| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 | |
|
+13JNR Radvv ifrimg Ombladon flo2010 geo22tgv sasuke Tudy leomessi the_doctor Littlebig1 cetcta senix 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Vin Iul 30, 2010 3:16 am | |
| AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CEI DIN LIGA 2
MODERATOR PE LIGA 2 ESTE: ombladon_catalyn EL ACTUALIZEAZA LIGA 2
Ultima editare efectuata de catre cristiboss70 in Mar Aug 10, 2010 6:16 am, editata de 2 ori |
|
| |
senix Jucator regular
Mesaje : 75 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : TG - FRUMOS
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Dum Aug 01, 2010 7:14 pm | |
| CER CA CETCA SA FIE EXCLUS DIN CAMPIONATUL ASTA PT CA MA ACUZA CA AM DAT Q-W SI A IESIT DIN JOC ! DE FAPT EL ESTE UN GUSTER OFTICAT CE A PIERDUT CU MINE SEZ TRECUT SI I SA ANULAT UN GOL CA NU A RESPECTAT REGULAMENTUL ! SI ACUM INCEARCA SA FACA EL CEVA ! A ZIS CA ARE FILMARE ......... CE FILMARE CAT II IA SA POSTEZE FILMAREA FACE EL ALTA FILMARE ?
L-AM INJURAT SI FACUT IN TOT FELUL , NUMAI DE MASA NU I-AM zis NIMICA! PUTETI SA MA DEPUNCTATI ! EU AM INTRAT DE CATIVA ANI IN LAZIO PT CA nuse joaca cu q-w SI VINE GUSTERU ASTA SI-MI ZICE CA EU AM DAT Q-W ! SA ARATE FILMAREA NU FILMAREA FACUTA DE EL.
Ultima editare efectuata de catre senix in Dum Aug 01, 2010 9:25 pm, editata de 3 ori | |
|
| |
cetcta Jucator incepator
Mesaje : 12 Data de inscriere : 23/05/2010 Varsta : 34 Localitate : bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Dum Aug 01, 2010 7:31 pm | |
| [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] [img] Uploaded with ImageShack.us[/img] deci sa explic....senix a dat vreo 2-3 qw pana in min 30...si nu mi-a returnat mingea...si m-am gandit ca decat sa pierd timpu...mai bine ies...si sa-i spun sa inceteze cu qw....discutiile de mai sus,sunt discutiile care au urmat dupa ce am iesit...nu vreau sa fie penalizat,de data asta, am postat ca sa invete sa vorbeasca si sa nu faca si altora la fel...am filmarea meciului pana in min 30 insa nush sa o scot...daca ma invata cineva..o scot!in rest toate cele bune...daca mai vorbeste asa..eu nu mai joc cu el...ca nu am intrat in camp sa ma injur cu lumea.si in timp ce el imi cerea filmarea eu vorbeam cu cristianici pe mess...si zice ca eu fac alta filmare...asta este...astia-s oamenii!eu cand i-am cerut filmarea sezonu trecut i-am cerut-o frumos...nu l-am injurat de tot neamu... | |
|
| |
senix Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Dum Aug 01, 2010 8:03 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre senix in Mier Aug 04, 2010 12:16 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Littlebig1 Jucator semi-regular
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 33 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 02, 2010 11:47 pm | |
| | |
|
| |
the_doctor Jucator regular
Mesaje : 85 Data de inscriere : 12/03/2010 Localitate : focsani
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Mier Aug 04, 2010 12:14 am | |
| | |
|
| |
leomessi Jucator expert
Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 09, 2010 7:50 pm | |
| Am o problema cu Tudy .... Joc cu el TUR il bat cu 5-4.....aici e oki Joc cu el returul...era scorul de 4-4 min 70 scapam singur cu portaru...si iasa din joc..si imi da conection lost...dadeam gol la faza..aceea si facem 5-4...da a iesit...si nu recunoste ca a iesit...vreau sa se ia o decizie.. AAAA...tudy asta nu stie cand bate centru sa paseze inapoi dribleaza tot terenul cu un jucator..atata stie..am si video cum dribleaza.. Momentul in care iasa din joc... UITATIVA SI LA STATISTICA L`AM DOMINT CLAR..
Ultima editare efectuata de catre leomessi in Lun Aug 09, 2010 7:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 09, 2010 7:56 pm | |
| interesant ca tu ai facut poza inainte sa pice conexiunea.. eu din cate am vazut conexinea a picat cand erai in careu.. dar nah.. asta e.. oricum regulamentul era sa continuam.. copil frustrat | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 09, 2010 8:53 pm | |
| - leomessi a scris:
- Am o problema cu Tudy ....
Joc cu el TUR il bat cu 5-4.....aici e oki
Joc cu el returul...era scorul de 4-4 min 70 scapam singur cu portaru...si iasa din joc..si imi da conection lost...dadeam gol la faza..aceea si facem 5-4...da a iesit...si nu recunoste ca a iesit...vreau sa se ia o decizie..
AAAA...tudy asta nu stie cand bate centru sa paseze inapoi dribleaza tot terenul cu un jucator..atata stie..am si video cum dribleaza..
Momentul in care iasa din joc...
UITATIVA SI LA STATISTICA L`AM DOMINT CLAR..
Cand incepeti de la centru, pasati intotdeauna mingea inapoi ...nu dribling, asta sa retii tudy ok? Orice gol marcat prin atac direct al adversarului se ANULEAZA, deci daca ati dat gol in felul asta golul respectiv este anulat. Acuma... acolo arata connection lost, dar asta se poate intampla si fara ca unul din voi sa iasa. Eu zic sa va intelegi si sa continuati minutele ramase. Dar, daca se mai primesc reclamatii de genul asta, impotriva ta ,tudy, voi lua masuri. In fond, eu stiam ca voi 2 sunteti prieteni, asa ca eu sugerez sa va impacati, nu va mai faceti frustrat unul pe celelalt.... si continuati alea 15 minute +3 min. prelungire. Bafta... | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Mar Aug 10, 2010 2:32 am | |
| am driblat asa doar odata parca.. eu nu sunt prieteni cu oameni de astia.. daca era sa ies ieseam in primul meci cand avea 4-0 parca.. s-au in al 2-lea cand inca conduceam eu.. dar acum toti copii vor sa castige campionate si nu stiu cum sa "traga" puncte de peste tot.. Daca nu am incercat sa trisez cu alti, as incerca sa trisez cu un "prieten" ? inca pe toti cu care pierdeam ii felicitam dupa meci Adevarul este ca el a iesit si pentru ca il credeam prieten nici nu m-am stresat sa fac printuri si sa filmez.. am intrat doar pe mess.. i-am zis sa jucam cele 20 min ramase iar el a zis ca continuam doar de la 5-4 pt el.. asa ca vedeti ce oameni tineti in campionate si pe cine credeti prieten.. | |
|
| |
senix Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Mar Aug 10, 2010 9:39 pm | |
| | |
|
| |
geo22tgv Jucator regular
Mesaje : 52 Data de inscriere : 23/04/2010 Varsta : 36 Localitate : targoviste
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Joi Aug 12, 2010 10:37 pm | |
| ati bagat regula aia de cacat si nu o respecta nimeni. am jucat cu floryn20062007 si dupa ce a luat gol in min 90 sa enervat si a plecat direct spre poarta, obtine corner si imi da gol, si m-am enervat si am dat alt+f4, si nici macar nu avea tupeul sa recunoasca dovedindu-mi caracterul jegos pe care il are, si macar daca era doar odata dar a facut-o de mai multe ori; stiu ca nam dovezi si nici nu imi trebuie, dar daca se mai intampla de astea, renunt
trebuia sa salvezi replay si mi`l dadeai pe mess sau il puneai pe forum si golul se anula daca aveai dreptate..de unde stii tu ca nu o respecta nimeni?.. | |
|
| |
flo2010 Jucator amator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Joi Aug 12, 2010 10:46 pm | |
| - geo22tgv a scris:
- ati bagat regula aia de cacat si nu o respecta nimeni. am jucat cu floryn20062007 si dupa ce a luat gol in min 90 sa enervat si a plecat direct spre poarta, obtine corner si imi da gol, si m-am enervat si am dat alt+f4, si nici macar nu avea tupeul sa recunoasca dovedindu-mi caracterul jegos pe care il are, si macar daca era doar odata dar a facut-o de mai multe ori; stiu ca nam dovezi si nici nu imi trebuie, dar daca se mai intampla de astea, renunt
Esti penibil ,aceiasi placa o tii intr-una.Nu am plecat cu mingea direct spre poarta iti zic a mia oara,stiu reg foarte bine si nu l-am incalcat niciodata pana acum.Ai iesit din joc de oftica ca te-am egalat in ultimul minut si acum inventezi tot felul de aberatii.Plus de asta vorbesti urat si m-ai jignit : BUZZ!!! yo: ba dc iesi din joc ma george george: frate tu stii regulamentul? yo: ce plm fifa se joaca cate minute vrei tu yo: ? yo: ce ma? george george: si cu ba sa vob cu tractu nu cu mine george george: sti regulamentul team intrebat? yo: vb frumos ca eu nu m-am legat de parintii tai yo: si numai ma lua asa tare george george: tu sa vob primu yo: pai eu ti-am zis tie ba yo: nu lu tactu george george: stii regulamentu te-am intrebat? yo: ce te tot repeti ma? yo: da stiu yo: dc? yo: ce vrei george george: stii pe draq yo: vb frumos george george: nai voiesa pleci cu mingea de la jumate direct spre poarta adversa george george: ai facuta de 3 ori yo: cand am plecat ma yo: pffff yo: arata filmarea george george: cum cand george george: ? yo: si o arat si eu BUZZ!!! yo: ai auzit ma yo: ? george george: nu recunosti? george george: acu dupa ce ai luat gol? george george: nai plecat? yo: baaa yo: arata filmarea ma george george: baa yo: ce tot o tii asa george george: terminate cu baa asta yo: nu vreau ma yo: dupa ce imi zici de tata yo: vb urat... yo: plm... george george: ti-am zis ba sa ii zici lu tactu nu mie yo: nu e frumos george george: da yo: pai si yo: dc zici tu de tata ma\ george george: in plm tu ma iei primu cu baaa yo: si ce george george: si eu nam voie sa zic nimic? yo: poti sa imi zici mie cv george george: cati ani ai ma? yo: nu de tata yo: dc e trbg ta ma? yo: cati ani am eu yo: te framanta asa tare yo: ? yo: lasa ma ca o sa postez sa fii depunctat george george: https://filelist.all-up.com/campionat-lazioforever-ca-editia-144-fifa-10-f14/regulament-cititil-t1008.htmyo: ca si eu am fost tot pt o prostie asa george george: de ce ma sa fiu depunctat? yo: ca vb urat yo: george george: eu vob urat? yo: o sa pun conv yo: da ma yo: dc zici de tata george george: imi sugi cenzurat ma yo: _ yo: george george: cacat cu ochi ce estio yo: ) george george: intai invata sa te comporti si dupa aia sa vob cu mine george george: mars yo: ah...ce mai suferiti de voi in fata calc yo: ce te-as trage de urechile alea mari yo: )) george george: mancamiai cenzurat pai daca as da de tine nus ce as face yo: doamne yo: hai lasa-ma ca aberezi yo: plictiseste pe altu george george: macar daca aveai bunul simt sa recunosti george george: da vad ca nai caracter yo: ce sa recunosc baa daca nu e asa george george: cum ma nui asa? yo: oricum nu te-ai multumit cu 1 pct george george: nai plecat direct spre poarta? yo: acum o sa pierzi mai mult yo: ca ai injurat yo: nu nu am plecat yo: nu nu am plecat direct george george: uite prima regula yo: le stiu george george: mai si ai tupeul sa minti george george is typing... george george: esti tare nesimtit yo: doamne o tii intr-una acuma yo: posteaza filmarea si lasa-ma pe mine ROG SA SE IA MASURI PT JIGNIRILE ADUSE. | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Joi Aug 12, 2010 10:50 pm | |
| momentan ce nu ai nici o dovada nu am ce iti face, si pentru jigniri 5 puncte penalizare pentru hutanu_george2002..si va rog frumos sa incetati.. | |
|
| |
Littlebig1 Jucator semi-regular
Mesaje : 31 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 33 Localitate : Bucuresti
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Joi Aug 12, 2010 11:09 pm | |
| | |
|
| |
ifrimg Moderator
Mesaje : 36 Data de inscriere : 29/07/2010 Varsta : 37 Localitate : BACAU
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Vin Aug 13, 2010 12:39 am | |
| vas ruga frumos sa intrat pemes sa jukati meciurile va astept hutan mia zis ca nu poate o sal mai astept pakat e campionat mare frumos dar mai trebuie facuta curatenie ca sunt multi care nusi joak meciurile dau masuri la greu aproape in fiecare zis si nu rasupunde nimeni asata e o sa pn printur da nui frumos va astept totusi sa jukam | |
|
| |
Radvv Jucator incepator
Mesaje : 13 Data de inscriere : 31/07/2010 Varsta : 37 Localitate : Bacau
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Vin Aug 13, 2010 1:25 am | |
| | |
|
| |
geo22tgv Jucator regular
Mesaje : 52 Data de inscriere : 23/04/2010 Varsta : 36 Localitate : targoviste
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Vin Aug 13, 2010 6:14 am | |
| - flo2010 a scris:
- geo22tgv a scris:
- ati bagat regula aia de cacat si nu o respecta nimeni. am jucat cu floryn20062007 si dupa ce a luat gol in min 90 sa enervat si a plecat direct spre poarta, obtine corner si imi da gol, si m-am enervat si am dat alt+f4, si nici macar nu avea tupeul sa recunoasca dovedindu-mi caracterul jegos pe care il are, si macar daca era doar odata dar a facut-o de mai multe ori; stiu ca nam dovezi si nici nu imi trebuie, dar daca se mai intampla de astea, renunt
Esti penibil ,aceiasi placa o tii intr-una.Nu am plecat cu mingea direct spre poarta iti zic a mia oara,stiu reg foarte bine si nu l-am incalcat niciodata pana acum.Ai iesit din joc de oftica ca te-am egalat in ultimul minut si acum inventezi tot felul de aberatii.Plus de asta vorbesti urat si m-ai jignit : BUZZ!!! yo: ba dc iesi din joc ma george george: frate tu stii regulamentul? yo: ce plm fifa se joaca cate minute vrei tu yo: ? yo: ce ma? george george: si cu ba sa vob cu tractu nu cu mine george george: sti regulamentul team intrebat? yo: vb frumos ca eu nu m-am legat de parintii tai yo: si numai ma lua asa tare george george: tu sa vob primu yo: pai eu ti-am zis tie ba yo: nu lu tactu george george: stii regulamentu te-am intrebat? yo: ce te tot repeti ma? yo: da stiu yo: dc? yo: ce vrei george george: stii pe draq yo: vb frumos george george: nai voiesa pleci cu mingea de la jumate direct spre poarta adversa george george: ai facuta de 3 ori yo: cand am plecat ma yo: pffff yo: arata filmarea george george: cum cand george george: ? yo: si o arat si eu BUZZ!!! yo: ai auzit ma yo: ? george george: nu recunosti? george george: acu dupa ce ai luat gol? george george: nai plecat? yo: baaa yo: arata filmarea ma george george: baa yo: ce tot o tii asa george george: terminate cu baa asta yo: nu vreau ma yo: dupa ce imi zici de tata yo: vb urat... yo: plm... george george: ti-am zis ba sa ii zici lu tactu nu mie yo: nu e frumos george george: da yo: pai si yo: dc zici tu de tata ma\ george george: in plm tu ma iei primu cu baaa yo: si ce george george: si eu nam voie sa zic nimic? yo: poti sa imi zici mie cv george george: cati ani ai ma? yo: nu de tata yo: dc e trbg ta ma? yo: cati ani am eu yo: te framanta asa tare yo: ? yo: lasa ma ca o sa postez sa fii depunctat george george: https://filelist.all-up.com/campionat-lazioforever-ca-editia-144-fifa-10-f14/regulament-cititil-t1008.htm yo: ca si eu am fost tot pt o prostie asa george george: de ce ma sa fiu depunctat? yo: ca vb urat yo: george george: eu vob urat? yo: o sa pun conv yo: da ma yo: dc zici de tata george george: imi sugi cenzurat ma yo: _ yo: george george: cacat cu ochi ce estio yo: ) george george: intai invata sa te comporti si dupa aia sa vob cu mine george george: mars yo: ah...ce mai suferiti de voi in fata calc yo: ce te-as trage de urechile alea mari yo: )) george george: mancamiai cenzurat pai daca as da de tine nus ce as face yo: doamne yo: hai lasa-ma ca aberezi yo: plictiseste pe altu george george: macar daca aveai bunul simt sa recunosti george george: da vad ca nai caracter yo: ce sa recunosc baa daca nu e asa george george: cum ma nui asa? yo: oricum nu te-ai multumit cu 1 pct george george: nai plecat direct spre poarta? yo: acum o sa pierzi mai mult yo: ca ai injurat yo: nu nu am plecat yo: nu nu am plecat direct george george: uite prima regula yo: le stiu george george: mai si ai tupeul sa minti george george is typing... george george: esti tare nesimtit yo: doamne o tii intr-una acuma yo: posteaza filmarea si lasa-ma pe mine inca o data imi dovedesti ce caracter ai, daca nu recunosti ca ai plecat cu mingea direct spre poarta si cand a inceput repriza a doua, si cand ai luat gol, oricum, nu ma intereseaza rezultatul ci corectitudinea, iar pentru moderatorii care ma penalizeaza, vorbele lui nu le analizati? " baaa....." pentru mine e o jignire, un apelativ folosit pe camp cu oile, iar "plm" a fost folosit de el prima data,( vezi salvarea lui), totusi, urat din partea ta sa nu recunosti ca ai plecat direct spre poarta....
ROG SA SE IA MASURI PT JIGNIRILE ADUSE. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Sam Aug 14, 2010 5:22 am | |
| - ifrimg a scris:
- vas ruga frumos sa intrat pemes sa jukati meciurile va astept hutan mia zis ca nu poate o sal mai astept pakat e campionat mare frumos dar mai trebuie facuta curatenie ca sunt multi care nusi joak meciurile dau masuri la greu aproape in fiecare zis si nu rasupunde nimeni asata e o sa pn printur da nui frumos va astept totusi sa jukam
am vazut ca ai o lista destul de lunga, iar ca sa primesti 3-0 trebuie sa ai jucate 75% din meciuri, asa ca mai insista, mai cautai, poate mai joaca din ei , cautai personal , nu le da mass-uri. iar daca nu joaca cam peste 3 zile poti urca cateva printuri. | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Sam Aug 14, 2010 6:32 pm | |
| | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Dum Aug 15, 2010 10:50 pm | |
| Nu dau de urmatori jucatori..pentru a juca etapele.. 2.AL3X_LEADER 3.SERGIU_ANDONE | |
|
| |
leomessi Jucator expert
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Dum Aug 15, 2010 10:55 pm | |
| | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 16, 2010 2:13 am | |
| cam mult dai tu din gura.. aici e treaba moderatorilor asa ca ciocu mic.. eu am scris clar ca e doar provizoriu si ii astept.. p.s. cine vb de facut puncte pe teren.. invata sa fi fair-play.. sa stii pierde.. pana la urma e doar un joc.. incearca sa te relaxezi si sa joci de placere fara sa iti bagi nasu unde nu ai tu treaba p.s.2. si la rezultate ai trecut acum 3-0 ca ti-am dat ignore.. te-am scos de la ignore.. te-am cautat.. ti-am trimis si mesaj pe tel si nu ai raspuns.. se vede care vrea sa faca puncte in teren | |
|
| |
| |
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 Lun Aug 16, 2010 7:37 pm | |
| "CAM PE LA JUMATEA TERMENULUI POSTATI PRINT PRECUM V-ATI CAUTAT ADVERSARUL (ASA POATE VEDE SI ADVERSARUL SI TE CAUTA).. " asta scrie in regulament.. daca pe atatia nu i-am gasit, cate printuri trebuia sa pun ? + ca am mai scris ca sunt doar provizori si ii astept.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.144 | |
|