Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

As vrea sa fac o cupa gen campionat

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

As vrea sa fac o cupa gen campionat Empty
MesajSubiect: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptyVin Mai 14, 2010 5:47 pm

As vrea sa fac o cupa gen campionat astfel

Sa se inscrie 20 de jucatori ori id vs id sau cu echipe fixe
Sunt 4 ligi a cate 5 echipe !
Din fiecare liga locurile 1 , 2 , 3 merg in Champions League .
Iar locul 4 in Europa League .

In Champions League sunt 4 grupe / 3 jucatori in grupa !
Locurile 1 , 2 merg in SFERTURI UCL iar locul 3 merge in SFERTURI Europa League !

ASTEPT PARERI!
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptyVin Mai 14, 2010 5:55 pm

Pare frumos Bounce Bounce Bounce Surprised

dar e naspa cu echipe fixe pt ca dupaia iese scandal ca echipele bune sau dat la admini si nu mai stiu la cine

Daca ar avea cineva web sa se traga la sorti echipele
Fiecare jucator inscris sa aiba o litera de exemplu A sau C
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptyVin Mai 14, 2010 5:59 pm

sasuke a scris:

dar e naspa cu echipe fixe pt ca dupaia iese scandal ca echipele bune sau dat la admini si nu mai stiu la cine

ma gandeam ca voi sa treceti un numar de la 1-20 IAR eu o s afac o lista cu echipele
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptyVin Mai 14, 2010 5:59 pm

da are dreptate ssauke apoi ............va esi scandal
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptyVin Mai 14, 2010 6:10 pm

milanzone2010 a scris:
sasuke a scris:

ma gandeam ca voi sa treceti un numar de la 1-20 IAR eu o s afac o lista cu echipele

pai tu ai web...faci o lista cu echipe si una cu numere de la 1-20 sau cati se inscriu...si fiecare cand se inscrie se va inscrie si cu un numar la alegere de la 1-20 sau cati se inscriu..si tragi la web..si dai la mai multi sa vada
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptySam Mai 15, 2010 4:55 am

Ombladon a scris:
milanzone2010 a scris:
sasuke a scris:

pai tu ai web...faci o lista cu echipe si una cu numere de la 1-20 sau cati se inscriu...si fiecare cand se inscrie se va inscrie si cu un numar la alegere de la 1-20 sau cati se inscriu..si tragi la web..si dai la mai multi sa vada
ar trebui 20 de echipe de aceasi valoare , de exemplu echipe de 4 stele unde s-ar gasi echipe de aceasi valoare , pt ca sunt foarte multi fani real peste noapte si ar fi o problema
Sus In jos
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptySam Mai 15, 2010 4:56 am

xxl a scris:
Ombladon a scris:
milanzone2010 a scris:
sasuke a scris:

ar trebui 20 de echipe de aceasi valoare , de exemplu echipe de 4 stele unde s-ar gasi echipe de aceasi valoare , pt ca sunt foarte multi fani real peste noapte si ar fi o problema

am facut id vs id,,, se joaca cu orice echipa
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat EmptySam Mai 15, 2010 4:56 am

xxl a scris:
Ombladon a scris:
milanzone2010 a scris:
sasuke a scris:

sincer real este o prostie de echipa in jocu asta mai bine joc cu inter sau barcelona decat real...e varza chiar
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: As vrea sa fac o cupa gen campionat   As vrea sa fac o cupa gen campionat Empty

Sus In jos

As vrea sa fac o cupa gen campionat
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» INSCRIERI
» vreu in campionat
» Provocarea de la un alt campionat
» Mai vreti campionat de fifa09 sau nu?
» CAMPIONAT MONDIAL PE CLANURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

As vrea sa fac o cupa gen campionat Diverse :: Diverse LAZIOFOREVER

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente