Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Apr 24, 2010 4:51 pm
Monolythos a scris:
Asta e g0ghy . Atata e tot ce stie sa faca. Am jucat tur retur cu el in liga 1 si am numarat doar intr-un meci jumate 24 de qw-uri . Mi-a dat din totalul de 6 goluri - 4 cu qw. Nu e in stare sa lege 2 pase , doar se intoarce in jumatatea proprie si face ce ati vazut mai sus. Trebuie schimbat ceva in regulament pentru ca ajung sa castige campionatul jucatori ca el care defapt habar n-au fifa.
Sunt total de acord cu tine ar trebui sa fie permise maxim 3-5 q+w meci sau sa fie interzis din jumatea proprie
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Apr 24, 2010 6:31 pm
tu nu intelegi ca ce faci tu nu e fifa??? Eu ma chinuiesc sa construiesc , sa caut spatii in apararea ta si tu nu faci decat sa sari peste orice inseamna constructie si sa dai goluri deastea urate cu nemiluita, pana ma scoti din minti.
g0ghy V.I.P
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Apr 24, 2010 6:54 pm
k cata sa fie interzis din jumatatea proprie:D;))
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Apr 24, 2010 8:02 pm
Eu zic sa nu se interzica nimica, nu gasesti spatii...bubuie adversarul mingea etc. asta e...tu trebuie sa te adaptezi stilului de joc al adversarului, si daca nu poti...asta-i partea a 2-a. Marii jucatori se pot apara si de q+w. Monolythos spune ca asta nu e fifa, pai ...nu e cel mai fain stil de a juca,dar din moment ce se poate executa combinatia...este fifa,la fel ca si Q+D sa tragi plasat spre exemplu.
Concluzie: Eu cred k nu gasiti o cale sa va descurcati, si cautati scuze pt felul cum joaca celalalt, eu numesc asta Vaicareli...
Spor la joc in continuare. Sky out.
END OF STORY
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Apr 24, 2010 8:08 pm
Ok..sa reluam. Exista qw in fifa ...foarte bine. Dar trebuie sa faci diferenta intre a da unu sau 2 qw-uri atunci cand adversarul te preseaza si ai nevoie sa iesi din jumatatea si a-ti crea un stil de joc dependent de qw. Ce rost mai are sa joci daca te comporti ca un robot?
ma retrag din liga 1 deoarece am teza pe 4 mai si trebe sa mapun pe invatat voi relua in liga cnd voi termina examenele
mrs pt intelgere
multi isi freaca palmele....
nu fii rau aline
carioca_man V.I.P
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Mar Apr 27, 2010 9:04 pm
Anakin a scris:
Eu zic sa nu se interzica nimica, nu gasesti spatii...bubuie adversarul mingea etc. asta e...tu trebuie sa te adaptezi stilului de joc al adversarului, si daca nu poti...asta-i partea a 2-a. Marii jucatori se pot apara si de q+w. Monolythos spune ca asta nu e fifa, pai ...nu e cel mai fain stil de a juca,dar din moment ce se poate executa combinatia...este fifa,la fel ca si Q+D sa tragi plasat spre exemplu.
Concluzie: Eu cred k nu gasiti o cale sa va descurcati, si cautati scuze pt felul cum joaca celalalt, eu numesc asta Vaicareli...
Spor la joc in continuare. Sky out.
END OF STORY
Amin, ca bine zici!
Ombladon Moderator global
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Joi Apr 29, 2010 5:30 am
Asta se oftica ca l-am batut si incepe sa se alinte.."marele campion care a castigat multe titluri in lazio"(cum se intituleaza)
Din ce reiese din printu` 2 il doare`n paishpe de o penalizare..nu cred ca ar strica una, sa-i inchida ciocu`
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Joi Apr 29, 2010 5:39 am
vrabie_adrian87 V.I.P
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Joi Apr 29, 2010 7:05 am
stai ma relax,dati-mi 100 de puncte,nu ma intereseaza eu numai joc in acest campioni plin de disperati,si de prosti laudarosi,ombladon e un om de tot cacatu care m-a jignit de atatea oricum,acum mi-a venit si mie randul sa ii zic ca e un fraier de doi lei,ai uitat cand injurai si acuma ma iei cu frate,date in plm de pervers,esti un om de nimic sa stii,ramai tu omul super flay,ca numai qw stii,w pe automat incontinuu dai ca in retardat,si faultezi,cand o sa joci tu ca mn fruimos toate mecirile,si sa ai sa castigi lazio de maniera care o castigam io,acum joc rar fifa,am scazut in joc,dar cand vad oameni de nik ca tn,mi se face scarba,am crezut ca jucam fifa de placere,dar tot mai multi disperati sunt,nu merita sa imi mai bat capul,OMBLADON CEL MAI MARE CACAT DIN LAZIO SI TOT ITI TRAG LA cenzurat FRAIERE
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Joi Apr 29, 2010 7:22 am
vrabie_adrian87 a scris:
stai ma relax,dati-mi 100 de puncte,nu ma intereseaza eu numai joc in acest campioni plin de disperati,si de prosti laudarosi,ombladon e un om de tot cacatu care m-a jignit de atatea oricum,acum mi-a venit si mie randul sa ii zic ca e un fraier de doi lei,ai uitat cand injurai si acuma ma iei cu frate,date in plm de pervers,esti un om de nimic sa stii,ramai tu omul super flay,ca numai qw stii,w pe automat incontinuu dai ca in retardat,si faultezi,cand o sa joci tu ca mn fruimos toate mecirile,si sa ai sa castigi lazio de maniera care o castigam io,acum joc rar fifa,am scazut in joc,dar cand vad oameni de nik ca tn,mi se face scarba,am crezut ca jucam fifa de placere,dar tot mai multi disperati sunt,nu merita sa imi mai bat capul,OMBLADON CEL MAI MARE CACAT DIN LAZIO SI TOT ITI TRAG LA cenzurat FRAIERE
Tu ai o obsesie cu trasu` la cenzurat mi-ai zis asta si pe mess de 3-4 ori, probabil ai experienta la facut felatii cine mai stie :-?...de unde scoti minciunile alea cu Q+W caci na`m dat mai mult de 3..si lasa-ma cu apelativele astea cu prosti, laudarosii din cate am observat din ce ai postat ca veni vorba de laudarosii o fraza interesanta de a ta : ",cand o sa joci tu ca mn fruimos toate mecirile,si sa ai sa castigi lazio de maniera care o castigam " cine se lauda a?? faptu ca ti-am zis 4-0 min 30 si eram si`n 10 oameni din min 5 nu facea referire sa-ti fac in ciuda ci doar la faptu ca credeam ... ca nu`i posibil... la aia 23 de ani sau cat ai te comporti ca un copilas de 13 ani sincer...
Tu ai o obsesie cu trasu` la cenzurat mi-ai zis asta si pe mess de 3-4 ori, probabil ai experienta la facut felatii cine mai stie :-?...de unde scoti minciunile alea cu Q+W caci na`m dat mai mult de 3..si lasa-ma cu apelativele astea cu prosti, laudarosii din cate am observat din ce ai postat ca veni vorba de laudarosii o fraza interesanta de a ta : ",cand o sa joci tu ca mn fruimos toate mecirile,si sa ai sa castigi lazio de maniera care o castigam " cine se lauda a?? faptu ca ti-am zis 4-0 min 30 si eram si`n 10 oameni din min 5 nu facea referire sa-ti fac in ciuda ci doar la faptu ca credeam ... ca nu`i posibil... la aia 23 de ani sau cat ai te comporti ca un copilas de 13 ani sincer...
Daca doi oamenii seriosi din lazio de cearta si se insulta unul pe altul atunci ce sa creada jucatorii noi din lazio. Daca continuam tot asa cu certuri in 6 luni nu o sa mai ramana nimic din acest forum. In loc sa contnuati sa va insultati mai bine v-ati impaca, amandoi a-ti gresit. Ombladon e baiat bun dar vad ca cineva il influenteaza in rau , iar vrabie din cate am inteles eu a mai fost insultat de catre Ombladon mai demult , iar acum si-a deascarcat nervii .
Daca doi oamenii seriosi din lazio de cearta si se insulta unul pe altul atunci ce sa creada jucatorii noi din lazio. Daca continuam tot asa cu certuri in 6 luni nu o sa mai ramana nimic din acest forum. In loc sa contnuati sa va insultati mai bine v-ati impaca, amandoi a-ti gresit. Ombladon e baiat bun dar vad ca cineva il influenteaza in rau , iar vrabie din cate am inteles eu a mai fost insultat de catre Ombladon mai demult , iar acum si-a deascarcat nervii .
Prin octombrie anu trecut l-am jignit odata atunci si stiu ca am luat penalizare de 5 puncte..dar mi-am cerut scuze de la el, acum e randu` lui sa-si ceara scuze..nu vreau sa se retraga, nici sa i-a penalizare sa isi ceara scuze si totul e OK..
OK am gresit si io,dar eu cand te bateam cataline nu iti radeam in nas,e doar un joc,pot sa imi strang mana cu tn ca uit repede conflictele,omul spune multe la nervi,nu am nik cu tn,bft numai bn,e mai frumoas sa fim prieteni decat dusmani,continui in lazio si sper ca deacuma fiecare sa isi vada de treaba lui.
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
OK am gresit si io,dar eu cand te bateam cataline nu iti radeam in nas,e doar un joc,pot sa imi strang mana cu tn ca uit repede conflictele,omul spune multe la nervi,nu am nik cu tn,bft numai bn,e mai frumoas sa fim prieteni decat dusmani,continui in lazio si sper ca deacuma fiecare sa isi vada de treaba lui.
ma bucur k te-ai razgandit
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
oricum nu era normal ceea ce s-a intamplat...cred ca e primul conflict rezolvat fara penalizare
ceavles Jucator regular
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Vin Apr 30, 2010 3:56 am
ce-i aici ma,bar de negri? (scz nu m-am putut abtine )
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Sam Mai 01, 2010 4:04 am
aleks_doolce nu raspunde niciodata sa jucam, iar yakyfloyama numai raspunde sa jucam returul cer 3-0/3-0 pana la termen....
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Mier Mai 05, 2010 8:37 pm
Va astept sa jucam....cautatimha cand sunt online nu stau pa invisible yakyfloyama29 ,all_add_in ,cosmyn6666 , hori_tanasescu , mihai_mustatza , raresh1996 ,stefan_mister_1995 , aleks_doolce ,andrei_fc_dinamo , clau_922v , jsk_18_2006 , red_blue_alexxx , robbyn_porse , vrabie_adrian87
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Vin Mai 07, 2010 12:55 am
!!!!! UNDE SCRIE ALBASTRU , DAR NUMELE DIN STANGA E AL ADVERSARULUI TOT EU AM SCRIS. ...e problema de la messenger. alyn dany intra foarte rar pe mess, vrabie n-a mai intrat nici el de ceva vreme , iar red alex nu are timp niciodata sa jucam.
Daca adversarii ma vor contacta cand sunt online pana la termen, joc si anulez printurile, daca nu cer 3-0
Ultima editare efectuata de catre Monolythos in Sam Mai 08, 2010 3:20 pm, editata de 1 ori
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Vin Mai 07, 2010 4:55 am
las k nu o sa primesti nimik cu mn dc nu arati si msj lasate de mn...? cu mn nu vezi nimik nu mha cauti cand sunt ofline...am stat dupa tn 3 zile sa te gasesc sa jucam in arg-bra asa k ori mha cauti cand sunt online ori adio si aasa iti ei de la meciurile cu mn crezi k primesti asa pct si gata castigi liga sau joci in europa stai linistit
ceavles Jucator regular
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112 Vin Mai 07, 2010 6:06 am
nu mi se pare corect sa castigi atatea puncte la masa verde,cand altii au facut efortul de a juca toate meciurile si veniti cu printuri concrete
Continut sponsorizat
Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112