu cu accidentarea aia" De atunci tu inca n-ai reusit sa intelegi ca ai incalcat o regula si am fost nevoit sa sesizez asta pe forum. Inca odata se vede ca esti .... Eu te-as fi dat afara de mult...nu stiu ce mai cauti aici. Esti cel mai ratat jucator din lazio , cu un caracter josnic | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 11:49 pm | |
| eu chiar nu m-as fi enervat daca m-ar fi lasat pur si simplu in pace. mi-a luat 4 puncte cu penaltyuri inexistente si puteam sa ma oftic si sa ma iau de el...da am zis ca asta e... are noroc nu pot eu sa schimb ceva. Dar cand vad ca nu-i ajung doar puncte ii trebuie si lauda deasta de 2 bani, chiar ca imi ies din minti. Cristi a scris mai sus ca daca continua asa, va fi exclus.... se pare ca nu a incetat cu provocatul, asa ca sper sa se respecte ce a fost zis. m-am saturat de caractere ca el, ce s-au nascut doar ca sa faca probleme altora | |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Dum Aug 01, 2010 11:58 pm | |
| ombladon continua cu injuriile,si el si hori tanasescu sunt niste ciudosi care nu ma suporta si ma injura ca asa e frumos,si apropo hori,eu am incalcat o regula cu injuries on si tu ai incalcat alta regula,jignire,injurii care se penalizeaza cu 5 puncte,eu cand am gresit am platit,asa trebuie sa fie si acum,eu nu is obligat sa va suport,nu va convine persoana mea,sunteti liberi sa va retrageti,eu am jucat cu cristi si in alt campionat asa ca stie ce fel de persoana sunt,gresiti si platiti asa e normal[img] [/img] | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:06 am | |
| dar faptul ca tu continui sa ne provoci, nu inseamna ca gresesti ? se vede cu ochiul liber ce urmaresti. provoci, si astepti sa te injure, astfel incat sa ia penalizari cei care ar putea sa-ti ia titlul. asta e cel mai murdar mod de a castiga, tragandu-l in jos pe adversar. RUSINE!!! | |
|
| |
Alladin Jucator regular
Mesaje : 68 Data de inscriere : 06/03/2010 Localitate : iasi
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:09 am | |
| TRist in Romania frate... Daca tu Vrabioi la 23 de ani plangi pe un forum ca cineva ti-a zis sa o sugi pe mess...de parca i-ai si simtit gustul...nu stiu ce sa zic. Maturizeaza-te frate si incearca sa faci ce trebuie sa facem noi aici. SA JUCAM FIFA. Nu sa castigam puncte cu printuri, nici sa penalizam jucatorii...ci sa jucam corect si fair play. Hai succes si lasati balacarelile ca nu ne fac cinste. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:11 am | |
| mi-am luat penalizarea pentru cearta cu "penalizarea"..asa pot pune si eu de cand ma`i injurat atunci ca mi-ai adresat peste 20 de injuraturi..puteam sa fac 3 printuri in 3 zile diferite si te rezolvam..iar mai sus ai intrat iar pe mine ca asa aveai tu chef, si iar mai luat cu mistouri ca "data viitoare sa respect adversarii" si mai si radeai si faceai alte semne..sau tu mai respectat pe mine? ...a zis ca daca continuam asa ne exclude pe amandoi..intri mereu cu mistouri ca ai tu chef, la fel ai facut si cu hori, daca ma exclude asta e..insa cer sa fii si tu ca ai trecut deja limita.. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:14 am | |
| in sfarsit o gandire curata. Bravo alladin si mersi ca ne sustii in lupta cu milogii nematurizati | |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:19 am | |
| - Alladin a scris:
- TRist in Romania frate... Daca tu Vrabioi la 23 de ani plangi pe un forum ca cineva ti-a zis sa o sugi pe mess...de parca i-ai si simtit gustul...nu stiu ce sa zic. Maturizeaza-te frate si incearca sa faci ce trebuie sa facem noi aici. SA JUCAM FIFA. Nu sa castigam puncte cu printuri, nici sa penalizam jucatorii...ci sa jucam corect si fair play. Hai succes si lasati balacarelile ca nu ne fac cinste.
Si ei au facut la fel cand am gresit io,nu merita sa fii om cu neoamenii,in fine,nu ma cert cu nimeni,si eu am fosty provocat sezonul trecut de ombladon si alte dati cu atitudinea lui,asta nu e scuza,sezonul trecut in meciuri,a faultat incontinuu si apoi se lauda ca ce bun este el,ca io is slab si nu stiu sa joc fifa | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:25 am | |
| cel mai rau ma doare ca desi e de inaintea mea in lazioforever, am facut mai multe pentru campionatul asta decat o sa faca el vreodata..am facut multe cupe si le`am dus la capat perfect..m`am ocupat de o editie cu transferuri desi era prima de care ma ocupam..am cautat cu xxl playeri..pentru campionat..aproape in fiecare zi intram pe sport.ro sau prosport..si faceam reclama..chit ca pierdeam peste 30 de minute din timpul meu liber, insa o faceam sa aducem lume sa jucam aici, sa fie cat mai bine,si am reusit sa strang de 1 liga sau 2 ligi..de cand am tot facut..si numai zic ca imi jucam meciurile mereu..ma ocupam si de trebuirle celoralti moderatori cand nu puteau.. si acum vii tu la aia 23 de ani ai tai, si incepi sa ma injuri dupa ce de bat si asta de 2 ori, dupa ma i-a la misto si ii raspund..dar ce imi scrisese el pe langa ce i-am zis eu..nici nu se compara..cateva perle scrise de el mie, care nu le`am pus pe forum.. vrabie adrian (23.07.2010 00:07:37): du-te-n pl de jigodie vrabie adrian (23.07.2010 00:07:41): manacamiai cenzurat vrabie adrian (23.07.2010 00:08:13): ma cenzurat in gura ta labagiule vrabie adrian (23.07.2010 00:10:02): ma cenzurat in botul tau vrabie adrian (23.07.2010 00:13:01): bag pl in mata prietene vrabie adrian (23.07.2010 00:32:03): adik in toate curvele din familia ta vrabie adrian (23.07.2010 00:14:07): sa imi bag pl in familia ta vrabie adrian (23.07.2010 00:13:42): mata e cenzurat vrabie adrian (23.07.2010 00:13:43): stii nu vrabie adrian (23.07.2010 00:13:44): ?
stii tu ca e mama cenzurat ma, iti bagi tu cenzurat in familia mea ma ?? eu nu m`am luat de parintii tai..sau de familia ta nu am putut sa ma mai abtin si te`am injurat..pentru ca se adunasera..
Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Lun Aug 02, 2010 4:56 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:34 am | |
| In primul print se vede cum m-a provocat dar n-am reactionat. Si aici se vede cum a continuat dupa meci sa ma irite cu prostia lui. Sper ca ombladon sa se razgandeasca pentru ca nu ar fi corect ca un jucator exemplar si un moderator serios sa se retraga din cauza unui nimic. un 0 barat nu trebuie sa fie lasat sa faca asta. Propun excluderea lui vrabie. A facut prea mult rau pentru a continua aici | |
|
| |
vrabie_adrian87 V.I.P
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:45 am | |
| - Monolythos a scris:
- In primul print se vede cum m-a provocat dar n-am reactionat.
Si aici se vede cum a continuat dupa meci sa ma irite cu prostia lui.
Sper ca ombladon sa se razgandeasca pentru ca nu ar fi corect ca un jucator exemplar si un moderator serios sa se retraga din cauza unui nimic. un 0 barat nu trebuie sa fie lasat sa faca asta. Propun excluderea lui vrabie. A facut prea mult rau pentru a continua aici
tu esti Dumnezeu sa propui tu ceva,vezi de treaba ta,ombladon daca a facut ceva pentru campionatul asta bravo lui,primul care si-a batut joc de mn si de familia mea el a fost,intr-un post lung mai demult,asa ca el a inceput,eu mi-am vazut de treaba mea,dar cand sunt injurat pun si eu pe forum cum faceti si voi,tu vorbesti care ai pus repede pe forum ca am avut injuries on,acum tu ai injurat,trebuie sa fii penalizat,din partea mea ombladon sa nu se retraga,si daca a facut ceva pentru campionat bravo lui,e democratie fiecare e liber sa faca ce vrea,tu vorbesti de mine hori?tu nu te vezi ca dupa fiecare meci cu oricare adversar ai ceva de scris ope forum,toti au bulan,numai tu joci perfect,credeti ca daca sariti toti pe mn gata inseamna ca aveti dreptate,nicidecum,deocamdata sa fii penalizat tu 5 puncte cuj meriti,si cand o sa mai fac io probleme sa fiu exclus,asta e valabil si pentru tn | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:53 am | |
| doamneeee cat de prost esti. tu inca te legi de faza cu injuries de parca ai fi avut dreptate. mintea ta nu te ajuta sa intelegi ca ai incalcat o regula si ai fost penalizat. mi-e mila de tine.. | |
|
| |
@dr1@n0 Jucator amator
Mesaje : 17 Data de inscriere : 25/04/2010 Localitate : Galati
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 Lun Aug 02, 2010 12:56 am | |
| pfff,poate ca nu am eu treaba cu conflictul vostru,dar sunt de parere cu hori si ombladon...vrabie asta e prea laudaros,nu stie sa piarda...l-am batut si tur si retur,iar in retur la 5-1 pentru mine a iesit(min 61)...ce sa mai,e clar ca e ofticat si foarte "modest"...isi gasea scuze ca era proaspat venit de la mare si ca facuse dus si ca se molesise...macar ceilalti,inafara de hori,au recunoscut ca au avut noroc,eu am recunoscut ca am avut noroc si trb sa accepti meciul...stilul unui jucator slab poate bate stilul unui profesionist..."orice nas,isi are..."...nu vreau sa fac rau nimanui,dar baiatu' asta e prea laudaros si melodramatic... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.144 | |
|