| Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala | |
|
+8sasuke Rar3sh96 ade Stefan Monolythos Anakin vechiul nick leomessi Ombladon 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Sam Mai 22, 2010 11:57 pm | |
| Eu as prezice o finala Anglia vs Argentina cu scorul de 2-1 pt Argentina |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:17 am | |
| si eu o vad pe anglia in finala cu brazilia...1-0 pentru anglia...gol marcat de lampard | |
|
| |
leomessi Jucator expert
Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:23 am | |
| Toti zic ca castiga mondialu....Brazil,Franta,Spania,Anglia....eu m-asi bucura sa castige mondialu una din echipele Argentina sau Italia,sau Germania ! Poate castiga Coasta de Fildes | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:26 am | |
| - leomessi a scris:
- Toti zic ca castiga mondialu....Brazil,Franta,Spania,Anglia....eu m-asi bucura sa castige mondialu una din echipele Argentina sau Italia,sau Germania !
Poate castiga Coasta de Fildes la ce fotbal joaca italia si germania nu prea cred si nici argentina nu are consistenta o sa paraseaca repede turneul.. cu sanse reale ar fi anglia,brazilia,portugalia,spania si poate chiar olanda..sau de ce nu o surpriza ca la euro 2004 grecia,coasta de fildes,serbia | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:30 am | |
| - Ombladon a scris:
- leomessi a scris:
- Toti zic ca castiga mondialu....Brazil,Franta,Spania,Anglia....eu m-asi bucura sa castige mondialu una din echipele Argentina sau Italia,sau Germania !
Poate castiga Coasta de Fildes la ce fotbal joaca italia si germania nu prea cred si nici argentina nu are consistenta o sa paraseaca repede turneul.. cu sanse reale ar fi anglia,brazilia,portugalia,spania si poate chiar olanda..sau de ce nu o surpriza ca la euro 2004 grecia,coasta de fildes,serbia In 2006 cine era favorita? Tot Brazil,Spania,Anglia si a castigat ITALIA,deci mingea e rotunda om vedea ce o sa fie ,nici pe Bayern M nu o vedeau multi astazi in finala da... | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:32 am | |
| | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:32 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:36 am | |
| Serios vorbind...englezii au avut mereu trupa, ca si portughezii dar n-au reusit mai deloc sa se impuna. Prevad finaliste Spania vs Brazilia ...cu toate ca nici brazilienii nu au facut mare branza ultima oara...dar sa vedem ce fac editia asta. Eu cred ca asta va fi finala. Mare pacat ca nu e si Romania prezenta... aici imi doresc sa o vad, nu la campionatul european...acolo nu e asa fain, aici e misto unde sunt toate tarile, e turneu mondial, nu neam mai calificat de 12 ani...de la editia din 1998 din Franta, poate prindem Mondialul din 2014 din Brazilia, au aia stadioane mari, o fi atmosfera de vis... | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:41 am | |
| si romania are cat de cat echipa..promoveaza echipele tinere talente gen torje,ionitza,cristea,ochirosii,raduta,rusescu,pantilimon, mai sunt cativa plecati ca grozav,alibec,parvulescu...si cu ce ar mai fi marica,lobont,mutu,chivu,rat,radoi,danciulescu,sapunaru,radu stefan,tamas...acum ar trebui un bun selectioner nu care sa aduca rude la nationala(lucescu) sau jucatorii care i-a antrenat(piturca) ar trebui un scolari, un capello.... | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:46 am | |
| - Ombladon a scris:
- si romania are cat de cat echipa..promoveaza echipele tinere talente gen torje,ionitza,cristea,ochirosii,raduta,rusescu,pantilimon, mai sunt cativa plecati ca grozav,alibec,parvulescu...si cu ce ar mai fi marica,lobont,mutu,chivu,rat,radoi,danciulescu,sapunaru,radu stefan,tamas...acum ar trebui un bun selectioner nu care sa aduca rude la nationala(lucescu) sau jucatorii care i-a antrenat(piturca) ar trebui un scolari, un capello....
Grozav este jucator foarte talentat,am jucat cu el fotbal acuma 2 anii,eram preteni ff buni,sper sa se impuna la standart sa joace meci de meci si o sa devina un jucator de baza in nationala romaniei ! Daca eram in locul lu` Sandu,il puneam pe Bergodi antrenor la Romania ,Bergodi este unul dintre cei mai buni antrenori ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 12:48 am | |
| - Ombladon a scris:
- si romania are cat de cat echipa..promoveaza echipele tinere talente gen torje,ionitza,cristea,ochirosii,raduta,rusescu,pantilimon, mai sunt cativa plecati ca grozav,alibec,parvulescu...si cu ce ar mai fi marica,lobont,mutu,chivu,rat,radoi,danciulescu,sapunaru,radu stefan,tamas...acum ar trebui un bun selectioner nu care sa aduca rude la nationala(lucescu) sau jucatorii care i-a antrenat(piturca) ar trebui un scolari, un capello....
man, dar n-are Nasul Sandu sa ii plateasca salariul unui antrenor mare, ca da... si asta ar trebui... un antrenor calumea, eu zic ca si Guus Hiddink e un antrenor f bun, uita-te ce performanta a facut cu Rusia... a curs vodca la rusi din belsug.... | |
|
| |
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 23, 2010 6:31 pm | |
| eu tin cu spania si anglia... iar finala cred ca o sa fie spania - brazilia unde sper sa castige spania dar nu sunt prea sigur pt ca brazilienii pot sa te umileasca intr-o zi fara sa poti face ceva, sau sa nu joace nimic... | |
|
| |
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Mar Mai 25, 2010 2:17 am | |
| Argentina are echipa foarte buna..dar antrenoru e praf...maradona a fost jucator...ca antrenor e 0...ce pot sa spun cred ca acest mondial va fi catsigat de noua zeelanda=)))).......acum serios...e greu de spus cine va fi castigatoare...am sa dau un pronostic dupa optimi | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Mar Mai 25, 2010 2:28 am | |
| - Stefan a scris:
- Argentina are echipa foarte buna..dar antrenoru e praf...maradona a fost jucator...ca antrenor e 0...ce pot sa spun cred ca acest mondial va fi catsigat de noua zeelanda=)))).......acum serios...e greu de spus cine va fi castigatoare...am sa dau un pronostic dupa optimi
aceeasi situatie este si la franta..super echipa dar antrenor 0..domenech este sub maradona cred...franta o ia in jos cu ala la carma lor..mai bine il pun selectioner pe claude puel | |
|
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Mar Mai 25, 2010 2:36 am | |
| - Ombladon a scris:
- Stefan a scris:
- Argentina are echipa foarte buna..dar antrenoru e praf...maradona a fost jucator...ca antrenor e 0...ce pot sa spun cred ca acest mondial va fi catsigat de noua zeelanda=)))).......acum serios...e greu de spus cine va fi castigatoare...am sa dau un pronostic dupa optimi
aceeasi situatie este si la franta..super echipa dar antrenor 0..domenech este sub maradona cred...franta o ia in jos cu ala la carma lor..mai bine il pun selectioner pe claude puel Am inteles k Laurent Blanc va fi noul selectioner al Frantei dupa Cupa Mondiala, indiferent ce va face Franta la Campionatul Mondial. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Mar Mai 25, 2010 5:17 am | |
| Anglia nu are portar bun, Argentina nu are antrenor bun , iar Romania nu s-a calificat la cupa mondiala |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Mier Mai 26, 2010 4:20 am | |
| Da Croatia nui la mondiale? | |
|
| |
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Joi Mai 27, 2010 11:06 pm | |
| nu...am impresia ca a terminat pe 3 in grupa ei..a fost in grupa cu anglia | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Vin Mai 28, 2010 1:53 am | |
| | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| |
| |
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Vin Mai 28, 2010 2:39 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Vin Mai 28, 2010 6:15 am | |
| |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Vin Mai 28, 2010 3:25 pm | |
| | |
|
| |
ade V.I.P
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala Dum Mai 30, 2010 11:51 am | |
| eu zic ca spania va castiga | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala | |
| |
|
| |
| Cine credeti ca o sa castige World cup 2010 si cu cine credeti ca o sa joace finala | |
|