Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

PROBLEME-RECLAMATII Empty
MesajSubiect: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Iun 12, 2010 7:03 pm

PENTRU ORICE PROBLEMA POSTATI AICI
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
ANNWYN
Photoshop WorkeR
Photoshop WorkeR
ANNWYN

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyMar Iun 15, 2010 4:21 am

Rezolvati cu amaratu ala care face fisieru ca nu vrea sa imi puna toti jucatorii in echipa.Ii e ciuda ca il spargeam la fifa cand eram in id vs id.Deci eu vreau toti jucatorii deoarece ombladon tu mi-ai zis ca am voie sa iau de la FREE AGENT cuvant pe care cred ca stie si amaratu care face fisierul sal traduca.

Multumesc!
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyMar Iun 15, 2010 3:57 pm

ANNWYN a scris:
Rezolvati cu amaratu ala care face fisieru ca nu vrea sa imi puna toti jucatorii in echipa.Ii e ciuda ca il spargeam la fifa cand eram in id vs id.Deci eu vreau toti jucatorii deoarece ombladon tu mi-ai zis ca am voie sa iau de la FREE AGENT cuvant pe care cred ca stie si amaratu care face fisierul sal traduca.

Multumesc!

alea erau licitiatii nu free agent..si tu ai postat juc. care nu`s in fifa, deia de 98 ovr..a facut bine ca ti-a zis sa iei altii
Sus In jos
ANNWYN
Photoshop WorkeR
Photoshop WorkeR
ANNWYN

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyMar Iun 15, 2010 3:59 pm

aloo..mister..aia de iam luat sunt liberi de contract si tu miai zis ca am voie sai iau..
••Añdr3ÿ™️•• (14.06.2010 22:26:35): am voie sa iau ce jucatori vreau la licitatii?
Catalyn Catalyn (14.06.2010 22:26:52): care nu`s luati de la free,barca,real,chelsea..
••Añdr3ÿ™️•• (14.06.2010 22:26:57): da
••Añdr3ÿ™️•• (14.06.2010 22:26:58):

asa ca taceti din gura ofticatilor..abia astept sa se ocupe cristi de transferuri..ca voi
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyMar Iun 15, 2010 4:06 pm

nu ca tu esti batut in cap..cand facea cristi ai luat vreodata jucatorii aia ? care nu sunt in joc ? din CM10 ? eu am zis sa iei ce nu a fost ales de la free,real,barca,chelsea...exact ce se vede din convorbire..dar la mintea aia ta minuscula normal ca ti-a venit ideea "stralucita" sa postezi pentru jucatorii aia cica hartley pai asta parca are ovr 98..nici nu e in joc de la korrea de nord, unde plm vezi tu koreea de nord in joc?? si altceva ovr maxim e 93...si mai taci de spui prostii "aproape" la fel de mari ca tine Smile)
Sus In jos
danuttz
Jucator amator
Jucator amator

Data de inscriere : 13/06/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyDum Iun 20, 2010 5:44 pm

intra din an in paste pe mess si nici atunci nu raspunde...cer 3-0 http://yfrog.com/1256216987j
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Probleme-Reclamatii
» PROBLEME-RECLAMATII
» PROBLEME-RECLAMATII
» PROBLEME-RECLAMATII
» Probleme & Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente