| Bancuri | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Bancuri Mier Apr 14, 2010 5:40 pm | |
| Am gasit cateva bancuri si am zis sa le postez sa radeti si voi
Politistii se duc in excursie cu un autocar cu doua nivele La nivelul de jos ofiteri si la nivelul de sus subofiteri. La un moment dat se aud urlete de la nivelul de sus, iar sefu` se duce sa vada ce se intampla -De ce urlati in halul asta? -NOI NU AVEM SOFER !!! Doi betivi: - Ba, tu care boala crezi ca este mai grava, Parkinson sau Alzheimer? - Io zic ca mai bine este sa ai Parkinson. - De ce? - Pai mai bine versi jumatate de pahar pana il duci la gura, decat sa uiti unde ai pus sticla. Cafea de criză..... Se ia o boabă de cafea, se leagă cu o aţă, şi se scufundă de 2-3 ori în ceaşca cu apă fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimbă aţa... Un baietel de trei ani isi examineaza testiculele in timp ce face baie si intreaba: - Mami, astia sunt creierii mei? - Nu inca, dragul meu! Cum te numesti? Intreaba medicul. - Popopopa Mamamamarin. - Esti balbait? - Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin.
Maria la vrajitoare: - Ma iubesc doi barbati. Spune-mi cine din ei va fi norocosul? Vrajitoarea pune cartile, apoi se uita atent la ea si spune: - Cel ce va avea noroc va fi Vasile - te vei casatori cu Ion. Un preot explică la ora de religie: - Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coastă din Adam a creat-o pe Eva.. - Părinte, îl întrerupe un elev, tata spune că ne tragem din maimute. - Ascultă, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu mă interesează. Eu vorbesc în general. O calugarita se duce la maica stareta: - Maica stareta, am fost violata, ce sa fac? - Bea un ceai de pelin fara zahar, ii raspunde aceasta. - Si-mi voi recapata cinstea si puritatea? - Nu, dar iti va disparea satisfactia de pe chip. Cu cine se culca femeile? Pana la 14 ani cu papusile, de la 15 la 35 cu cine vor, de la 35 la 45 cu cine gasesc, de la 45 la 55 cu cine le doresc, de la 55 la 65 cu geamu deschis, de la 65 la 75 cu usa deschisa, iar dupa 75 mor din cauza curentului.... -Marie,eu cred ca ma duc.... si vreau sa-ti spun ultimele mele dorinte -Ioane, spune si asa am sa fac. -Marie ,sa ai grija de copii -Da Ioane -Sa fii femeie cinstita si gospodina cum te stiu -Da Ioane -Dupa ce mor eu ,sa te mariti cu Gheorghe -Cum cu Gheorghe, ca e cel mai mare dusman al tau -Pai ....tocmai de aceea Proverb canibal Toti oamenii sunt la fel de buni. Unul dintre pasagerii de pe vapor ii atrage capitanului atentia ca pe o insulita e un om zdrentaros care sare si da din maini langa un foc. - Cine e tipul? Ce-o fi cu el? - Nu stiu, zice capitanul, insa de cate ori trecem pe aici se bucura nespus!
|
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:13 am | |
| Intr-o zi Bula si Strula sau dus sa vaneze lei in padure.Vad ei un leu trag in el cu tot ce au dar mereu rateaza.vazand ca nu mai au gloante au inceput sa fuga Bula a fugit si sa ascuns intro cabana.Strula neputand sa intre a fugit in jurul cabenei.(cu leul dupa el). --Intra ma in cabana ca te prinde leul! spuse bula. --Nu-mi fac griji. Sunt cu trei ture in fata lui. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:15 am | |
| Intors din luna de miere, Bula are un necaz: tanara lui sotioara se simte rau. Dupa un minutios consult, medicul diagnosticheaza: - Domnule Bula, sotia dv. e atinsa la plamani... - Ma flatati, domnule doctor! raspunse mandru Bula. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:20 am | |
| La scoala elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul: ''Daca asi fi miliardar''. Toti scriu, numai Bula nu scrie. - De ce nu scrii? este intrebat de catre profesoara. Bbula, foarte calm: - Imi astept secretara. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:21 am | |
| Uitati una tare: Sfarsit de semestru. Bula e gata sa ramana corigent la chimie. Profesorul incearca sa scoata ceva de la el, da' asta era tufa de Venetia. Pana la urma profesorul, enervat si plictisit, ii zice: - Te trec daca imi raspunzi la o intrebare simpla. Ce este clorura de sodiu? - ... Profesorul (enervat la culme): - Ce pune ma, tac-tu, dimineata pe oua? - Pudra de talc! | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:24 am | |
| La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care un cros de 15Km. Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda...nu se deschide. Mai trage o data... nimic (fir-ar)... trage comanda de la parasuta de siguranta...tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data...nimic... dupa care zice: - Parca vad ca si bicicleta e stricata... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:24 am | |
| În toiul noptii, Bula, cu vînatai pe fata si cu doua valize în mîini, suna la usa casei lui taica-sau. - Ce-i cu tine, Bula, la ora asta si în halul asta? - M-am certat cu nevasta-mea. - Si a îndraznit aia sa dea în tine? Eu, în locul tau, o faceam bucati! Bula, rînjind: - Dar ce credeai ca am în valize? =)))) | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:26 am | |
| Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta? Se rosi Bulangioaica un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:45 am | |
| Banc sec:
Un caine dadea tircoale unui copac. La un moment dat s-a oprit. Nu mai avea tircoale. | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:47 am | |
| Un tip intra intr-un bar tinanand in mana un cacat imens si zice: - Fiti atenti in ce era sa calc ! | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 12:51 am | |
| Un savant clujean mergea intr-o seara pe strada. Un amic il intreaba: - Ce mai faci? Cum te mai simti? - Prost. Schiopatez. Amicul a ras cu pofta: - Nu schiopatezi ! Tocmai de aceea te-am oprit, ca mergeai cu un picior pe trotuar si cu celalalt pe drum! | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 1:04 am | |
| Vine Ion de la munca, obosit, murdar, cu foamea-n gat, vai steaua lui. Striga la Maria:
- Nevasta, fa ceva, sa manc!
Maria: - Aaaa, la ora asta?(iritata la culme) Daca iti fierb un ou e bine?
Ion - Auzi fa, eu daca iti fierb o tata, e bine? | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 1:07 am | |
| Ion si Maria se duceau catre casa iar afara ploua torential. La un moment dat a fulgerat spre pamant, la 50m de ei. Ion zice: - No, Doamne. Peste cateva minute iar fulgera, la 10m de ei.Ion iar: - No, Doamne. Peste alte cateva minute, la 1m de ei iar Ion la fel. Iar apoi un fulger o paleste pe Maria, atunci Ion zice: - No, ashe Doamne ... | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 1:14 am | |
| - Doctore, sotia mea si-a pierdut vocea, ce sa ma fac ? -
- Incercati sa veniti acasa la trei dimineata si putin baut. | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 1:56 am | |
| Ursu e in camara, unde`i ursu ? Astept raspuns | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 4:21 pm | |
| Ce face un tigan dupa ce deschide un calculator? astept raspunsuri |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 4:57 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 6:01 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 6:05 pm | |
| O faza tare de la vacanta mare dintre Crapu si Menumorut Crapu: Ce faci Menumorute prima data cand intri intr-o masina? Menumorut: Aranjez oglinda , scaunul, iau casetofonul si o tai ... Crapu: Cum sa furi vere casetofonul!......... fara boxe |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Bancuri Lun Apr 26, 2010 6:21 pm | |
| Cine stie ce rol are lumanarea in aceasta poza? Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: Bancuri Mar Apr 27, 2010 1:40 am | |
| Două femei stau de vorbă: - Dragă, aseară l-am prins pe soţul meu sunînd la liniile erotice! - Şi ce măsuri ai luat? - L-am sfătuit să pună prezervativ pe receptor | |
|
| |
| Subiect: Re: Bancuri Mar Apr 27, 2010 1:44 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri | |
| |
|