Subiect: La Multi Ani Cristi Anici Mar Iun 29, 2010 11:24 pm
Maine 30 iunie 2010 e sarbatoare mare pe lazioforever pentru ca Cristi isi serbeaza ziua de nastere. Ii doresc din tot sufletul tot binele din lume, sa traiasca 100 de ani fara reparatii si sa ramana cu noi pe lazioforever cel putin 20 de ani de acum incolo. Maine o sa beau in cinstea lui Cristi si sper ca intr-o zi sa am onoarea sa beau impreuna cu Cristi o bere, doua.....o lada.
LA MULTI ANI CRISTI
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Mier Iun 30, 2010 1:37 am
Pentrul domnul Cristi, care merita toate multumirile si toate aprecierile noastre, pentru tot ce a facut, face si va face pentru LAZIOFOREVER..
din partea mea..care il apreciez foarte mult:LA MULTI ANI..!!! SI SA TRAIESTI O SUTA DE ANI EXACT CUM A ZIS XXL..CELE MAI MARI RESPECTE DIN PARTEA MEA (si eu rar respect oamenii..nici parintii nu`i respect).. SPER SA MAI JUCAM CEL PUTIN 15-20 DE FINALE AMANDOI ( SA LE CASTIGAM PE RAND ) LA MULTI ANI
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Mier Iun 30, 2010 2:35 pm
La multi ani, multa sanatate si fericire. Nu credeam ca se va ajunge atat de departe...sute de editii incepute si finalizate de fiecare data. Toate acestea datorita unor oameni ca tine. Multumim si sa ne traiesti
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Mier Iun 30, 2010 11:46 pm
La multi ani cristi, tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca, multa sanatate (e cea mai importanta) tie si familiei tale, si sper sa ramai cat mai mult timp aici pe lazioforever. Hai noroc si poate ne intalnim intr-o buna zi, impreuna cu xxl, cu doctorul sever etc sa bem o 2-3 beri (sau lazi) .
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Joi Iul 01, 2010 3:27 am
multumesc la toti pt. urari...poate odata si odata ne vom intalni.... ia-ta ca am schimbat prefixul...pfff...40 de ani...nici nu imi vine sa cred...sper sa mai am in continuare taria si "cheful" de a continua ...multumesc inca o data pt. urari...
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Joi Iul 01, 2010 4:27 am
La Multi Ani!!!iti doresc si eu din toata inima chiar dak am mai avut noi mici polemici nu am ce sa iti reprosez bafta si vam mai zis intr-o buna zi sper sa ne intalnim la un bax de bere...La MULTI ANI inca odata...
ade V.I.P
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Joi Iul 01, 2010 2:10 pm
la multi ani barosane
g0ghy V.I.P
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Joi Iul 01, 2010 8:20 pm
la multi ani maestro cristiano sati dea Dumnezeu tot ceti doresti LA MULTI ANI LA MULTI ANI :X:xx
javascript:emoticonp('')
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: La Multi Ani Cristi Anici Vin Iul 02, 2010 9:26 pm