| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 | |
|
+12robbyn Littlebig1 Stefan ClubbeR Deceneu aleks_juventus Tudy Radvv ignyson leomessi sasuke Ombladon 16 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Vin Aug 20, 2010 1:15 am | |
| AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CEI DIN LIGA 1
MODERATOR PE LIGA 1 ESTE: anakin.skywalker69 [Maestrul Sky] EL ACTUALIZEAZA LIGA 1-CU EL LUATI LEGATURA PT.ORICE PROBLEMA LEGATA DE LIGA 1 |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 22, 2010 5:04 am | |
| cosmyn6666 m-a rugat sa anunt ca e plecat la mare si revine dupa luni... | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 22, 2010 3:44 pm | |
| - Ombladon a scris:
- cosmyn6666 m-a rugat sa anunt ca e plecat la mare si revine dupa luni...
ok | |
|
| |
leomessi Jucator expert
Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 22, 2010 11:40 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 22, 2010 11:53 pm | |
| | |
|
| |
ignyson Jucator semi-regular
Mesaje : 41 Data de inscriere : 18/04/2010 Localitate : Constanta
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 12:07 am | |
| vad ca deja astia care abia au intrat si ei in prima liga cred ca aici e ca in alte campionate...in care umblam numai cu jiumbuslucuri... si incercam sa castigam numai prin tertipuri fel de fel...iar alex.messi e unul dintre ei din cate vad...cand s-a intrerupt conexiunea prima data si eu aveam un om in plus nu am zis decat ca nu e corect sa jucam asa inca 70 de min dar am acceptat sa jucam asa... iar in minutul 69 cand a scapat pe contraatac si s-a intrerupt eu sunt cel vinovat?... eu nu zic ca nu pare dubios lucrul asta dar se poate intampla oricui...nu cred ca am mai creat probleme pe site-ul asta si sa se mai plnga careva de mine asa cum nici eu nu m-am plans de nimeni chiar daca probleme au fost... ca sa nu mai zic ca messi asta nici macar nu a prezentat problema asa cum a fost...acum o las la interpretarea voastra a moderatorilor | |
|
| |
| Subiect: raspuns la analiza lui anakin Lun Aug 23, 2010 12:13 am | |
| nu mai avem cum sa jucam inca 25 de min pentru ca le jucasem in primul meci...iar daca ar trebui sa-l las sa scape singur cu portarul nu ar fi o problema dar si el sa ma lase pe mine sa joc cu un jucator in plus 70 min... eu zic ca cel mai corect ar fi rejucarea intregului meci.. | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 12:36 am | |
| - ignyson a scris:
- nu mai avem cum sa jucam inca 25 de min pentru ca le jucasem in primul meci...iar daca ar trebui sa-l las sa scape singur cu portarul nu ar fi o problema dar si el sa ma lase pe mine sa joc cu un jucator in plus 70 min... eu zic ca cel mai corect ar fi rejucarea intregului meci..
ejti admin? decizi tu ? ce sa facem noi? Eu daca eram admin (moderator pe liga 1) faceam in felul urmator...cel care a iesit din meci..adik tu cand aveam eu contra atac...se dubla scorul..mai ai curaj sa vb?ai ma dispari..ca ma disperi...aaa....pai eu sunt din inaintea ta in lazio..cand jucam eu in lazio liga 1..nu nu stiai de fifa | |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 1:10 am | |
| decizia lui anakin e cea buna... deci ar trebui sa il lasi pe messi sa scape singur cu portarul... si atat,daca inscrie bine, daca nu nu, si dupaia iesiti si postati scorul. bafta. |
|
| |
Radvv Jucator incepator
Mesaje : 13 Data de inscriere : 31/07/2010 Varsta : 37 Localitate : Bacau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 2:08 am | |
| - ignyson a scris:
- nu mai avem cum sa jucam inca 25 de min pentru ca le jucasem in primul meci...iar daca ar trebui sa-l las sa scape singur cu portarul nu ar fi o problema dar si el sa ma lase pe mine sa joc cu un jucator in plus 70 min... eu zic ca cel mai corect ar fi rejucarea intregului meci..
data viitoare sa-ti fie invatatura . ii dai un deget si iti ia toata mana. Daca avea jucator eliminat trebuia sa reproduca eliminarea si din momentu ala reluati minutele. | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 4:02 am | |
| - leomessi a scris:
- ignyson a scris:
ejti admin? decizi tu ? ce sa facem noi? Eu daca eram admin (moderator pe liga 1) faceam in felul urmator...cel care a iesit din meci..adik tu cand aveam eu contra atac...se dubla scorul..mai ai curaj sa vb?ai ma dispari..ca ma disperi...aaa....pai eu sunt din inaintea ta in lazio..cand jucam eu in lazio liga 1..nu nu stiai de fifa iara incepe cu minciunile tragatorul de puncte ? ) | |
|
| |
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 5:43 am | |
| de obicei nu ma bag in treburile altora, dar cel mai corect ar fi rejucarea mai ales ca fiecare are dreptate in felul lui, daca ignyson a lasat de la el cu omul in plus si tu ai putea lasa de la tine si sa rejucati partida | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 7:11 pm | |
| adevarul e ca ign a gresit ca a acceptat sa joace cu 1 om in minus.. dar oricum are dreptate ca jucatorul nu avea cum sa ajunga pana la poarta si sa dea si gol inainte de expirarea timpului.. mai ales ca in regulament scrie ca trebuie jucate 3 minute de prelungiri si nu 6.. De acest lucru si-a dat seama alexx messi si atunci a iesit din joc pentru ca la fel a iesit si in meciul cu mine din liga 2.. | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 8:05 pm | |
| Ma voi sunteti durere..cum sa ies eu din meci cand dadeam gol ,voi ganditi?
Nustiu nu imi mai pun mintea cu voi (ADIK JUCATORI) ca degeaba tot pe a vostra o tineti...VREAU UN MODERATOR SA IA O DECIZIE SI AIA SA O RESPECT SI EU SI ADVERSARUL...eu ma JUR ca n`am iesit din meci..nu aveam motiv..sa ies cand dadeam gol..in PLUS AM SI PRINT SCREEN CUM A IESIT DIN MECI..CONECTIONS LOST...SE VEDE FOARTE CLAR..DECI....IGNYSON ASTA..AR TREBUI SA IA O PENALIZARE..VA ROG ANALIZATI FAZA ASTA BN..daca voi credeti ca eu mint..atuncia stergeti`ma din LAZIO.. | |
|
| |
Deceneu Jucator incepator
Mesaje : 5 Data de inscriere : 12/08/2010 Varsta : 30 Localitate : Braila
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 8:16 pm | |
| | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| |
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 9:37 pm | |
| - leomessi a scris:
- Ma voi sunteti durere..cum sa ies eu din meci cand dadeam gol ,voi ganditi?
Nustiu nu imi mai pun mintea cu voi (ADIK JUCATORI) ca degeaba tot pe a vostra o tineti...VREAU UN MODERATOR SA IA O DECIZIE SI AIA SA O RESPECT SI EU SI ADVERSARUL...eu ma JUR ca n`am iesit din meci..nu aveam motiv..sa ies cand dadeam gol..in PLUS AM SI PRINT SCREEN CUM A IESIT DIN MECI..CONECTIONS LOST...SE VEDE FOARTE CLAR..DECI....IGNYSON ASTA..AR TREBUI SA IA O PENALIZARE..VA ROG ANALIZATI FAZA ASTA BN..daca voi credeti ca eu mint..atuncia stergeti`ma din LAZIO.. atata o ametiti... ba ala avea om in plus, alalalt o scapat... si alte abureli, rejucati tot meciul si gata, iar asta e decizia mea finala. Daca nu va convine, sa fiti sanatosi. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Lun Aug 23, 2010 9:39 pm | |
| - Deceneu a scris:
- g0ghy_style Este un jucator foarte penibil si as vrea sa fie descalificat pt scor fals;) in tur a fost 4-4 nu 5-4 cum zice el:) si in retur a fost 7-0 pt mine a iesit in min 63 avand 3 cartonase rosii http://www.postimage.org/image.php?v=PqBi9_A//////// http://www.postimage.org/image.php?v=PqBiIVA
Printuri din meciu tur nu am:| da a fost 4-4 va garantez:| domle, aici sunt problemele pt LIGA 1 ...citeste bine titlul, tu te afli in liga 1 ? posteaza problema ta cu goghy la probleme-reclamatii liga 3, si iti va raspunde moderatorul de acolo. | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Mier Aug 25, 2010 6:28 pm | |
| Asta e a 3 oara cand ma rog de el sa joace..etapele in zile diferite..si de fiecare data ma face..in tot felul..etc..si iasa de pe messengers...e frumos ce face? | |
|
| |
Radvv Jucator incepator
Mesaje : 13 Data de inscriere : 31/07/2010 Varsta : 37 Localitate : Bacau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Vin Aug 27, 2010 10:33 pm | |
| ma PISs pe el FIFA si pe toti stelistii aurolaci. si pe norocu vostru. nu ma mai cautati ca nu mai joc nici un fifa. futtul in gat de cacat de joc. 100 de suturi pe langa poarta ma pis pe masa. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 29, 2010 7:11 pm | |
| http://img163.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img163/7674/messil.jpgdeci nu e data sa joc cu leo messi si sa nu faca el ceva sa nu fie bine...acum dupa primul meci in care a fost egal 3-3 am inceput meciul 2 si in min 81 era 2-2 si m-a faultat in careu si a dat penalty si bine-nteles ca a facut ceva de mi-a blocat compul de a trebuit sa ies cu task manager... am vb din nou cu el pe mess si a zis ca el baga print prin care demonstreaza ca eu am iesit...CAT DE NEBUN SA FIU SA IES DIN JOC EXACT CAND AM PENALTY??? si uitati si discutia ca poate eu nu am inteles bine | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 29, 2010 7:13 pm | |
| - ignyson a scris:
- http://img163.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img163/7674/messil.jpg
deci nu e data sa joc cu leo messi si sa nu faca el ceva sa nu fie bine...acum dupa primul meci in care a fost egal 3-3 am inceput meciul 2 si in min 81 era 2-2 si m-a faultat in careu si a dat penalty si bine-nteles ca a facut ceva de mi-a blocat compul de a trebuit sa ies cu task manager... am vb din nou cu el pe mess si a zis ca el baga print prin care demonstreaza ca eu am iesit...CAT DE NEBUN SA FIU SA IES DIN JOC EXACT CAND AM PENALTY??? si uitati si discutia ca poate eu nu am inteles bine EJTI BATUT IN CAP..PFF CE COPIL ...MI`A DAT CONECION LOST..ITI DAU SI PRINT SA VEZI... | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 29, 2010 7:18 pm | |
| deci nu e data sa joc cu leo messi si sa nu faca el ceva sa nu fie bine...acum dupa primul meci in care a fost egal 3-3 am inceput meciul 2 si in min 81 era 2-2 si m-a faultat in careu si a dat penalty si bine-nteles ca a facut ceva de mi-a blocat compul de a trebuit sa ies cu task manager... am vb din nou cu el pe mess si a zis ca el baga print prin care demonstreaza ca eu am iesit...CAT DE NEBUN SA FIU SA IES DIN JOC EXACT CAND AM PENALTY??? si uitati si discutia ca poate eu nu am inteles bine | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 Dum Aug 29, 2010 7:19 pm | |
| - leomessi a scris:
- ignyson a scris:
- http://img163.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img163/7674/messil.jpg
deci nu e data sa joc cu leo messi si sa nu faca el ceva sa nu fie bine...acum dupa primul meci in care a fost egal 3-3 am inceput meciul 2 si in min 81 era 2-2 si m-a faultat in careu si a dat penalty si bine-nteles ca a facut ceva de mi-a blocat compul de a trebuit sa ies cu task manager... am vb din nou cu el pe mess si a zis ca el baga print prin care demonstreaza ca eu am iesit...CAT DE NEBUN SA FIU SA IES DIN JOC EXACT CAND AM PENALTY??? si uitati si discutia ca poate eu nu am inteles bine EJTI BATUT IN CAP..PFF CE COPIL ...MI`A DAT CONECION LOST..ITI DAU SI PRINT SA VEZI... pai si atunci de ce nu ai vrut sa continuam cu solutia pe care ti-am propus-o eu? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.147 | |
|