Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Probleme-Reclamatii

In jos 
+3
flash2010
ombladon20cm
sasuke
7 participanți
AutorMesaj
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

Probleme-Reclamatii Empty
MesajSubiect: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Feb 16, 2010 1:50 am

Aici va rog sa postati daca aveti ceva probleme
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMier Feb 17, 2010 11:07 am

Andra care mi a dat ignore nu va primi nici un punct de la me din contra dc nu joaca meciurile primesc eu 6 puncte.
Sus In jos
ombladon20cm
Jucator amator
Jucator amator
ombladon20cm

Data de inscriere : 17/02/2010

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyJoi Feb 18, 2010 4:07 am

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyVin Feb 19, 2010 3:29 am

severbill a scris:
Andra care mi a dat ignore nu va primi nici un punct de la me din contra dc nu joaca meciurile primesc eu 6 puncte.

daca nu vrea sa joace castigi la masa verde
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptySam Feb 20, 2010 1:45 am

ombladon20cm a scris:
https://2img.net/r/ihimizer/img62/4894/ombladon.jpg

george penalizat cu 3 puncte pentru injurii adresate lui ombladon
Sus In jos
ombladon20cm
Jucator amator
Jucator amator
ombladon20cm

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptySam Feb 20, 2010 2:06 am

Sus In jos
flash2010
V.I.P
V.I.P
flash2010

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptySam Feb 20, 2010 8:08 pm

xxl a scris:
ombladon20cm a scris:

bai penalizatule pune screenu si cand ai inceput sa injuri tu cand te-am batut dupa meci ai incepu sa ma jignesti esti obraznic numai dupa furaciuni esti ia si joaca fifa ... xxl daca e ceva iiti dau printul si conversatia sa vezi toata conversatia
Sus In jos
flash2010
V.I.P
V.I.P
flash2010

Varsta : 37

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptySam Feb 20, 2010 8:11 pm

xxl a scris:
ombladon20cm a scris:

xxl nu penaliza frate pe george ca il penalizezi degeaba asteapta si replica lu george ca ombladon dupa ce ia bataie intra pe noi si incepe sa ne jigneasca asteapta sa puna si el printul cu toata conversatia ca sa vezi cine incepe sa jigneasca .... acest ombladon numai dupa puncte cersite umbla ... nu te primi la screenurile lui ca e hotz pune doar screenurile in care el nu injura !!! o sa pun eu screenurile cu el sa vezi ce fel de om e are 30 de anii dar degeaba ii are;)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyLun Feb 22, 2010 4:46 pm

flash2010 a scris:
xxl a scris:
ombladon20cm a scris:

bai penalizatule pune screenu si cand ai inceput sa injuri tu cand te-am batut dupa meci ai incepu sa ma jignesti esti obraznic numai dupa furaciuni esti ia si joaca fifa ... xxl daca e ceva iiti dau printul si conversatia sa vezi toata conversatia

vreau sa vad toata conversatia sa vad si eu ce s-a intamplat intre voi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyLun Feb 22, 2010 4:47 pm

flash2010 a scris:
xxl a scris:
ombladon20cm a scris:

xxl nu penaliza frate pe george ca il penalizezi degeaba asteapta si replica lu george ca ombladon dupa ce ia bataie intra pe noi si incepe sa ne jigneasca asteapta sa puna si el printul cu toata conversatia ca sa vezi cine incepe sa jigneasca .... acest ombladon numai dupa puncte cersite umbla ... nu te primi la screenurile lui ca e hotz pune doar screenurile in care el nu injura !!! o sa pun eu screenurile cu el sa vezi ce fel de om e are 30 de anii dar degeaba ii are;)

cine injura merita sa fie penalizat, nu iert pe nimeni
Sus In jos
Groparu'
V.I.P
V.I.P
Groparu'

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Feb 23, 2010 7:11 pm

Bravo XXL asa sa faci! Nu ierta nimic, cum m-ai penalizat si pe mine cand injuram netul si ai zis ca il injur pe Dutzu... pe mine cu 5 pct. m-ai rupt atunci... Nervos
Sus In jos
Groparu'
V.I.P
V.I.P
Groparu'

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Feb 23, 2010 7:14 pm

Oricum hai sa trecem la treburi mai importante Smile

Domnul sorin_schiopos nu prea il gasesc, uite printu:

Probleme-Reclamatii Sorin

Si cauta-ma si tu xxl, ca eu sunt mereu pe mess, dar tu esti mai ocupat si nu te prea gasesc, nu mai are rost sa pun printuri, te anunt oficial pe calea asta sa jucam mai repede ca am ultima etapa cu tine, si sa termin si io mai repede, sa ma incalzesc pt editia viitoare Laughing
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Feb 23, 2010 7:35 pm

Groparu' a scris:
Bravo XXL asa sa faci! Nu ierta nimic, cum m-ai penalizat si pe mine cand injuram netul si ai zis ca il injur pe Dutzu... pe mine cu 5 pct. m-ai rupt atunci... Nervos

din editia urmatoare dutzu nu o sa mai participe, m-am saturat de toate magariile lui,are ignore de la mine si s-ar putea sa primeasca si ban pe ip pe forum
Sus In jos
gaby_nastase1978
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular

MesajSubiect: gaby_nastase1978   Probleme-Reclamatii EmptyJoi Feb 25, 2010 5:01 am

salut am si eu o rugaminte cine a facut clasamentul sa imi mai socoteasca odata punctele mele ca in clasament scrie ca am 16 puncte si mie imi iese 22 puncte mai calculati odata va rog eu.
Sus In jos
gaby_nastase1978
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular

MesajSubiect: gaby_nastase1978   Probleme-Reclamatii EmptyJoi Feb 25, 2010 5:03 am

salut am si eu o rugaminte cine a facut clasamentul sa imi mai socoteasca odata punctele mele ca in clasament scrie ca am 16 puncte si mie imi iese 22 puncte mai calculati odata va rog eu.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyJoi Feb 25, 2010 6:01 am

Ultima editare efectuata de catre xxl in Mier Mar 03, 2010 1:28 am, editata de 1 ori
Sus In jos
ombladon20cm
Jucator amator
Jucator amator
ombladon20cm

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyVin Feb 26, 2010 11:16 pm

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptySam Feb 27, 2010 6:07 am

ombladon20cm a scris:
Sorin schipos mi-a zis ca se retrage si ca nu mai joaca iar andra n-a vrut niciodata sa joace

https://2img.net/r/ihimizer/img535/2580/65975659.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img535/9827/89525875.jpg

https://2img.net/r/ihimizer/img638/9945/17720983.jpg

foarte bine
Sus In jos
georgeR
Jucator nou venit
Jucator nou venit
georgeR

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Mar 02, 2010 2:17 am

florine nu prea il vad pe flash pe mess nush ce e cu el:-/...si cu tine knd joc?
Sus In jos
gaby_nastase1978
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular

MesajSubiect: gaby_nastase1978   Probleme-Reclamatii EmptyMar Mar 02, 2010 3:26 am

andra nu vrea sa joace meciurile C:\snaps\GABY\snap0004.jpg
C:\snaps\GABY\snap0003.jpg

Ultima editare efectuata de catre gaby_nastase1978 in Mar Mar 02, 2010 3:31 am, editata de 1 ori (Motiv : C:\snaps\GABY\snap0003.jpg)
Sus In jos
gaby_nastase1978
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Mar 02, 2010 3:30 am

sasuke a scris:
Aici va rog sa postati daca aveti ceva probleme
Sus In jos
cosmin_sbr
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
cosmin_sbr

Data de inscriere : 18/02/2010

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii EmptyMar Mar 02, 2010 9:04 pm

nu dau de sunrise.mario, il caut de sambata, https://2img.net/r/ihimizer/img192/2113/50442398.jpg
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme-Reclamatii   Probleme-Reclamatii Empty

Sus In jos

Probleme-Reclamatii
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROBLEME - RECLAMATII
» Probleme-Reclamatii
» PROBLEME-RECLAMATII
» PROBLEME - RECLAMATII
» Probleme-Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Probleme-Reclamatii Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente