| PROBLEME-RECLAMATII | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: PROBLEME-RECLAMATII Vin Mai 28, 2010 12:12 am | |
| Postati aici daca aveti ceva probleme...
| |
|
| |
silviu_popa98 Jucator amator
Mesaje : 16 Data de inscriere : 31/05/2010 Varsta : 30 Localitate : Vaslui
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Vin Iun 04, 2010 4:16 am | |
| 17. axell_master_fifa 18. dascuboss
cei 2 i-am adaugat de cand m-am bagat in camp, si am vreo saptaman cred si cv, si nici nu mi-au dat add, imi arata in dreptul lor: ,,,Add request pending"..adica nici nu au intrat pe mess...nu stiu ce fac astia.. | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Vin Iun 04, 2010 7:03 am | |
| - silviu_popa98 a scris:
- 17. axell_master_fifa
18. dascuboss
cei 2 i-am adaugat de cand m-am bagat in camp, si am vreo saptaman cred si cv, si nici nu mi-au dat add, imi arata in dreptul lor: ,,,Add request pending"..adica nici nu au intrat pe mess...nu stiu ce fac astia.. vom vedea cate meciuri au la sfarsitul editiei...daca nu se apuca de treaba nu vor mai mai fi primiti in editia urmatoare....daca aveti probleme amanati meciurile pt o perioada,nu va omoara nimeni...asta e valabil pt toti. | |
|
| |
cosmin_sbr Jucator semi-regular
Mesaje : 42 Data de inscriere : 18/02/2010 Localitate : valcea
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Vin Iun 04, 2010 4:19 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre cosmin_sbr in Sam Iun 05, 2010 11:16 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Sam Iun 05, 2010 7:53 pm | |
| ,,14. metal_grave_digger 0-4 / 3-0(a iesit in min 60- se dubleaza)--->3p. -ok...metal zice ca i s-a luat curentul in retur si vrea sa continuati returul de unde ati ramas...deci returul il actualizez dupa ce il jucati...dupa ce l-ati jucat...anuntati-ma aici...si vi se va actualiza(Anakin)" asta mi s-a scris la rezultatele mele cand s-au actualizat Dar nu e adevarat, el credea ca nu zic ca a iesit, imediat ce ,,i s-a intrerupt curentul, in 10 sec a intrat pe mess, si mi-a zis bv si ...uite conversatia: Mr.Silviu : go Grave Digger: gogogooo Grave Digger: bafta Mr.Silviu : bft (dupa ce a iesit, a intrat imediat si a zis...): Grave Digger: bravo Grave Digger: Mr.Silviu : ms, la fel Mr.Silviu : spor in continuare 3-0(iesit in min 60) Grave Digger: bine bine Grave Digger: pa Mr.Silviu : pa nu imi convine dupa nu stiu cate zile sa mai joc inca 30 de min pt ca el credea ca pun 3-0, fara sa specific c-a iesit...deci mi s-ar parea corect sa se dubleze, nu dupa o saptamana sa vada ce am scris si sa zica ca i s-a intrerupt, daca asa, imi zicea atunci pe loc sau imi lasa mesaj offline, dar s-a ofticat si nu a mai vrut sa mai joace, in tur m-a batut cu 4-0, eu n-am iesit ---> deci ar trebui 6-0, adminu hotaraste. S-A REZOLVAT PROBLEMA ...AI PRIMIT VICTORIE CU EL, MECIUL A FOST ACTUALIZAT. (Administrator) | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Vin Iun 18, 2010 5:03 am | |
| nu stiu cum sa pun print-uri pe site... cu cei 2 jucatori de care nu dau, ast un raspuns cum sa le pun | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII Vin Iun 18, 2010 5:16 am | |
| - silviu_popa98 a scris:
- nu stiu cum sa pun print-uri pe site... cu cei 2 jucatori de care nu dau, ast un raspuns cum sa le pun
dai post replay si deasupra chenarului este o iconita cu "Gazduieste o imagine" apesi pe ea ...dupa aia browse ...alegi poza ...dai host it...dupa aia dai copy la linkul ala de la forum code ...si dai paste in chenar. | |
|
| |
| |
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| |
| |
juve_fifa Jucator nou venit
Mesaje : 4 Data de inscriere : 28/05/2010 Varsta : 34 Localitate : arad