Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09

In jos 
+11
gaby_nastase1978
Ombladon
Selacus
Groparu'
georgeR
robert69
mario0007
stefy080
Anakin vechiul nick
ombladon20cm
Chill Out Zone
15 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 Empty
MesajSubiect: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 12:49 am

Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09?
Sus In jos
Chill Out Zone
Dr. X
Dr. X
Chill Out Zone

Data de inscriere : 21/02/2010

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 12:53 am

Chill Out Zone
Sus In jos
ombladon20cm
Jucator amator
Jucator amator
ombladon20cm

Data de inscriere : 17/02/2010

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 12:55 am

Ombladon nu te paraseste la greu Very Happy
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 1:32 am

Chill Out Zone a scris:
Chill Out Zone

frate trece si tu sever_oala nu chill out zone, ca poate nu stiu toti ca esti u. Very Happy

afro afro afro afro
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
stefy080
Jucator regular
Jucator regular
stefy080

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 5:15 pm

deabia am revenit...km sa plek :-ss
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 6:02 pm

stefy080 a scris:

deci sa inteleg ca nu vrei sa mai joci in noua editie
Sus In jos
mario0007
Jucator nou venit
Jucator nou venit
mario0007

Data de inscriere : 22/02/2010

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyLun Feb 22, 2010 6:07 pm

JOC IN CONTINUARE :suspect: :suspect: :suspect:
Sus In jos
robert69
Jucator amator
Jucator amator
robert69

Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 3:04 am

tanar si nelinistit caut lemne:))=))

qm dreaq sa plec dupa ce am facut cea mai buna ed?
burlacurobertandrei-prezent la datorie
Sus In jos
georgeR
Jucator nou venit
Jucator nou venit
georgeR

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 3:08 am

george_razzvan mereu prezent!
Sus In jos
Groparu'
V.I.P
V.I.P
Groparu'

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 7:05 pm

Si Groparu' aici... da pregatiti-va sufleteste baietzi, ca de editia urmatoare se dubleaza scandalurile, pentru ca datorita prietenului nostru george_razzvan, va fi interzis Q+A si certurile vor continua... nu era destul scandal cu Q+W acum se dubleaza... ne certam si la Q+A ... bravo george!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 7:45 pm

lazialul xxl prezent si ca jucator si ca moderator . editia asta vreau mai putin scandal si mai mult fotbal Box
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 8:24 pm

xxl a scris:
stefy080 a scris:

deci sa inteleg ca nu vrei sa mai joci in noua editie
cred ca vrea sa spuna "ca abia am revenit...cum sa plec"
Sus In jos
Selacus
Jucator nou venit
Jucator nou venit
Selacus

Data de inscriere : 23/02/2010

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMar Feb 23, 2010 8:43 pm

xxl a scris:
prezent la datorie:))...sunt in mare forma=))
Sus In jos
robert69
Jucator amator
Jucator amator
robert69

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 4:35 am

Selacus a scris:
xxl a scris:

mane io inteleg k esti prezent la datorie....da cn esti?un id?sa stie si lumea cine esti nu de alta;) Laughing Laughing
Sus In jos
robert69
Jucator amator
Jucator amator
robert69

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 4:37 am

Groparu' a scris:
Si Groparu' aici... da pregatiti-va sufleteste baietzi, ca de editia urmatoare se dubleaza scandalurile, pentru ca datorita prietenului nostru george_razzvan, va fi interzis Q+A si certurile vor continua... nu era destul scandal cu Q+W acum se dubleaza... ne certam si la Q+A ... bravo george!

Da dc s-a interzis Q+A? pt ce motiv? poi at sa se interzica toate conbinatiile si sa jukm numai cu A , D ,S si W sau fara W k sa nu creem avantaje :-j
scz pt off da nu am putut sa tac Nervos Nervos
Sus In jos
Selacus
Jucator nou venit
Jucator nou venit
Selacus

Data de inscriere : 23/02/2010

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 5:11 am

robert69 a scris:
Selacus a scris:
xxl a scris:

mane io inteleg k esti prezent la datorie....da cn esti?un id?sa stie si lumea cine esti nu de alta;) Laughing Laughing
am fost si eu recrutat pe net, de un coleg de-al tau, la fifa 2009...id-ul meu este zateiselvy_2005
Sus In jos
robert69
Jucator amator
Jucator amator
robert69

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 5:13 am

Selacus a scris:
robert69 a scris:
Selacus a scris:
xxl a scris:

am fost si eu recrutat pe net, de un coleg de-al tau, la fifa 2009...id-ul meu este zateiselvy_2005
ok mane ...sper k nu te-ai suparat add: burlacurobertandrei k sa facem o fifa 09:d
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 6:12 am

robert69 a scris:
Groparu' a scris:

Da dc s-a interzis Q+A? pt ce motiv? poi at sa se interzica toate conbinatiile si sa jukm numai cu A , D ,S si W sau fara W k sa nu creem avantaje :-j

Am interzis q+a pt ca multi confunda q+w cu q+a .
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 7:09 am

xxl a scris:
lazialul xxl prezent si ca jucator si ca moderator . editia asta vreau mai putin scandal si mai mult fotbal Box

haide si la fifa 2010 sa iti dau lectii Cool Tongue
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 7:49 am

Ombladon a scris:
xxl a scris:

haide si la fifa 2010 sa iti dau lectii Cool Tongue

mai da increzator mai esti Cool
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Groparu'
V.I.P
V.I.P
Groparu'

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 8:31 am

XXL ai interzis Q+A pentru ca PROSTII il confunda cu Q+W si nu am sa dau nume... asa la fel de bine eu voi folosi Q+A si voi zice ca e A... pentru ca nu poate nimeni sa dovedeasca... ARATA LA FEL, MINGEA E PE SUS, BARA SE UMPLE!!! Deci cum ma doveditzi? Ala care zice ii dau o bere... sau mai multe.. nu conteaza... Nervos Nervos Nervos
Sus In jos
robert69
Jucator amator
Jucator amator
robert69

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyMier Feb 24, 2010 6:25 pm

xxl a scris:
robert69 a scris:
Groparu' a scris:

Am interzis q+a pt ca multi confunda q+w cu q+a .
poi stai un pic xxl qm sa confunzi q+a cu q+w? e total diferit.....io zic sa ramana q+a nu are rost sa il interzicem...asa pot sa zic k trb sa interzicem si a+z k asta seamana mult mai mult cu q+w nu?
Sus In jos
gaby_nastase1978
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular

MesajSubiect: gaby_nastase1978   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyJoi Feb 25, 2010 1:45 am

gaby_nastase1978 - joc in continuare
Sus In jos
senix
Jucator regular
Jucator regular
senix

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyJoi Feb 25, 2010 5:50 am

senix _vs_romeo da joc in continuare
Sus In jos
senix
Jucator regular
Jucator regular
senix

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 EmptyJoi Feb 25, 2010 5:50 am

senix _vs_romeo da joc in continuare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09   Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 Empty

Sus In jos

Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CINE VREA SA MAI JOACE IN NOUA EDITIE DE FIFA 09 ?
» Cine vrea sa mai joaca in noua editie de fifa09
» Lista neagra pt noua editie de fifa09
» CINE VREA SA MAI CONTINUE IN NOUA EDITIE DE FIFA 09?
» Confirmati care vreti sa jucati in noua editie de fifa09

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creati un forum gratuit | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente