Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

INSCRIERI MODERATORI

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

INSCRIERI MODERATORI Empty
MesajSubiect: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyDum Mai 23, 2010 1:11 am

AICI VA INSCRIETI DUPA MODELUL:

ID:cristianici
nick:cristiboss70
varsta:39 de ani

Trebuie sa stie sa lucreze cu league republic (clasamentul)....care vor sa fie moderatori tre sa aiba timp....sa tina actualizatul din scurt...si sa rezolve orice problema din liga lui...

DACA NU GASESC MODERATORI PT. LIGI NUMAI FAC NICI O EDITIE...SI ASA DE 3 EDITII EU AM ACTUALIZAT LIGA 2....

Ultima editare efectuata de catre cristiboss70 in Vin Mai 28, 2010 4:48 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyDum Mai 23, 2010 3:34 am

haide ca te ajut eu cristi o sa actualizez liga 1 de editia urmatoare...ca asa nu am facut nici eu multe ca moderator..alyn a spus ca se retrage din postul de moderator, ramane doar ca jucator...o sa actualizez eu in locu lui liga1..sau daca e o sa actualizez liga2..si ar trebui sa`l pui pe o liga si pe goghy ca e moderator dar nu face nimic...doar tu ziceai la inscrieri moderatori ca "va inscriu pentru a actualiza..nu pentru dragul de a avea moderatori" asa ca m-am decis sa te ajut, ar trebui si goghy..sau chiar anakin
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyDum Mai 23, 2010 4:06 am

daca vreti va ajut cu actualizatul, dar as aprecia daca ar fi liga 1 ca de-a lungul timpului numa la liga 2 am actualizat ...asta daca doriti ...cum vrea cristi.
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI EmptyDum Mai 23, 2010 4:09 am

si eu vreau sa actualizez.. daca imi mai da cristi o sansa Sad promit ca o sa actualizez
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INSCRIERI MODERATORI   INSCRIERI MODERATORI Empty

Sus In jos

INSCRIERI MODERATORI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI
» INSCRIERI MODERATORI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

INSCRIERI MODERATORI Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente