Vizitato Vizitator
| Subiect: Mai vreti campionat de fifa09 sau nu? Joi Mai 06, 2010 10:52 pm | |
| Din cate vad eu ca nu prea se mai joaca la fifa2009, stefy nu se prea ocupa de actualizat, de 6 zile nu a mai actualizat nimic, razvan.briliantu a promis ca duce jucatori noi dar pana acuma nu a dus nici un jucator, metal a promis si el ca face rost de oameni de fifa09 si mi-a promis ca o sa-i si testeze . Dar vad ca nici unul nu v-ati tinut de promisiune. Asa ca nu vad rostul la o noua editie de 09, iar aceasta o sa fie ultima editie de 09 pt ca nimeni nu se implica |
|
stefy080 Jucator regular
| |
cosmin_sbr Jucator semi-regular
Mesaje : 42 Data de inscriere : 18/02/2010 Localitate : valcea
| Subiect: Re: Mai vreti campionat de fifa09 sau nu? Joi Mai 06, 2010 11:58 pm | |
| e adevarat ca sunt cativa jucatori care joaca 3-4 meciuri pe editie si isi cam bat joc de campionat si in special de noi (cei care jucam toate meciurile). sincer nu inteleg pt ce se mai inscriu daca oricum nu joaca meciurile. eu zic ca e pacat sa se intrerupa editiiile de fifa 09, poate ar fi mai bine sa se faca termenele mai scurte, ca tot asteptam degeaba dupa cei care nu au jucat , deoarece oricum nu isi mai joaca meciurile. eu vreau sa continuam | |
|
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: Mai vreti campionat de fifa09 sau nu? Dum Mai 09, 2010 8:15 pm | |
| Ai zis foarte bine Cosmin, termene mai scurte, cine joaca bine cine nu asta este... nu asteptam dupa aia neseriosi... Si Xxl sa stii ca poate nu am adus jucatori, dar am adus unu si bun, care poate devine de baza, shok_boy joaca toate meciurile, joaca bine 09, o sa aveti o surpriza cand jucati cu el, ca l-am testat si stiu ce vorbesc Cat despre editie noua de fifa09, nush ce sa zic... Inscrierile vorbesc de la sine, cei vechi confirma mereu si acum s-au inscris foarte multi playeri noi, m-am si mirat... Deci eu zic sa se continue... | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mai vreti campionat de fifa09 sau nu? | |
| |
|