Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: CASTIGATORII FREE-AGENT Dum Iun 13, 2010 5:05 pm | |
| La Aston Villa:
apodi de la salvador lennon de la tottenham brehme de la classic bosingwa de la chelsea kalou de la chelsea
Vine la Lazio:
Chiellini - Juventus David Villa - Valencia Jesus Navas - Sevilla Kaka - Real Madrid Dani Alves - Barcelona Abedi Pele - Clasici
La Manchester United vine: Gourguff--FCGB filipe-deportivo Messi-- Barcelona Ronaldo-- Real Madrid Silva--Valencia
bari:
bojan--------------Barcelona Andreas INIesta-----Barcelona Jucator Clasic-----Carlos Alberto
F. Totti--------Roma M. Vucinic------Roma D. De Rossi-----Roma
Vin la Arsenal :
Welliton - CSKA Moskova Lavezzi - Napoli Krankl - Classic XI Sergio Ramos - Real Madrid Jonathan Dos Santos - Barcelona
atl madrid
Xavi Clasici Zico Alte echipe Del piero Buffon lampard
west ham
Becckenbauer Clasic krasic cska moskova Nihat besiktas Terry Chelsea Essien Chelsea
bayern
Thomas Ravelli - CLASICI J. puyol + Abidal - 5 STELE A. modric + Juan - Tottenham si AS Roma
unam
real madrid cassilas alte echipe
ndinga delvin(auxerre) osman cisocko(auxerre) bayram(nac breda) chirri(deportivo) alhasanne keita(mallorca)
clasic hagi
La Lyon vin urmatorii: palacio de la genoa Di Natale de la udinese Tresor de la clasici Pepe de la Real Carvalho de la Chelsea
La Manchester City:
yobo-everton maxwell-barca Martins-VFL Wolfsburg Taison-Internacional Porto Alegre F.Melo-Juventus
betis
diego lopez - villareal fachetti-clasic a. cole - chelsea Hulk - FC Porto sarioglu - galatasaray gokcek vederson - fenerbahçe SK
inter:
guardado[deportivo] anelka[chelsea] ben arfa om gonzalez om cristian rodriguezz porto
fiorentina:
.bent---sunderland gonul---fenerbahce xavi alonso-real benzema----real madrid
papin clasici
Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Mar Iun 15, 2010 4:09 am, editata de 6 ori | |
|
k1mx Jucator semi-regular
Mesaje : 30 Data de inscriere : 13/06/2010 Varsta : 30 Localitate : Rosiorii de Vede
| Subiect: Re: CASTIGATORII FREE-AGENT Dum Iun 13, 2010 8:02 pm | |
| - Ombladon a scris:
betis
diego lopez - villareal abidal - barcelona a. cole - chelsea Hulk - FC Porto sarioglu - galatasaray gokcek vederson - fenerbahçe SK
in loc de abidal care este luat pune`mi facchetti - clasic !!! am postat pentru el nuj dc nu l`ai pus | |
|