Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cel mai bun moderator :CUPE:

In jos 
+6
Ombladon
ceavles
Stefan
magie
Anakin vechiul nick
sasuke
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 5:48 pm

cristiboss70 a scris:
Cotzzo a scris:
invidia asta :-j Daca Andra nu putea sa fie best moderator atunci de ce ati mai pus la voturi :-j tot aia e muriti de ofitca ca a castigat andra ... nu va asteptati :-j haha! Surprised Surprised

da tu cine esti?....in ce cupa sau campionat joci pe situ asta?....andra "cel mai bun moderator" e o gluma...deocamdata pt. mine este unu dintre ce-i mai "slabi" (ca sa nu zic altfel) moderatori...

dar sper sa ma contrazica si sa numai ma dezamageasca....sincer din toti moderatori de cupe singurul care nu ma dezamagit e ombladon(are timp si el Laughing Laughing Laughing ) ....anakin nu a organizat cupe....xxl e admin nu poate intra in discutia asta ca ar fi peste voi toti...ce ar fi fost daca ma bagam si eu? Laughing Laughing Laughing ...alyn a fost unu dintre ce-i mai buni moderatori pe care ia avut lazio dar in campionate ...la cupe ma dezamagit....messi ma dezamagit dar dupa cum promite a zis ca va fi cel mai bun(am sa vad)....eu zic ca fiecare sa isi faca treaba de acuma inainte ca titluri sau ranguri vor veni ele pe merit....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 6:02 pm

cristiboss70 a scris:
de unde pana unde andra cel mai bun moderator...

bv ei daca a iesit pe locul 1 , inseamna ca multi o apreciaza pt ceea ce face Shocked
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 8:25 pm

milanzone2010 a scris:
multumesc pentru vorbele frumoase care mi le spuneti nu am cuvinte dar de acum incolo nu mai comentez imi fac doar treba dati acest rang celui care va e prieten nu am nevoie de rangu vostru dati-l lui ombladon sau lui alyn care intra de 2 ori pe sapt pe forum.. chiar nu am nevoie de rang!
cum sa intru de 2 ori pe forum:)))...io zic k cel mai bn sar da pa merit rang astea...cine e asta de comenteaza nu cumva mai are andra vreaun cont...insa om vedea la sf ed fifa 2010 cine sa afla pt aia care au totate meciurile jucate....
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 9:41 pm

Sa-mi bag slapu cei aici Surprised Surprised
Andra a castigat asa ca nu mai comentati asa sa votat voturile nu se pot falsifica deoarece sunt pe un singur cont
Aici nu se poate sa se vada cine a votat pt cine ..ci doar se poate vedea cei ce au participat la votare

Inca ceva Bv Andra ai castigat o sati fac la semnatura Best Moderator ..sa ma gandesc sa fac una calumea

C-am intr-o luna se va mai organiza asa ceva
Bounce Bounce Bounce Bounce
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 9:55 pm

Pentru Alin

Astea sunt ultimile inscrieri

nne14 nne_14@yahoo.com 4 29 Mai 2010 31 Mai
andrei.fifa10 cionca_andrey@yahoo.com 1 30 Mai 2010 30 Mai
kaka expertulafifa@yahoo.com 0 30 Mai 2010 30 Mai
RoqueJunior alexis_rapid@yahoo.com 0 30 Mai
Big-Sharky big_sharky01@yahoo.com 1 30 Mai
cryss suarez_fcbarcelona@yahoo.com 0 30 Mai
silviu_popa98 silviu_popa98@yahoo.com 3 31 Mai
baximilian baxilikabaxilika@yahoo.com 1 31 Mai
Joe geo_933_393@yahoo.com 1 31 Maii
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 10:16 pm

Alin s-a referit la cei care au votat-o ca sunt oameni chemati special pentru asta si din campionatele ei...nu ca are ea mai multe conturi..si mi se par cam multe inscrieri in ziua de 30...ea avea 6 voturi ieri dimineata, iar deja seara a strans 11..si sunt 5 care s-au inscris ieri pe 30 mai => 6+5 = 11...oricum sare la ochi..nu vezi ca cei de pe data de 30 s-au inscris degeaba? Laughing nici macar nu si-au lasat id la inscrieri.... Laughing pana la urma atat am avut de zis.. Laughing de asta ce mai zici sasuke? sau aste de mai sus cottzo asta de ce ii tot i-a apararea cand el nici nu joaca aici? Laughing aoleu...sasuke ce usor te duce de nas Laughing Nesigur/Suspect
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 EmptyLun Mai 31, 2010 11:10 pm

Ombladon a scris:
Alin s-a referit la cei care au votat-o ca sunt oameni chemati special pentru asta si din campionatele ei...nu ca are ea mai multe conturi..si mi se par cam multe inscrieri in ziua de 30...ea avea 6 voturi ieri dimineata, iar deja seara a strans 11..si sunt 5 care s-au inscris ieri pe 30 mai => 6+5 = 11...oricum sare la ochi..nu vezi ca cei de pe data de 30 s-au inscris degeaba? Laughing nici macar nu si-au lasat id la inscrieri.... Laughing pana la urma atat am avut de zis.. Laughing de asta ce mai zici sasuke? sau aste de mai sus cottzo asta de ce ii tot i-a apararea cand el nici nu joaca aici? Laughing aoleu...sasuke ce usor te duce de nas Laughing Nesigur/Suspect

NU MA DUCE MAN DE NAS DAR EU NU AM CE FACE LA FAZA ASTA ASTA
SA VOTAT
TREBUIA SA GASESTI SI U NISTE OAMENI SATI DEA VOTURI
iN LUMEA ASTA NIMIC NU E CORECT
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cel mai bun moderator :CUPE:   Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Cel mai bun moderator :CUPE:
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» PROPUNERI CUPE
» nu mai faceti cupe degeaba
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1
» INSCRIERE MODERATOR
» INSCRIERI MODERATOR

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Cel mai bun moderator :CUPE: - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente