Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

PROBLEME-RECLAMATII Empty
MesajSubiect: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Mai 28, 2010 12:12 am

Postati aici daca aveti ceva probleme...

Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
silviu_popa98
Jucator amator
Jucator amator
silviu_popa98

Data de inscriere : 31/05/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 04, 2010 4:16 am

17. axell_master_fifa
18. dascuboss

cei 2 i-am adaugat de cand m-am bagat in camp, si am vreo saptaman cred si cv, si nici nu mi-au dat add, imi arata in dreptul lor: ,,,Add request pending"..adica nici nu au intrat pe mess...nu stiu ce fac astia..
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 04, 2010 7:03 am

silviu_popa98 a scris:
17. axell_master_fifa
18. dascuboss

cei 2 i-am adaugat de cand m-am bagat in camp, si am vreo saptaman cred si cv, si nici nu mi-au dat add, imi arata in dreptul lor: ,,,Add request pending"..adica nici nu au intrat pe mess...nu stiu ce fac astia..

vom vedea cate meciuri au la sfarsitul editiei...daca nu se apuca de treaba nu vor mai mai fi primiti in editia urmatoare....daca aveti probleme amanati meciurile pt o perioada,nu va omoara nimeni...asta e valabil pt toti.
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
cosmin_sbr
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
cosmin_sbr

Data de inscriere : 18/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 04, 2010 4:19 pm

.

Ultima editare efectuata de catre cosmin_sbr in Sam Iun 05, 2010 11:16 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
silviu_popa98
Jucator amator
Jucator amator
silviu_popa98

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Iun 05, 2010 7:53 pm

,,14. metal_grave_digger 0-4 / 3-0(a iesit in min 60- se dubleaza)--->3p. -ok...metal zice ca i s-a luat curentul in retur si vrea sa continuati returul de unde ati ramas...deci returul il actualizez dupa ce il jucati...dupa ce l-ati jucat...anuntati-ma aici...si vi se va actualiza(Anakin)"

asta mi s-a scris la rezultatele mele cand s-au actualizat
Dar nu e adevarat, el credea ca nu zic ca a iesit, imediat ce ,,i s-a intrerupt curentul, in 10 sec a intrat pe mess, si mi-a zis bv si ...uite conversatia:

Mr.Silviu Wink: go
Grave Digger: gogogooo
Grave Digger: bafta
Mr.Silviu Wink: bft
(dupa ce a iesit, a intrat imediat si a zis...):
Grave Digger: bravo
Grave Digger:
Mr.Silviu Wink: ms, la fel
Mr.Silviu Wink: spor in continuare 3-0(iesit in min 60)
Grave Digger: bine bine
Grave Digger: pa
Mr.Silviu Wink: pa

nu imi convine dupa nu stiu cate zile sa mai joc inca 30 de min pt ca el credea ca pun 3-0, fara sa specific c-a iesit...deci mi s-ar parea corect sa se dubleze, nu dupa o saptamana sa vada ce am scris si sa zica ca i s-a intrerupt, daca asa, imi zicea atunci pe loc sau imi lasa mesaj offline, dar s-a ofticat si nu a mai vrut sa mai joace, in tur m-a batut cu 4-0, eu n-am iesit ---> deci ar trebui 6-0, adminu hotaraste.

S-A REZOLVAT PROBLEMA ...AI PRIMIT VICTORIE CU EL, MECIUL A FOST ACTUALIZAT. (Administrator)
Sus In jos
silviu_popa98
Jucator amator
Jucator amator
silviu_popa98

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 18, 2010 5:03 am

nu stiu cum sa pun print-uri pe site... cu cei 2 jucatori de care nu dau, ast un raspuns cum sa le pun
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 18, 2010 5:16 am

silviu_popa98 a scris:
nu stiu cum sa pun print-uri pe site... cu cei 2 jucatori de care nu dau, ast un raspuns cum sa le pun

dai post replay si deasupra chenarului este o iconita cu "Gazduieste o imagine" apesi pe ea ...dupa aia browse ...alegi poza ...dai host it...dupa aia dai copy la linkul ala de la forum code ...si dai paste in chenar. Wink
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
silviu_popa98
Jucator amator
Jucator amator
silviu_popa98

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 18, 2010 5:42 am

Anakin a scris:
silviu_popa98 a scris:

dai post replay si deasupra chenarului este o iconita cu "Gazduieste o imagine" apesi pe ea ...dupa aia browse ...alegi poza ...dai host it...dupa aia dai copy la linkul ala de la forum code ...si dai paste in chenar. Wink

deci eu chiar nu gasescX(....deasupra chenarului unde scriu sunt mai multe chestii..pt ingrosare culoare etc..si vad undv si introdu imdg si imi cere URL da nu cred ca de asta zici...si altcv nu mai vad legat de imagine...Neutral
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptyVin Iun 18, 2010 6:24 pm

silviu_popa98 a scris:
Anakin a scris:
silviu_popa98 a scris:

deci eu chiar nu gasescX(....deasupra chenarului unde scriu sunt mai multe chestii..pt ingrosare culoare etc..si vad undv si introdu imdg si imi cere URL da nu cred ca de asta zici...si altcv nu mai vad legat de imagine...Neutral

E fix aia de langa introdu img ... in stanga ei...is vecine, tine cu mousul pe ea...si vezi k scrie "Gazduieste o imagine" apesi pe ea... si dai Browse...si acolo selectezi printul ce l-ai facut. bafta.
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
juve_fifa
Jucator nou venit
Jucator nou venit
juve_fifa

Data de inscriere : 28/05/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Iun 19, 2010 7:25 pm

am dat de foarte multe ori cand a fost on masuri si plus ca am vb de 2 ori nu a rasp...
http://yfrog.com/3mfifamimop
Sus In jos
silviu_popa98
Jucator amator
Jucator amator
silviu_popa98

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII EmptySam Iun 19, 2010 8:44 pm

Gata...am descoperit icon-ul...Smile. Deci nu am reusit sa dau de dascuboss malldyini si axell ...uitati
https://2img.net/r/ihimizer/f/51017621.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/f/28997079.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/f/61930535.jpg/

am niste pb, in arhiva cand dau eu mass, apare ca celalalt apare c-a dat, dar defapt nu el, uitati-va la toti 3 si vedeti ca daca zic cv, sunt massuri in care eu zic defapt daca joaca cnv o fifa, eu le-am trimis si sunt la fel la fiecare, ei nu mi-au raspuns niciodata defapt...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII   PROBLEME-RECLAMATII Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» PROBLEME-RECLAMATII
» Probleme-Reclamatii
» PROBLEME-RECLAMATII
» PROBLEME-RECLAMATII
» Probleme-Reclamatii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | Jocuri video | Joc de simulare | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente