Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII

In jos 
+7
Ombladon
Stifler
Anakin vechiul nick
RoNaLdO 9
Cosmynboss2007
leomessi
g0ghy
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

PROBLEME-RECLAMATII Empty
MesajSubiect: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyJoi Mar 25, 2010 11:22 pm

SPER SA NU FIE NEVOIE
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:31 am

cer sa fie depunctat pt comportament neadecvat

PROBLEME-RECLAMATII Nzk7r7
Sus In jos
leomessi
Jucator expert
Jucator expert
leomessi

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:46 am

TCG a scris:

Si ce cu asta ma?
Ti-am spus doar ca ai dat tot meciul q+w de pe portar pe atacant sau de pe fundasi pe atacanti.

Pai ai postat doar pt ca ti-am spus ,,Prost''?
-Pai doar ti-am reamintit ca ejti prost,ca prost erau de mai demult, 100 de buzuri pe zi,comportament de tigan etc,vezati de treaba ta si ciocu mic.
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:11 am

de cate ori tiam dat yo tie buzz sajukm in lazio ma azi 2 ori atat

si ce dak ai zis doar ata vb frumos
Sus In jos
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

Data de inscriere : 23/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:20 am

BUZZ!!!
Cosmin: DE CE IESI MA
Cosmin: ?
Cosmin: nu mai raspunzi akm
Cosmin: ?
Cosmin: de ce ai iesit vezi k am vazut era
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: f,,
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: de
Cosmin: min 30
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: fmm
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: de
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: copac
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: muist
Cosmin: si 3-0 pt mine
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: faultezi
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: ca
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: mata
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: aia
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: sami sugi
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: cenzurat
Cosmin: )
Cosmin: ce ofticat esti ma
Cosmin:
Cosmin: sa mor uo
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X is typing a message.
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X: nu tin muisti care e buti bag cenzurat in matsa sami sugi cenzurat cu familia ta ig
:X :X juan carlos toja |CrIsTiAnO RoNaLdO :X:X has signed out. (3/25/2010 11:18 PM)

Cosmin: ce ofticat
Cosmin: esti ma
Cosmin: L(((((((
Cosmin: ))))
Cosmin: )))))

cer 3-0//3-0 adminii....am sa postez la rezultate....sa va zic in min 30 era 3-0 pt mine si el a iesit...si m-a injurat...bafta
Sus In jos
RoNaLdO 9
Jucator incepator
Jucator incepator
RoNaLdO 9

Data de inscriere : 25/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:21 am

fmm de kkt copil ratat faultezi ca mata ala samio sugi de ratat
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:44 am

RoNaLdO 9 a scris:

pentru asta, ai sanse mari sa fii exclus, cine naiba te crezi sa vorbesti asa? cand o sa mai cresti k am inteles k nu ai inca buletinul, atunci sa te intorci(daca o sa ti se ingaduie), nu avem nevoie de playeri ca tine care sa provoace scandaluri doar pentru ca nu stie sa piarda un meci.

Sky out.
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 8:15 am

leomessi a scris:
TCG a scris:

Si ce cu asta ma?
Ti-am spus doar ca ai dat tot meciul q+w de pe portar pe atacant sau de pe fundasi pe atacanti.

-Pai doar ti-am reamintit ca ejti prost,ca prost erau de mai demult, 100 de buzuri pe zi,comportament de tigan etc,vezati de treaba ta si ciocu mic.
ai 3 puncte penalizare
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 8:20 am

RoNaLdO 9 a scris:
mda... tu esti exclus ...mai aveti tupeul sa intrebati daca campionatul e serios...poftim e foarte serios ...esti exclus
Sus In jos
leomessi
Jucator expert
Jucator expert
leomessi

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 2:50 pm

cristiboss70 a scris:
leomessi a scris:
TCG a scris:

Si ce cu asta ma?

ai 3 puncte penalizare

Pentru ce?,el de cate ori ma facut prost ,a jucat doar q+w tot meciul toate fazele de pe portar pe atacant cum sa nul faci prost dupa meci?aaa trebuia sai zic da bv ce faine erau q+w NU?
Penalizarea asta de 3 pct e o porcarie,daca se va lua decizia asta penalizare mai bn ma retrag
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 2:53 pm

leomessi a scris:
cristiboss70 a scris:
leomessi a scris:
TCG a scris:

Si ce cu asta ma?

ai 3 puncte penalizare

Pentru ce?,el de cate ori ma facut prost ,a jucat doar q+w tot meciul toate fazele de pe portar pe atacant cum sa nul faci prost dupa meci?aaa trebuia sai zic da bv ce faine erau q+w NU?
Penalizarea asta de 3 pct e o porcarie,daca se va lua decizia asta penalizare mai bn ma retrag

ALEXX ARATAMI TU MIE UN PRIN ADIK MAI BN UN PRINT CND TEAM FCT PROST IN LAZIO IN LAZIO YO IMI RESPECT ADEVERSARUL NU C AIN WOLRD

CRED CA TEAM FCT PROST DAR NU IN LAZIO ASA CA NU MAI.......VB TEAM BATUT TEAM BATUT CU TEAM BATUT TEAM BATUT ASTA NU MAI CONTEAZA CAND REGULAMENTUL SCRIE CA E VOIE CU Q+W ATUNCI NU MAI CE ZICE

CEL MAI BN AR FI SA INTERZICA Q+W DAT STITI OAMENI BUNI APOI CND DEGAJEZI CU PORTARUL PLAYERII ES DIN MECI SI ZIC CA E Q+W ASA CA RAMANE LA HOTARAREA LU CRISTI:d
Sus In jos
Stifler
Jucator amator
Jucator amator
Stifler

Data de inscriere : 12/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:10 pm

Vreau sa fac si eu reclamatie lu READING - mr_juice19 pentru ca ininueaza ca am folosti setarile pe amator!!
eu de cand ma stiu nu fac asa ceva .am setarile exact cum mia spus "cristianici":6min World Class | World CLass| FASt|Injurest Off!!

Stima

Lover_boy_yonutz --- Brentford
Sus In jos
Stifler
Jucator amator
Jucator amator
Stifler

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:12 pm

RoNaLdO 9 a scris:
asta e cel mai ratat copil din cati am vazut!!il stiu de la fifa09...lam batut si incepea sa injure ca sunt varza etc etc...si nu numa cu mine cu absolut toti cu care juca si lua bataie!!!Dak ar fi de la mine din oras lasi dezbraca in mijlocu orasului si las lega de o statuie!!!
Nervos
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:24 pm

Stifler a scris:
Vreau sa fac si eu reclamatie lu READING - mr_juice19 pentru ca ininueaza ca am folosti setarile pe amator!!
eu de cand ma stiu nu fac asa ceva .am setarile exact cum mia spus "cristianici":6min World Class | World CLass| FASt|Injurest Off!!

Stima

pai vezi k ai gresit ? trebuie sa ai portarii la Legendary nu la World Class.
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 4:58 pm

RoNaLdO 9 a scris:

ba ia ai grija cum wb...team lasat...dar nu ma jignesti u pe mine ok???sa moara mama ma jur k o sa fac tot posibilul sa te gasesc sa aflu cate ceva despre tine...de unde esti si nr de tel...jur k o sa intri in spital...nu jt cu cine te pui;)eu nu ti-am zis tie nik...nu te oftica u ca ai pierdut...stai lin k si eu am pierdut atatea meciuri ok???si cu scoruri mari de 10 goluri poate...ce vrei???sa imi injur adversarul?e nml sa ai nervi atunci...dar totusi e un joc
Sus In jos
Stifler
Jucator amator
Jucator amator
Stifler

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:00 pm

Anakin a scris:
Stifler a scris:

Stima

poi am jucat si sunt plantoane jucatori la legendary
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:05 pm

Stifler a scris:
Anakin a scris:
Stifler a scris:

Stima

poi am jucat si sunt plantoane jucatori la legendary

si crezi ca`s mai buni la world class ? Laughing
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 5:52 pm

RoNaLdO 9 a scris:

nici macar sa wb nu jt ma...uite-te si u ma..."SA MI-O" asa se scrie;)
Sus In jos
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 6:42 pm

daca vreti inlocuitor pentru stelistu_i ala...va caut eu...am cativa prieteni...am sa wb azi cu ei...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 6:44 pm

Cosmynboss2007 a scris:
daca vreti inlocuitor pentru stelistu_i ala...va caut eu...am cativa prieteni...am sa wb azi cu ei...
daca ai pe cineva serios ...da azi
Sus In jos
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 7:06 pm

cristiboss70 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:

ok o sa wb cu el la sc...da e serios...am fost cu el in superfifa 2 ani...diseara va zic
Sus In jos
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 7:19 pm

Cosmynboss2007 a scris:
cristiboss70 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:

ok o sa wb cu el la sc...da e serios...am fost cu el in superfifa 2 ani...diseara va zic

gata danyel_10_bz

ala e id...e serios...;)va anunt eu...sunt ft bun prieten cu el...mai mereu ma duc pe la el pe acasa...ar sa se tina de treaba...o sa vadeti...bafta...de luni o sa isi inceapa meciurile si el k akm e la tara
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mar 26, 2010 7:44 pm

Cosmynboss2007 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:
cristiboss70 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:

gata danyel_10_bz

ala e id...e serios...;)va anunt eu...sunt ft bun prieten cu el...mai mereu ma duc pe la el pe acasa...ar sa se tina de treaba...o sa vadeti...bafta...de luni o sa isi inceapa meciurile si el k akm e la tara

id nu e bun
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Mar 27, 2010 1:21 am

am vorbit cu rhadoo_sweet4_you si ii parea rau ca nu a apucat sa se inscrie, poate vb cu el si`i dai man utd
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Cosmynboss2007
Jucator amator
Jucator amator
Cosmynboss2007

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Mar 27, 2010 2:00 am

cristiboss70 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:
cristiboss70 a scris:
Cosmynboss2007 a scris:

gata danyel_10_bz

id nu e bun

IDUL E

danyel_10_bz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Probleme-Reclamatii
» PROBLEME-RECLAMATII
» PROBLEME-RECLAMATII
» Probleme & Reclamatii
» PROBLEME-RECLAMATII

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | Jocuri video | Joc de simulare | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente