Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1

In jos 
+10
Tigru
Tudy
ALyN
Stefan
bungiu
g0ghy
Ombladon
Robert
aleks_juventus
carioca_man
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Empty
MesajSubiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyVin Feb 19, 2010 2:38 am

AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CE-I DIN LIGA 1...MODERATOR PE LIGA 1 ESTE alyn_dany07[sh@rky] EL ACTUALIZEAZA LIGA 1
Sus In jos
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyVin Feb 19, 2010 5:06 pm

Nu cred ca voi juca vreun meci pana luni pentru ca nu am timp, multumesc pentru intelegere.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyVin Feb 19, 2010 5:07 pm

carioca_man a scris:
Nu cred ca voi juca vreun meci pana luni pentru ca nu am timp, multumesc pentru intelegere.
OK
Sus In jos
aleks_juventus
Jucator semi-profesionist
Jucator semi-profesionist
aleks_juventus

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptySam Feb 20, 2010 1:28 am

I-mi cer scuze dar pana luni seara sau marti cel tarziu nu pot juca nici in cupa lazio si nici in campionat. Crying or Very sad
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Moderator   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Feb 21, 2010 5:36 pm

Moderatorul din liga 1 ar trebui schimbat pentru ca nu este serios ,ne trebuie un moderator mai activ.
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Feb 21, 2010 7:51 pm

Robert a scris:
Moderatorul din liga 1 ar trebui schimbat pentru ca nu este serios ,ne trebuie un moderator mai activ.

Alyn face treaba foarte buna..e piesa importanta in lazio..nu e neaparat doar sa actualizeze zilnic..important e ca actualizeaza Smile are si el alte treburi
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Feb 21, 2010 9:43 pm

Ombladon a scris:
Robert a scris:

Alyn face treaba foarte buna..e piesa importanta in lazio..nu e neaparat doar sa actualizeze zilnic..important e ca actualizeaza Smile are si el alte treburi

are dreptate cata fiecare cu ce poate !!!!!!!!!
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Rezultat fals   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Feb 21, 2010 11:28 pm

somebody_4u a pus in al 2 lea meci pe care l-am avut cu el 1-0 pt el desi mai aveam inca 50 de minute de jucat.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Feb 21, 2010 11:37 pm

Robert a scris:
somebody_4u a pus in al 2 lea meci pe care l-am avut cu el 1-0 pt el desi mai aveam inca 50 de minute de jucat.
mai jucati cele 50 min....
Sus In jos
bungiu
Jucator incepator
Jucator incepator
bungiu

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyLun Feb 22, 2010 11:19 pm

cristiboss70 a scris:
Robert a scris:

primu meci i-a dat nus ce eroare l-am inteles am reluat s-a term 6-4...in al doilea iar a dar eroare cam in acelasi min la 1-0 pt mine si am incercat iar si pe ip lui si apoi pe al meu...se parea ca merge ne alegem facem echipele si cand sa dau ready sa joc omu iese si zice ca trb sa manance....adik dupa ce ca am stat o ora ca nu-i merge fifa ca lumea si a trebuit sa reluam de nu stiu cate ori el vine si imi zice ca trb sa manance...asta e fairplay?
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyJoi Feb 25, 2010 10:33 pm

il rog pe flash catalin sa posteze scorurile cu mn
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Reclamatie   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyLun Mar 01, 2010 12:16 am

Cer punctele in retur cu jsk_18_2006,dupa ce am jucat turul nu a fost deacord sa mai jucam si returul si nu raspunde niciodata :

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 2ron7gi
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

Data de inscriere : 14/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMar Mar 02, 2010 5:28 am

Robert a scris:
sa gasit cn sa vb...u veziti de meciurile tale si nu mah enerva k vei vi penalizat deoarece ai o gramada de meciuri incepute si cand vezi k esti condus iesi din meci....vezi cum faci...oricum orice hotarare nu am luato numai de capul meu...u veziti acolo si joaca k eu zic ca e mai bn....
Insa dak se va dori schimbarea mea eu nu mah opun...eu stiu k miam facut datoria
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMar Mar 02, 2010 5:31 am

bungiu a scris:
cristiboss70 a scris:
Robert a scris:

primu meci i-a dat nus ce eroare l-am inteles am reluat s-a term 6-4...in al doilea iar a dar eroare cam in acelasi min la 1-0 pt mine si am incercat iar si pe ip lui si apoi pe al meu...se parea ca merge ne alegem facem echipele si cand sa dau ready sa joc omu iese si zice ca trb sa manance....adik dupa ce ca am stat o ora ca nu-i merge fifa ca lumea si a trebuit sa reluam de nu stiu cate ori el vine si imi zice ca trb sa manance...asta e fairplay?
nai ce face asta e mintea unui copil de 11-12 ani...act liga I si am vzt o gramada de meciuri care mai are de jucat cate 20,30,50 min...chiar si cu mn mai are..pur si simplu iese din meciX(
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMar Mar 02, 2010 5:11 pm

ALyN a scris:
bungiu a scris:
cristiboss70 a scris:
Robert a scris:

nai ce face asta e mintea unui copil de 11-12 ani...act liga I si am vzt o gramada de meciuri care mai are de jucat cate 20,30,50 min...chiar si cu mn mai are..pur si simplu iese din meciX(

TU nu esti niciodata pe mess si acum cauti fel de fel de motive pentru ca am zis ca nu esti un moderator bun?
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Report   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMar Mar 02, 2010 5:14 pm

Ce punctele cu acest jucator care nici macar accept nu mi-a dat.
PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Jrfogg
Sus In jos
Robert
Jucator incepator
Jucator incepator

MesajSubiect: Ma retrag   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMar Mar 02, 2010 6:45 pm

Vreau sa imi anunt retragerea din LAZIO ,sunt mai multe motive pentru care fac acest lucru dar nu va priveste pe voi viata mea personala.O sa revin cand voi avea timp sa joc si cand imi voi termina problemele.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMier Mar 03, 2010 1:56 am

Robert a scris:
Vreau sa imi anunt retragerea din LAZIO ,sunt mai multe motive pentru care fac acest lucru dar nu va priveste pe voi viata mea personala.O sa revin cand voi avea timp sa joc si cand imi voi termina problemele.
ok
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyMier Mar 03, 2010 3:11 am

Robert a scris:
ALyN a scris:
bungiu a scris:
cristiboss70 a scris:
Robert a scris:

TU nu esti niciodata pe mess si acum cauti fel de fel de motive pentru ca am zis ca nu esti un moderator bun?
cautamah sa vezi k is pa invisible dak nu crezi www.ydetector.ro
Sus In jos
Tudy
Jucator regular
Jucator regular
Tudy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:18 am

ALyN a scris:

poti sa fi invisible daca nu raspunzi niciodata Wink
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:35 am

Tudy a scris:
ALyN a scris:

poti sa fi invisible daca nu raspunzi niciodata Wink

asa e, trebuie sa te caut de 99999 ori ca sa raspunzi odata
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyJoi Mar 04, 2010 4:02 pm

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Flashz PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Iony PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Alynl
Sus In jos
Tigru
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
Tigru

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyVin Mar 05, 2010 2:16 am

Nu raspunde deloc online degeaba

Flashcatalin
PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 2ryn3mw

Ultima editare efectuata de catre Tigru in Mar Mar 09, 2010 5:55 am, editata de 2 ori
Sus In jos
danutz93
Jucator regular
Jucator regular
danutz93

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyVin Mar 05, 2010 9:12 pm

Sus In jos
Tudy
Jucator regular
Jucator regular
Tudy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 EmptyDum Mar 07, 2010 7:12 pm

Ultima editare efectuata de catre Tudy in Vin Mar 12, 2010 4:37 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1   PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 2
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 3
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 2
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.134

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII-PRINT LIGA 1 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente