Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

INSCRIERI MODERATORI

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

INSCRIERI MODERATORI Empty
MesajSubiect: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyLun Iun 28, 2010 6:44 pm

CINE VREA SA MODEREZE LIGA 2 SA SE INSCRIE AICI(CA ANDRA CA DEOBICEI NICI NUMAI STIU A CATA OARA MA DEZAMAGIT)....TREBUIE SA AIBA TIMP...SA TINA ACTUALIZATUL DIN SCURT SI BINEINTELES SA STIE SA LUCREZE CU LEAGUE REPUBLIC(CLASAMENTUL)
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyLun Iun 28, 2010 7:27 pm

hai ca ma bag eu..desi e chin ce`i acolo Nesigur/Suspect
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyLun Iun 28, 2010 8:26 pm

cica nu am actualizat liga 2.. imi spune aseara la 1 ca cica daca nu e pana azi actualizat ma scoate si nu imi mai da voie s afac cupe pe lazio.. treaba voastra faceti ce vreti cei din lazio!!!..da eu sunt de vina ca nu sunt aceleasi rezultate si la unu si la altu .. si imi spui la 1 azi noapte ca daca nu e gata pana azi ma scoti..stai tu toata noaptea si actualizeaza!

si de fapt liga 2 era a lui leo messi .. impotriva lui nu se ia nici o masura ca nu intra cu saptamanile pe forum ...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyLun Iun 28, 2010 9:52 pm

milanzone2010 a scris:
cica nu am actualizat liga 2.. imi spune aseara la 1 ca cica daca nu e pana azi actualizat ma scoate si nu imi mai da voie s afac cupe pe lazio.. treaba voastra faceti ce vreti cei din lazio!!!..da eu sunt de vina ca nu sunt aceleasi rezultate si la unu si la altu .. si imi spui la 1 azi noapte ca daca nu e gata pana azi ma scoti..stai tu toata noaptea si actualizeaza!

si de fapt liga 2 era a lui leo messi .. impotriva lui nu se ia nici o masura ca nu intra cu saptamanile pe forum ...

asa zici tu...ieri la ora 12 ziua ti-am spus prima oara....ieri ai dat o gramada de massuri cu nush cate campionate ...cum sa ai timp de actualizat daca tu ai treaba pe alte campionate...iar messi are probleme cu PC...de aia te-am pus pe tine

INSCRIERI MODERATORI Snap0003kn

INSCRIERI MODERATORI Snap0004

iar azi la ora 13 erai online si ti-am spus ca am vorbit cu peretii...nu ai raspuns ...ba mai mult ai iesit de pe mess si surpriza ...zic ia sa te caut eu pe unu din campionatele care ai tot dat massuri...si hop ca te gasesc pe unu online...deci repet cum naiba sa ai timp de actualizat daca tu ai treaba pe alte campionate...

INSCRIERI MODERATORI Snap0002r

INSCRIERI MODERATORI Snap0003w

Sus In jos
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyLun Iun 28, 2010 11:36 pm

azi cand am iesit am jucat in kings fnala uel poti sa te uiti.. si apropo messi e online pe campionatul lui cu calculatoru stricat.. asta e nu m-ati suportat de la inceput in lazio
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyMar Iun 29, 2010 12:03 am

m-as ocupa eu....dar trebuie sa invat sa lucrez cu laleaguerepublic...cat de greu poate fi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI Empty

Sus In jos

INSCRIERI MODERATORI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

INSCRIERI MODERATORI Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente