Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala

In jos 
+8
sasuke
Rar3sh96
ade
Stefan
Monolythos
Anakin vechiul nick
leomessi
Ombladon
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyDum Mai 30, 2010 11:19 pm

ade a scris:
eu zic ca spania va castiga
e a doua favorita dupa brazilia
Sus In jos
Rar3sh96
Jucator semi-profesionist
Rar3sh96

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 28

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMar Iun 08, 2010 4:19 pm

BRAZILIA!!! Hooray !
Daca ai ghinionul sa joci cu Brazilia nu te gandesti cum sa ii bati ci cum sa iei cat mai putine Very Happy
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMar Iun 08, 2010 7:26 pm

Rar3sh96 a scris:
BRAZILIA!!! Hooray !
Daca ai ghinionul sa joci cu Brazilia nu te gandesti cum sa ii bati ci cum sa iei cat mai putine Very Happy

exagerezi man...asta era in trecut, acum Dunga se bazeaza pe forta grupului, cu echipele mici si medii nu vor avea probleme, sa ii vedem din sferturi incolo ce pot... eu zic k Argentina daca arata un fotbal bun va castiga trofeul.
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 5:23 am

Anakin a scris:
Rar3sh96 a scris:
BRAZILIA!!! Hooray !

exagerezi man...asta era in trecut, acum Dunga se bazeaza pe forta grupului, cu echipele mici si medii nu vor avea probleme, sa ii vedem din sferturi incolo ce pot... eu zic k Argentina daca arata un fotbal bun va castiga trofeul.

Brazilia a fost si ramane cea mai buna echipa din lume ,ea este singura echipa calificata la toate campioanele mondiale
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 5:38 am

spania va matura cu toate echipele ce le va avea in fata Rolling Eyes

ma uit chiar acum la meci spania-polonia = 6-0 Nu Da
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 5:45 am

Ombladon a scris:
spania va matura cu toate echipele ce le va avea in fata Rolling Eyes

ma uit chiar acum la meci spania-polonia = 6-0 Nu Da

vom vedea daca va iesi asa... sper intr-un Mondial cu cat mai multe goluri Olee ! Rolling Eyes
Sus In jos
CoCaCoLaLigHt *L*
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
CoCaCoLaLigHt *L*

Data de inscriere : 29/03/2010

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyMier Iun 09, 2010 9:44 pm

Anglia sau Spania castiga;)
Sus In jos
leomessi
Jucator expert
Jucator expert
leomessi

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 2:13 pm

Argentina,Spania,Italia din astea 3 una castiga sigur Olee ! Olee !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:46 pm

leomessi a scris:

Italia are o echipa f slaba , poate nu o sa treca de grupa Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 921584
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:51 pm

xxl a scris:
leomessi a scris:

Italia are o echipa f slaba , poate nu o sa treca de grupa Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 921584
are cea mai usoara grupa posibila..cum sa nu treaca
Sus In jos
Joe
Jucator nou venit
Jucator nou venit
Joe

Data de inscriere : 31/05/2010

MesajSubiect: re   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyVin Iun 11, 2010 9:18 pm

Brazil :d
Sus In jos
danutz93
Jucator regular
Jucator regular
danutz93

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyJoi Iun 17, 2010 9:49 pm

Mizez pe o finala Brazilia----Argentina 1-1 si o sa se decida la penaltyuri CAMPIOANA MONDIALA
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyVin Iun 18, 2010 6:38 pm

Joe a scris:

am spus-o (in pagina 2) si o repet: eu zic k Argentina daca arata un fotbal bun va castiga trofeul.

presimt ca a venit iar randul lor... mizez pe ei ca vor castiga cupa mondiala editia asta. Olee !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptySam Iun 19, 2010 4:21 am

Anakin a scris:
Joe a scris:

am spus-o (in pagina 2) si o repet: eu zic k Argentina daca arata un fotbal bun va castiga trofeul.

presimt ca a venit iar randul lor... mizez pe ei ca vor castiga cupa mondiala editia asta. Olee !

In ultimele 2 editii ale campionatului mondial am pariat tot pe argentina, sper macar acum sa castige argentina
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptySam Iun 19, 2010 5:09 am

xxl a scris:
Anakin a scris:
Joe a scris:

In ultimele 2 editii ale campionatului mondial am pariat tot pe argentina, sper macar acum sa castige argentina

n-a avut asa echipa buna la turneul trecut, era bunicica ...cam atat, acum daca beneficiaza si iesirea Frantei, posibil Angliei ...plus Germania (daca ii bate cel de sus Laughing ), ar scapa de 3 adversare puternice. Oricum Franta si Anglia vor parasi turneul inca din grupe...asta imi doresc !
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptySam Iun 19, 2010 5:16 am

Anakin a scris:
xxl a scris:
Anakin a scris:
Joe a scris:

n-a avut asa echipa buna la turneul trecut, era bunicica ...cam atat, acum daca beneficiaza si iesirea Frantei, posibil Angliei ...plus Germania (daca ii bate cel de sus Laughing ), ar scapa de 3 adversare puternice. Oricum Franta si Anglia vor parasi turneul inca din grupe...asta imi doresc !

nu uita de Italia imi doresc sa plece acasa inca din grupa impreuna cu Franta..si poate pleaca si Spania
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
yakyfloyama29
yakyfloyama29

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 44

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyDum Iul 11, 2010 10:30 pm

e calr ca spania castiga
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 EmptyJoi Iul 15, 2010 9:22 pm

deci am ghicit castigatoarea insa nu si cealalta finalista. asta e Very Happy ... bravo caracatitei Paul. s-a descurcat mai bine ca mine.

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 1278585956870

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala   Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09
» CINE VREA SA MAI JOACE IN NOUA EDITIE DE FIFA 09 ?
» CINE NU ARE...
» CINE NU ARE....
» CINE NU ARE...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente