| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 | |
|
+8Ombladon Cristianocr Andra Toxik danutz93 xxSwAmPxx k1mx L3ader 12 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ruben Jucator amator
Mesaje : 20 Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 32 Localitate : Resita
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 5:45 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 5:47 pm | |
| |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:26 pm | |
| - ruben a scris:
- Ombladon a scris:
- ruben a scris:
- ruben_star_10 1-0/1-0 smeq_alex_2007.......Nu raspunde niciodata
https://2img.net/r/ihimizer/img375/4366/dovadasmeq1.png https://2img.net/r/ihimizer/img690/8358/dovadasmeq2.png
ruben_star_10 1-0/1-0 raul_va_iubesc ///Mi-a dat accept si apoi nu lam mai vazut pe messs https://2img.net/r/ihimizer/img269/7827/dovadaraulvaiubesc.png
ruben_star_10 1-0/1-0 andralazioforever //// In fiecare zi am rugat-o sa joace cu mine dar nu a vrut https://2img.net/r/ihimizer/img692/9736/dovadaandralazioforever.png dupa printuri puncte cred ca vei lua puncte doar cu andra si smeq_alex_2007..ca nu au raspuns desi erau online..iar pe celalalt cu raul_va_iubesc trebuia cu 2-3 zile inainte de termen.
Pai pe raul_va_iubesc eu nu lam vazut niciodata pe messenger cum ai fi vrut sa-l contactez? pai tocmai asta e, trebuia pus printul asta care l`ai pus acum cu el cu cateva zile in urma, in caz de intra pe forum si vedea printul te cauta daca vroia. asa scrie si`n regulament. "CAM PE LA JUMATEA TERMENULUI POSTATI PRINT PRECUM V-ATI CAUTAT ADVERSARUL (ASA POATE VEDE SI ADVERSARUL SI TE CAUTA)SI DACA PANA LA SFARSITUL EDITIEI NU ATI JUCAT PRIMESTI 1-0(NU POSTATI PE ULTIMA SUTA DE METRI CA SAR PUTEA SA NU VA IAU IN CONSIDERARE PRINTURILE) SE VA POSTA CEL PUTIN 2 PRINTURI CU ZILE DIFERITE SA SE VADA CA LAI CAUTAT PE ADVERSAL PERSONAL NU CU MASSURI...IAR CU 2 ZILE INAINTE DE TERMEN NU SE MAI POSTEAZA PRINTURI....DECI DACA JOI NOAPTEA INCHID EDITIA TRE SA POSTATI PANA MARTI...CE SE POSTEAZA DUPA MARTI NU SE MAI IA IN CONSIDERARE" - REGULAMENT | |
|
| |
Reflex Jucator regular
Mesaje : 65 Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 28 Localitate : |as|
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:43 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- Reflex a scris:
- vorbeam de florin
stiu eu nu citisem atunci regulamentul mi-a zis dupa cristi anici si faza cu andra .. si cu smeq ala ..poate nu erau la pc .. da vedeti dupa ca eu trebuie sa i-au puncte cu vreo 5 playeri .. in postul meu :">
nu iei ...pt ca cu vreo 3 ai niste printuri cu niste massuri care nici macar nu au legatura cu lazio... uite-te ma ca imd ce mia-i spus atunci le-am actualizat si i-am cautat non stop le dadeam buzz.. da nu se vad pe arhiva si in scris i-a mcautat o data X( pe toti uite-te si pe unu care era online de vreo 328932983 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:50 pm | |
| - Reflex a scris:
- cristiboss70 a scris:
- Reflex a scris:
- vorbeam de florin
stiu eu nu citisem atunci regulamentul mi-a zis dupa cristi anici si faza cu andra .. si cu smeq ala ..poate nu erau la pc .. da vedeti dupa ca eu trebuie sa i-au puncte cu vreo 5 playeri .. in postul meu :">
nu iei ...pt ca cu vreo 3 ai niste printuri cu niste massuri care nici macar nu au legatura cu lazio... uite-te ma ca imd ce mia-i spus atunci le-am actualizat si i-am cautat non stop le dadeam buzz.. da nu se vad pe arhiva si in scris i-a mcautat o data X( pe toti uite-te si pe unu care era online de vreo 328932983 ori e a nush cata oara cand iti zic ...mai citeste o data regulamentul...scrie acolo sa postati print din care sa reiese ca ai cautat adversarul personal...ce printuri imi pui tu mi-a cu massuri cu nush ce campionat...ii lasa-i frumos mesaj ...asa cum ai facut cu smeq... |
|
| |
Reflex Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:51 pm | |
| i-a mai da cu ochiul man sa vezi ca i-ma lasat mesaj ........................... am pus mass mi-a izs obladon sa nu pun mass si l-am cautat autnci si azi si am pus print atunci .. uite-te !!!!
| |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:56 pm | |
| - Reflex a scris:
- i-a mai da cu ochiul man
sa vezi ca i-ma lasat mesaj ........................... am pus mass mi-a izs obladon sa nu pun mass si l-am cautat autnci si azi si am pus print atunci .. uite-te !!!!
da..dar printurile tot azi le`ai trecut mai precis la ora 12 azi si ca si la ruben nu trebuia postate azi..off greu cu voi | |
|
| |
Reflex Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 6:58 pm | |
| eee... pai frate buzzurile nu se vad in arhiva dar la cate sute de mii de buzuzuri i-a mdat :-j si zic si ceilalti ca nu intra si le dati doar lor ? ))))) eu le am .. ! traeba voastra | |
|
| |
Reflex Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 7:00 pm | |
| ok am inteles cu mateicosmin florin nu primesc punctle ) desi ceilalti au primit si am si printul dar cu restul am 30 mecuri jucate si trebuia sa ma 38 ........... scz de double post | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 7:03 pm | |
| - Reflex a scris:
- eee...
pai frate buzzurile nu se vad in arhiva dar la cate sute de mii de buzuzuri i-a mdat :-j si zic si ceilalti ca nu intra si le dati doar lor ? ))))) eu le am .. ! traeba voastra foarte bine ai facut si ca i`ai dat buzzuri omului..asta inseamna ca l`ai cautat dar iti mai zic si tie odata..printul nu trebuia pus azi, trebuia pus cu 2-3 zile inainte de termen..ca adversarul..tau (in ex. de fata. mateiflorincosmin parca) daca intra pe forum si vedea print cu el poate te cauta si juca.. "CAM PE LA JUMATEA TERMENULUI POSTATI PRINT PRECUM V-ATI CAUTAT ADVERSARUL (ASA POATE VEDE SI ADVERSARUL SI TE CAUTA)SI DACA PANA LA SFARSITUL EDITIEI NU ATI JUCAT PRIMESTI 1-0(NU POSTATI PE ULTIMA SUTA DE METRI CA SAR PUTEA SA NU VA IAU IN CONSIDERARE PRINTURILE) SE VA POSTA CEL PUTIN 2 PRINTURI CU ZILE DIFERITE SA SE VADA CA LAI CAUTAT PE ADVERSAL PERSONAL NU CU MASSURI...IAR CU 2 ZILE INAINTE DE TERMEN NU SE MAI POSTEAZA PRINTURI....DECI DACA JOI NOAPTEA INCHID EDITIA TRE SA POSTATI PANA MARTI...CE SE POSTEAZA DUPA MARTI NU SE MAI IA IN CONSIDERARE" - asta e luata din regulament | |
|
| |
Reflex Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 7:05 pm | |
| ok am inteles ombladon dar cu paulsomy am jucat iar cu raul_va_iubesc nu mi-am primit punctele cu mateicosminflorin sam a caute .. pentru ca vad ca nu pot obtine cu el punctele =)) .. am 30 meciuri in clasament si 6 mai sunt de jucat .. dar 4 din ele is jucate deic 38 ar trebui sa am
| |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 7:07 pm | |
| - Reflex a scris:
- ok am inteles ombladon
dar cu paulsomy am jucat iar cu raul_va_iubesc nu mi-am primit punctele cu mateicosminflorin sam a caute .. pentru ca vad ca nu pot obtine cu el punctele =)) .. am 30 meciuri in clasament si 6 mai sunt de jucat .. dar 4 din ele is jucate deic 38 ar trebui sa am
discutii despre clasament, nu actualizez eu liga 2, ci al3x_leader.. el stie cum e cu clasamentul..cu el sa vorbesti sau cu unul dintre admini.. | |
|
| |
L3ader Jucator semi-regular
Mesaje : 39 Data de inscriere : 21/04/2010 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 10:48 pm | |
| - Reflex a scris:
- ok am inteles ombladon
dar cu paulsomy am jucat iar cu raul_va_iubesc nu mi-am primit punctele cu mateicosminflorin sam a caute .. pentru ca vad ca nu pot obtine cu el punctele =)) .. am 30 meciuri in clasament si 6 mai sunt de jucat .. dar 4 din ele is jucate deic 38 ar trebui sa am
Cum ma nus trecute rezultatele cu Paulsomy?ia mai uitate odata si cu raul_va_iubesc am zis clar ca se posteaza print doar daca lai cautat personal nu prin massuri...fi mai atent data viitoare | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 Joi Iul 08, 2010 10:50 pm | |
| - L3ader a scris:
- Reflex a scris:
- ok am inteles ombladon
Cum ma nus trecute rezultatele cu Paulsomy?ia mai uitate odata si cu raul_va_iubesc am zis clar ca se posteaza print doar daca lai cautat personal nu prin massuri...fi mai atent data viitoare cu paul nu erau trecute le-am trecut eu azi... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.134 | |
|