Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O nouă regulă ?

In jos 
+6
Monolythos
ANNWYN
yakyfloyama29
Stefan
senix
sasuke
10 participanți

Ce parere aveti de regula ?
1. Sunt de acord
O nouă regulă  ? Vote_lcap83%O nouă regulă  ? Vote_rcap
 83% [ 24 ]
2. Nu sunt de acord
O nouă regulă  ? Vote_lcap17%O nouă regulă  ? Vote_rcap
 17% [ 5 ]
Total voturi : 29

Sondaj inchis

AutorMesaj
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptySam Iun 26, 2010 11:10 pm

O nouă regulă ?

Alladin (all_add_in) din Liga 1, vine cu o propunere pt actualizarea Regulamentului cu o regula noua.

Alladin: "Propun o noua regula in regulament. sa se inceapa cu pasa in spate...is satul de slalomisti. incep meciul de fiecare data de la 1-0 si juma de goluri le iau pe slalom cand se incepe de la mijloc... sper sa ne bage si pe noi cineva in seama. mersi."

- In alte cuvinte, el spune ca la inceputul reprizelor, dar si cand unul din cei 2 playeri da gol, sa se inceapa obligatoriu cu o pasa in spate, adica sa nu ne atacam direct adversarul.

- Ei bine alladin, mi-am facut datoria, am expus propunerea ta ...acum daca ceilalti vor fi de acord cu tine, vom vedea ...

- Sondajul e deschis timp de 14 zile, adica pana la finalul editiei... in data de 10.07.2010 el se va inchide automat.

AVETI TIMP PANA LA FINALUL ACESTEI EDITII SA VOTATI SI SA VA SPUNETI PAREREA... SUNT 45 DE JUCATORI IN CELE 2 LIGI...DECI AR FI NECESARE, ZIC EU, MACAR 20-22 DE VOTURI "DA, SUNT DE ACORD" PT. CA REGULA SA FIE IMPLEMENTATA IN REGULAMENTUL DE BAZA AL CAMPIONATULUI DE 2010. ACEASTA PROPUNERE NU II AFECTEAZA PE JUCATORII DIN EDITIILE DE FIFA 2009.
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
senix
Jucator regular
Jucator regular
senix

Data de inscriere : 16/02/2010

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 6:06 am

eu sunt de acord pt ca se inscriu prea multe goluri de astea tampite!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 6:35 am

nu va mai strofocati ca din editia viitoare regula va fi asa ....orice incepere de la mijloc se va da pasa inapoi....
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 7:00 pm

Eu sunt total contra....daca asa e facut jocul de ce trebuie sa-l modificam noi....
Sus In jos
yakyfloyama29
Jucator semi-profesionist
Jucator semi-profesionist
yakyfloyama29

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 44

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 9:17 pm

DA corect asa trebuie sa se inceap cu o pasa in spate asa se joaca si in fotbal si fifa e facut dupa fotbal, asa ca o pasa in spate si dai drumu la joc.
Sus In jos
ANNWYN
Photoshop WorkeR
Photoshop WorkeR
ANNWYN

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 9:21 pm

Nu mi se pare corect.Cat timp in meciurile reale de fotbal nu exista o astfel de regula nu vad de ce sar aplica la fifa doar pentru ca ala care a propus regula nu stie sa se apere sau sa dribleze.Oricum cristi a zis ca se va aplica asa ca parerea noastra nu conteaza
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 11:05 pm

Stefan a scris:
Eu sunt total contra....daca asa e facut jocul de ce trebuie sa-l modificam noi....
pai si Q+W face tot parte din joc ...si l-am interzis din propriu teren pt. ca sunt unii care nu stiu altceva ...
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyDum Iun 27, 2010 11:49 pm

In multe campionate a fost adoptata regula asta. Normal ca am votat da, deoarece in ultima vreme exista din ce in ce mai multi jucatori nesimtiti care nu stiu altceva, dar se ofenseaza cand te iei de ei din cauza stilului de joc. SI nu stiu de ce nu vi s-ar parea corect pentru ca eu n-am vazut in viata mea sau sa fi auzit de vreun jucator real sa se apuce el sa treaca de toata echipa si sa dea gol.
PS: aici putem vedea care sunt acei jucatori nesimtiti de care pomeneam mai devreme Wink ... se dau singuri de gol, luandu-se de noua propunere.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 12:40 am

Monolythos a scris:
In multe campionate a fost adoptata regula asta. Normal ca am votat da, deoarece in ultima vreme exista din ce in ce mai multi jucatori nesimtiti care nu stiu altceva, dar se ofenseaza cand te iei de ei din cauza stilului de joc. SI nu stiu de ce nu vi s-ar parea corect pentru ca eu n-am vazut in viata mea sau sa fi auzit de vreun jucator real sa se apuce el sa treaca de toata echipa si sa dea gol.
PS: aici putem vedea care sunt acei jucatori nesimtiti de care pomeneam mai devreme Wink ... se dau singuri de gol, luandu-se de noua propunere.

problema e ca se da prea usor gol la fifa2010, fundasii de multe ori sunt prea visatori, iar portarii amatori, de multe ori mai bine ai pune un par in loc de portar macar cand mingea loveste in el nu intra in poarta.
Parerea mea e ca fifa08 a fost si ramane cel mai reusit joc pana acum din seria fifa pt ca era mult mai realist, se dadea gol mult mai greu, fundasii mai jucam ceva si scorurile erau mai reale. La 2010 numai scoruri ireale se pot vedea 12-8, 8-8; 9-6 O nouă regulă  ? 230675
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 1:35 am

xxl a scris:
Monolythos a scris:

problema e ca se da prea usor gol la fifa2010, fundasii de multe ori sunt prea visatori, iar portarii amatori, de multe ori mai bine ai pune un par in loc de portar macar cand mingea loveste in el nu intra in poarta.
Parerea mea e ca fifa08 a fost si ramane cel mai reusit joc pana acum din seria fifa pt ca era mult mai realist, se dadea gol mult mai greu, fundasii mai jucam ceva si scorurile erau mai reale. La 2010 numai scoruri ireale se pot vedea 12-8, 8-8; 9-6 O nouă regulă  ? 230675

cine stie stie... de acord cu el si cu regula. Wink
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Vizitato
Vizitator

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 1:37 am

am votat DA
Pentru ca si eu cand am jucat in campionat am intalnit deastia care fac slalom din prima printre fundasi etc
Asa este frumos sa se de-a pase in spate nu din prima ca taranu Bounce Bounce
Sus In jos
Toxik
Jucator regular
Jucator regular
Toxik

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 30

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 1:58 am

intradevar foarte buna ideea si se pare ca va fi pusa in aplicare...
abia astept FIFA11...sper ca vor face ceva cu apararea...dar asta depinde multi si de jucataor
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 2:25 am

dintre cei cu slalomul este robbyn porse care nu stie altceva
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Alladin
Jucator regular
Jucator regular
Alladin

Data de inscriere : 06/03/2010

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 8:10 am

ANNWYN a scris:
Nu mi se pare corect.Cat timp in meciurile reale de fotbal nu exista o astfel de regula nu vad de ce sar aplica la fifa doar pentru ca ala care a propus regula nu stie sa se apere sau sa dribleze.Oricum cristi a zis ca se va aplica asa ca parerea noastra nu conteaza

1. Se va aplica tocmai pentru ca parerea noastra conteaza;)
2. Cel care a propus regula stie si sa se apere si stie si sa dribleze insa vrea sa joace fifa de placere nu enervandu-se pe slalomuri ireale
3. Dupa ce dai gol, fundasii parca nu reactioneaza, nu e numai pregatirea ta proasta in aparare ca poti avea toata ecipa in aparare si ala tot sa treaca pana in poarta
4. Mai uita-te la fotbal fiinca e regula elementara ca se da pasa inapoi la inceputul meciului

Sincer imi pare bine ca aceasta regula a fost impartasita si acceptata de marea majoritate a colegilor din campionat. E o regula pe care am impus-o prima oara intr un campionat de fifa2007, pe cand eram moderator, fiinca fifa de cand e ea e prost facuta si bugata...
Sus In jos
floryn3l2010
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
floryn3l2010

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 35

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 2:57 pm

nu sunt de acord...
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? EmptyLun Iun 28, 2010 5:56 pm

Oricum eu sunt indiferent...nu imi afecteaza stilul de joc..regula asta
Sus In jos
Continut sponsorizat

O nouă regulă  ? Empty
MesajSubiect: Re: O nouă regulă ?   O nouă regulă  ? Empty

Sus In jos

O nouă regulă ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O noua editie Cupa Webcam....
» Lista neagra pt noua editie de fifa09
» CONFIRMATI PREZENTA IN NOUA EDITIE DE FIFA 09 - ED. 137
» CONFIRMATI PREZENTA IN NOUA EDITIE DE FIFA 09 - ED. 127
» Cine mai vrea sa joace in noua editie de fifa09

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

O nouă regulă  ? Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente