Cand jucatorii "consacrati" mai pierd cate un meci cu "pleava" din fifa10, devine o problema mare. Lui Cristi cu mine i s-a umplut paharul pentru ca l-am batut in ed 101 cu 4-3. Imi pare rau ca se retrage. La fifa 09 jucam mult pe sus dar nu foloseam niciodata QW, dadeam cu A, si era o problema mare ca multi ma acuzau ca dau QW sau ca dau mereu pe sus. La fifa10 am zis sa nu mai dau asa mult pe sus si de aceea joc pe lateral foarte mult si pasez cu W pe off (robotizat)... Iar nu e bine. Cum vreti domnilor maestrii ai jocului de fifa sa joc fifa? Imi spuneti voi ce stil sa adopt? La fifa11 voi avea alt stil dar pun pariu ca iar nu va fi bine. Stimati jucatori, acceptati infrangerea cu fruntea sus daca spuneti ca jucati de placere, nu va mai plangeti de stilul altora de joc si imbunatatiti-va jocul vostru. Daca fac de 100 de ori (vorba lui cristianici) aceeasi faza, atunci ar fi foarte simplu de jucat impotriva mea ca stii ce urmeaza. De exemplu si jsk s-a ofticat odata pe stilul meu de joc dar a gasit o metoda si cu el nu-mi merge sa joc pe lateral si nu mai joc asa cu el. Deci nu cred ca trebuie sa va ofticati din cauza stilului de joc al adversarului.