| Probleme-Reclamatii | |
|
+4flash2010 senix cosmin_sbr alynutzzu 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Probleme-Reclamatii Joi Feb 25, 2010 7:28 pm | |
| Aici va rog sa postati daca aveti ceva probleme |
|
| |
alynutzzu Jucator incepator
Mesaje : 8 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 32 Localitate : neamt
| Subiect: vreu sa stiu shi eu cand incepe campionatu va rog spunetimi Mar Mar 02, 2010 4:16 am | |
| vreu sa stiu shi eu cand incepe campionatu va rog spunetimi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mar Mar 02, 2010 4:54 am | |
| - alynutzzu a scris:
- vreu sa stiu shi eu cand incepe campionatu va rog spunetimi
maine o sa inceapa , o sa primesti mesaj de la mine |
|
| |
cosmin_sbr Jucator semi-regular
Mesaje : 42 Data de inscriere : 18/02/2010 Localitate : valcea
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Sam Mar 13, 2010 6:46 pm | |
| Uitati ce-mi scrie mie sever: Vi se pare normal?? ca mie nuuuuuuuuuuu
cosmin_fifa2009_vl: esti? Sever David: da cosmin_fifa2009_vl: joci meciurile in lazio? Sever David: l am angajat pe ombladon sa joace Sever David: el e partenerul meu Sever David: discuta cu el cosmin_fifa2009_vl: adica sa joace el in locul tu>? cosmin_fifa2009_vl: sa joace pt tine? Sever David: el este parte din trupa mea Sever David: deci vb cu el cosmin_fifa2009_vl: ba cosmin_fifa2009_vl: voi ce faceti ? cosmin_fifa2009_vl: va bateti joc? Sever David: ce sa facem Sever David: nu cosmin_fifa2009_vl: cum pm sa joace el pt tine Sever David: eu nu mai pot sa joc cosmin_fifa2009_vl: atunci te retragi cosmin_fifa2009_vl: dar nu joaca altul pt tine Sever David: nu pot inca cosmin_fifa2009_vl: o sa vb cu xxl cosmin_fifa2009_vl: asta nu e normal Sever David: cine? BUZZ!!! cosmin_fifa2009_vl: adminul Sever David: cine nu e normal? Sever David: eu Sever David: / Sever David: ? Sever David: sau de cine ziceai Sever David: sau situatzia nu e normala Sever David: ? cosmin_fifa2009_vl: nu e normal ce faceti voi Sever David: pai nu facem Sever David: dar ne am facut parteneri si o sa facem Sever David: cosmin_fifa2009_vl: in lazio nu exista asa ceva cosmin_fifa2009_vl: te inscri tu , tu joci cosmin_fifa2009_vl: se inscrie el, el joaca Sever David: eu nu joc ca nu mi iese o schema Sever David: deci ai 7-0 Sever David: in ambele meciuri Sever David: cand invatza schema jucam Sever David: cand invatz schema jucam cosmin_fifa2009_vl: lasa ca o sa vb cu xxl Sever David: ce? Sever David: o sa vb cu el cosmin_fifa2009_vl: sa vada si el ce combinatie faceti voi Sever David: combinatzia omblaxinox Sever David: asa se cheama Sever David: numai sa discutzi in particular Sever David: cu el cosmin_fifa2009_vl: bine cosmin_fifa2009_vl: nu am ce discuta cu el cosmin_fifa2009_vl: eu vb cu xxl sa vad ce parere are Sever David: cred ca o sa aibe parere rea Sever David: cand o sa stie ca lupta impotriva lui 2 Sever David: in combinatzia omblaxinox cosmin_fifa2009_vl: toti o sa avem o parere rea cosmin_fifa2009_vl: o sa pun si pe forum problema Sever David: bun Sever David: Sever David: nu e nevoie neaparat sa o pui Sever David: fa numai un artificiu de gandire | |
|
| |
senix Jucator regular
Mesaje : 75 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : TG - FRUMOS
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Sam Mar 13, 2010 7:23 pm | |
| | |
|
| |
flash2010 V.I.P
Mesaje : 39 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 37 Localitate : bucuresti
| Subiect: Print Screenu`ri FlashCatalin Dum Mar 14, 2010 5:45 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Dum Mar 14, 2010 3:23 pm | |
| - cosmin_sbr a scris:
- Uitati ce-mi scrie mie sever:
Vi se pare normal?? ca mie nuuuuuuuuuuu
cosmin_fifa2009_vl: esti? Sever David: da cosmin_fifa2009_vl: joci meciurile in lazio? Sever David: l am angajat pe ombladon sa joace Sever David: el e partenerul meu Sever David: discuta cu el cosmin_fifa2009_vl: adica sa joace el in locul tu>? cosmin_fifa2009_vl: sa joace pt tine? Sever David: el este parte din trupa mea Sever David: deci vb cu el cosmin_fifa2009_vl: ba cosmin_fifa2009_vl: voi ce faceti ? cosmin_fifa2009_vl: va bateti joc? Sever David: ce sa facem Sever David: nu cosmin_fifa2009_vl: cum pm sa joace el pt tine Sever David: eu nu mai pot sa joc cosmin_fifa2009_vl: atunci te retragi cosmin_fifa2009_vl: dar nu joaca altul pt tine Sever David: nu pot inca cosmin_fifa2009_vl: o sa vb cu xxl cosmin_fifa2009_vl: asta nu e normal Sever David: cine? BUZZ!!! cosmin_fifa2009_vl: adminul Sever David: cine nu e normal? Sever David: eu Sever David: / Sever David: ? Sever David: sau de cine ziceai Sever David: sau situatzia nu e normala Sever David: ? cosmin_fifa2009_vl: nu e normal ce faceti voi Sever David: pai nu facem Sever David: dar ne am facut parteneri si o sa facem Sever David: cosmin_fifa2009_vl: in lazio nu exista asa ceva cosmin_fifa2009_vl: te inscri tu , tu joci cosmin_fifa2009_vl: se inscrie el, el joaca Sever David: eu nu joc ca nu mi iese o schema Sever David: deci ai 7-0 Sever David: in ambele meciuri Sever David: cand invatza schema jucam Sever David: cand invatz schema jucam cosmin_fifa2009_vl: lasa ca o sa vb cu xxl Sever David: ce? Sever David: o sa vb cu el cosmin_fifa2009_vl: sa vada si el ce combinatie faceti voi Sever David: combinatzia omblaxinox Sever David: asa se cheama Sever David: numai sa discutzi in particular Sever David: cu el cosmin_fifa2009_vl: bine cosmin_fifa2009_vl: nu am ce discuta cu el cosmin_fifa2009_vl: eu vb cu xxl sa vad ce parere are Sever David: cred ca o sa aibe parere rea Sever David: cand o sa stie ca lupta impotriva lui 2 Sever David: in combinatzia omblaxinox cosmin_fifa2009_vl: toti o sa avem o parere rea cosmin_fifa2009_vl: o sa pun si pe forum problema Sever David: bun Sever David: Sever David: nu e nevoie neaparat sa o pui Sever David: fa numai un artificiu de gandire asa vorbeste sever cand e beat parca nu l-as cunoaste . Daca nu vrea sa joace sever castigi la masa verde |
|
| |
senix Jucator regular
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Dum Mar 14, 2010 5:10 pm | |
| vad ca ai intinerit xxl | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Dum Mar 14, 2010 5:39 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Lun Mar 15, 2010 3:25 am | |
| |
|
| |
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mar Mar 16, 2010 12:21 am | |
| Lasam la o parte betzia lui sever si varsta lui xxl, sanatate la amandoi... am si io o problema... Domnu' george_razzvan are un program exact invers cu mine... eu vreau sa joc, dar cand vreau nu il gasesc niciodata, si sunt online toata ziua deci nush ce sa fac... pun print sa ma caute, ca asa a zis xxl pana la data de 18.03. maxim se pun printurile... nah, pun si eu pentru ca e situatie speciala, doar george_razzvan mi-a ramas de jucat asa ca il astept, sper sa ne gasim pana la urma Print: | |
|
| |
robert69 Jucator amator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 30 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mar Mar 16, 2010 4:14 pm | |
| | |
|
| |
alynutzzu Jucator incepator
Mesaje : 8 Data de inscriere : 28/02/2010 Varsta : 32 Localitate : neamt
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mar Mar 16, 2010 4:47 pm | |
| k eu aveam 22 inainte shi acum am castigat 2 meciuri shi am facut 2 egaluri shi am 17 pct dao n plm d treaba ia fa din nou la mn dak nu imi bag pl in el campionta k mai sunt shi altele | |
|
| |
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mar Mar 16, 2010 6:07 pm | |
| dayro s-a refacut clasamentul pt ca s-au retras 2 oameni, si la toata lumea s-au anulat punctele facute cu ei... intelegi? | |
|
| |
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mier Mar 17, 2010 12:41 am | |
| GROPARU' PRINT RELOADED Deci cu domnu george_razzvan vreau 6 puncte, nici nu mai sunt amabil deloc. Nu e niciodata la pc sa jucam la ora din aia normala de joaca toti oamenii... Si m am saturat sa il tot caut, am si io alte treburi... Nu are cred nici un meci jucat dar nici nu vrea sa se retraga... mai mult ma incurca... Vreau 6 puncte si cu asta basta... sa ia toti jucatorii din lazio 6 puncte cu el si la revedere... ce mai stam atata la discutii... Uite aici PRINT RELOADED mai tare ca Matrixu' | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Mier Mar 17, 2010 2:07 am | |
| |
|
| |
senix Jucator regular
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Joi Mar 18, 2010 4:54 pm | |
| PT CEI , CARE NU AM JUCAT ..... VA ASTEPT VINERI SA JUCAM ! URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/76317592.jpg/] [/URL]
Ultima editare efectuata de catre senix in Sam Mar 20, 2010 5:45 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii Joi Mar 18, 2010 7:00 pm | |
| - alynutzzu a scris:
- k eu aveam 22 inainte shi acum am castigat 2 meciuri shi am facut 2 egaluri shi am 17 pct dao n plm d treaba ia fa din nou la mn dak nu imi bag pl in el campionta k mai sunt shi altele
esti ruda cu goghy ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Probleme-Reclamatii | |
| |
|
| |
| Probleme-Reclamatii | |