Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101

In jos 
+9
claudiu
magie
Tudy
Stefan
ceavles
ALyN
g0ghy
leomessi
Ombladon
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

Data de inscriere : 16/02/2010

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 9:21 pm

Cand jucatorii "consacrati" mai pierd cate un meci cu "pleava" din fifa10, devine o problema mare. Lui Cristi cu mine i s-a umplut paharul pentru ca l-am batut in ed 101 cu 4-3. Imi pare rau ca se retrage. La fifa 09 jucam mult pe sus dar nu foloseam niciodata QW, dadeam cu A, si era o problema mare ca multi ma acuzau ca dau QW sau ca dau mereu pe sus. La fifa10 am zis sa nu mai dau asa mult pe sus si de aceea joc pe lateral foarte mult si pasez cu W pe off (robotizat)... Iar nu e bine. Cum vreti domnilor maestrii ai jocului de fifa sa joc fifa? Imi spuneti voi ce stil sa adopt? La fifa11 voi avea alt stil dar pun pariu ca iar nu va fi bine. Stimati jucatori, acceptati infrangerea cu fruntea sus daca spuneti ca jucati de placere, nu va mai plangeti de stilul altora de joc si imbunatatiti-va jocul vostru. Daca fac de 100 de ori (vorba lui cristianici) aceeasi faza, atunci ar fi foarte simplu de jucat impotriva mea ca stii ce urmeaza. De exemplu si jsk s-a ofticat odata pe stilul meu de joc dar a gasit o metoda si cu el nu-mi merge sa joc pe lateral si nu mai joc asa cu el. Deci nu cred ca trebuie sa va ofticati din cauza stilului de joc al adversarului.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 9:40 pm

carioca_man a scris:
Cand jucatorii "consacrati" mai pierd cate un meci cu "pleava" din fifa10, devine o problema mare. Lui Cristi cu mine i s-a umplut paharul pentru ca l-am batut in ed 101 cu 4-3. Imi pare rau ca se retrage. La fifa 09 jucam mult pe sus dar nu foloseam niciodata QW, dadeam cu A, si era o problema mare ca multi ma acuzau ca dau QW sau ca dau mereu pe sus. La fifa10 am zis sa nu mai dau asa mult pe sus si de aceea joc pe lateral foarte mult si pasez cu W pe off (robotizat)... Iar nu e bine. Cum vreti domnilor maestrii ai jocului de fifa sa joc fifa? Imi spuneti voi ce stil sa adopt? La fifa11 voi avea alt stil dar pun pariu ca iar nu va fi bine. Stimati jucatori, acceptati infrangerea cu fruntea sus daca spuneti ca jucati de placere, nu va mai plangeti de stilul altora de joc si imbunatatiti-va jocul vostru. Daca fac de 100 de ori (vorba lui cristianici) aceeasi faza, atunci ar fi foarte simplu de jucat impotriva mea ca stii ce urmeaza. De exemplu si jsk s-a ofticat odata pe stilul meu de joc dar a gasit o metoda si cu el nu-mi merge sa joc pe lateral si nu mai joc asa cu el. Deci nu cred ca trebuie sa va ofticati din cauza stilului de joc al adversarului.
spusesem ca ma retrag numai din ed.101.....dar acuma ...cred ca nici numai fac alta editie
Sus In jos
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 9:52 pm

cristiboss70 a scris:
carioca_man a scris:
spusesem ca ma retrag numai din ed.101.....dar acuma ...cred ca nici numai fac alta editie

De ce?
Sus In jos
dividead
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
dividead

Data de inscriere : 27/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyMar Mar 30, 2010 11:47 pm

cristianici faci lafel ca sezonu trecut.multi vor sa joace de sa opresti campionatu ? da afara pe aia care nau prea jucat si fa o singura liga cu toti care joaca meciurile
Sus In jos
nebunatyc
V.I.P
V.I.P
nebunatyc

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyJoi Apr 01, 2010 1:38 am

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 4:40 am

nici unu nu ati primit victorii pt. printuri...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.125
»  PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED. 151
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.134
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.119

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.101 - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente