sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Anuntul oficial FIFA 11 Joi Iun 10, 2010 8:20 am | |
| FIFA 2011
Publicat: Astazi, 03:21 de catre Anakin
Cei de la EA Sports au publicat astazi primele detalii cu privire la urmatorul joc din seria Fifa, Fifa 11. Momentan nu a fost facut public decat un comunicat de presa referitor la versiunile Playstation 3 si Xbox 360 ale jocului si un set de 9 poze, acest lucru infirmand oarecum zvonurile ce dadeau ca sigura portarea versiunii next-gen a Fifa 11 pe PC.
Cu toate acestea, sperante exista inca pentru versiunea PC a jocului, avand in vedere articolele referioate la Fifa 11 din revista poloneza CD Action, acolo unde este sugerat ca Fifa 11 pentru PC este acelasi joc cu cel de pe Playstation 3 si Xbox 360.
Revenind la comunicatul de presa, cei de la EA Sports prezinta o noua caracteristica a jocului, Personality+, prin care jucatorii vor fi mult mai bine reprezentati in joc, fiecare avand peste 36 de atribute si 57 de caracteristici ce vor ajuta la diferentierea calitatilor si modului de joc al acestora. Jucatorii de clasa mondiala vor avea trasaturi si abilitati mult mai bine definite, sporind astfel realismul jocului.
Prin noul sistem de pase din Fifa 11, Pro Passing, acuratetea paselor va fi determinata de abilitatea jucatorilor de a controla gamepad-ul si fotbalistii pe teren, iar noile tipuri de pase vor permite faze mult mai fluide si eficiente.
Fifa 11 va fi disponibil din aceasta toamna pe urmatoarele platforme: PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2, Nintendo DS, PSP (PlayStation Portable) si pe mobil.
________________________________________________________________________________________________________
Ok...asta a fost partea oficiala, acuma partea neoficiala...relatata de mine.
Momentan nu am nici o informatie oficiala, zvon sau nimic, decat O POZA. Poate la E3 vom avea ceva.
Daca o luam logic, avand in vedere faptul ca nu lanseaza FIFA 2010 WC pe PC, ar avea timp destul sa porteze varianta de pe console pe PC. Un alt punct in favoarea next-genului pe pc ar fi faptul ca tocmai ce urmeaza sa se lanseze FIFA 10 ONLINE care va fi FREE (desigur, o sa aiba si chestii "premium") si atunci nu are rost sa faca FIFA 11 current gen, adica nu cred ca sunt CHIAR asa de tampiti sa ne dea un alt joc identic pentru 150 lei ca sa il joci multiplayer cand ai fifa online care or sa il mulga in toate felurile sigur. Un alt indiciu care ne-ar indrepta spre next-gen e faptul ca acum pc-urile nu mai sunt asa "slabe" precum se tot plangeau EA mai inainte ca nu il pot porta din cauza cerintelor. Acum orice mucos are cel putin un dual core decent.
Pana atunci va prezint poza, nu stiu daca e fake, daca e de pe console sau daca nu, dar asta e tot ce avem momentan,dar pare sa fie totusi (parerea mea) o poza adevarata...
https://2img.net/r/ihimizer/img130/9149/fifa11pceasportsscreen1.jpg
Din poza pare a fi next-gen daca e pe PC. Arata identic cu varianta de pe console, inafara de gazonul execrabil totul ar fi ok. (Daca gazonul ar fi unica problema...nu-mi fac griji, se poate rezolva printr-un Patch pt gazon ca la FIFA 10...si atunci ne-am scos... ) Putem sa ne ghidam dupa butoanale X si Z din dreapta sus, semn ca e pe PC.
OK... Si acum s-au mai anuntat momentan 2 Update-uri:
1. Deci cica Sistemul de pase va fi imbunatatit...hmm.. ,vom vedea asta cu totii daca e asa. 2. Si numarul 2... optional dupa mine, vei avea sansa sa iti uploadezi imnul clubului preferat si el sa fie cantat de zeci de mii de oameni de pe stadion in timp ce te joci.
Ce sa zic...not bad, dar nu stim inca daca online va merge, sau doar in cariera si amicale cu PC...(ma refer la aia cu imnul) ..e nice, dar as prefera sa se rezolve alte probleme mai importante care ne sacaie...eu unul as prefera sa se dea goluri mult mai greu...ca la FIFA 08, si 09... unde trebuia sa stii sa tragi la poarta ca sa marchezi...aici la 10, multe goluri is din prostie...gafe de portar...gafe mari de aparare...
In fine...1 lucru e sigur...FIFA 11 va aparea si pe PC, este anuntat oficial.
Un alt lucru e nesigur... va fi next-gen in sfarsit ? Si cele de pe console vor fi identice cu cele de pe PC ? Sau va continua agonia...si se va continua pe linia current-gen ? Eu unul... nu cred pana nu vad, si nu cred ca va fi next-gen... asa ca astept sa imi faca o surpriza cand voi deschide jocul prima oara, dupa ce a fost instalat.
Ca FIFA 10 numa nervi provoaca...daca vreti sa vedeti un exemplu...uitati-va la rubrica lui xxl din Liga 1, ed.125...si va veti convinge ca dauneaza nervilor acest joc. (Scuze man, sper sa nu te superi.) Si nu e singurul caz... mi s-a intamplat si mie de multe ori sa injur jocul... jocul adversarului (din pricina acestui joc) si asa mai departe...speram cu totii intr-un joc mai bun, cu mai putine erori...un simulator de fotbal mai realist.
Ce va fi vom vedea... sper doar sa nu fie o deziluzie, adica sa fie in genul fifa 10...ca daca e asa ii bag la .......cu natia lor si mortii lor...cine a creat jocul asta. (vorba lu' xxl).
Daca vor aparea informatii noi, imagnini noi... alte informatii referitoare la Gameplay, contati pe mine sa le aflati, voi posta tot in acest Topic. Orice opinie, parere, sentiment, dorinta legat de viitorul joc din seria FIFA, puteti lasa aici...
Topic made by Sky
Ultima editare efectuata de catre Anakin in Joi Iun 10, 2010 6:49 pm, editata de 1 ori | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 Joi Iun 10, 2010 4:44 pm | |
| f bine ca o sa apara si pe pc si speram sa fie mai bun decat fifa2010 |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 Mar Iul 06, 2010 3:50 pm | |
| o alta vrajeala eu nu cred nimic sigur va di ca fifa 10:la gazon cat si la gameplay si fifa 10 inainte sa apara se credea next gen: si cand colo avea un teren de plastic Deci cred ca va fi tot asa un joc scos in graba |
|
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 Sam Iul 10, 2010 3:16 am | |
| Publicat: Astazi, 22:16 de catre Anakin De astazi este oficial, cei de la EA Sports au anuntat ca Fifa 11 PC va folosi engine-ul next gen. Asadar, dupa mai bine de 4 ani in care varianta pentru PC a batut pasul pe loc, versiunea PC a Fifa 11 reintra in randul versiunilor pentru Playstation 3 si Xbox 360. Dupa mai bine de doi ani, timp in care a fost in stadiul de dezvoltare, engine-ul next-gen a fost optimizat pentru PC, aducand tuturor fanilor Fifa 11 gameplay-ul, grafica si toate modurile de joc de pe console.
Producatorul Kaz Makita a declarat ca din acest an, jocul ce a castigat peste 50 de premii si a fost numit cel mai bun simulator sportiv pentru console, vine si pe PC, aducand toate caracteristicile si facilitatile oferite an de an pana acum pe Xbox 360 si Playstation 3.
Fifa 11 va fi lansat si in Romania pe 1 octombrie pe urmatoarele platforme: PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP. Cerintele jocului vor fi facute publice ulterior. Sursa:FifaRomania.net | |
|
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 Vin Iul 30, 2010 6:46 am | |
| sper sa modifice plasele portilor ca la 2010..e ca de sarma plasa..sa le faca la fel ca la pes 2010..cam pe ce data apare?..ca in 2-3 luni trebuie sa apara presupun. ? | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 Vin Iul 30, 2010 7:24 pm | |
| - Ombladon a scris:
- sper sa modifice plasele portilor ca la 2010..e ca de sarma plasa..sa le faca la fel ca la pes 2010..cam pe ce data apare?..ca in 2-3 luni trebuie sa apara presupun. ?
"Fifa 11 va fi lansat si in Romania pe 1 octombrie pe urmatoarele platforme: PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP." |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anuntul oficial FIFA 11 | |
| |
|