Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
Subiect: Id lu' tanase... Vin Iun 04, 2010 2:31 pm
Alt scandal in sanul echipei nationale! Stelistul Tanase este acuzat ca a sarbatorit infrangerea din amicalul cu Macedonia agatand femei pe internet!
Nationala a ajuns loc de distractie pentru o parte dintre jucatori! Omul pe care Steaua a dat 1.8 milioane de euro s-a razbunat pe esecul din Austria in hotelul nationalei unde a stat pe messenger pana la ora 2 dimineata, scrie Cancan.
Victima lui Tanase - Alexandra, fosta iubita a juniorului lui AS Roma, Adrian Stoian, cu care mijlocasul de 23 de ani si-a "inecat amarul" dupa despartirea de "bomba sexy" Iulia Tabacaru!
Discutia dintre Tanase si Alexandra:
dodel18: acum am venit de la meci alj_andra: ceati facut ca eu nu am vazut meciu? dodel18: am pierdut cu 1-0 dodel18: cand iesim si noi la un suc alj_andra: cand vi in tara? dodel18: sambata noaptea alj_andra: da-mi si mie web sa te vad un pic:P dodel18: da dar imi dai si u alj_andra: mi s-a stricat dar incerc sa vad daca merge dodel18: atunci da-mi nsi mie nr tau de tel ... alj_andra: acum imi dai camera?eu ti-am promis ca iti dau maine dodel18: da alj_andra: daa e cam intuneric dodel18: da dodel18: ca se uita colegu meu la un film alj_andra: cu cine stai in camera? dodel18: cu mazilou alj_andra: si unde vrei sa pleci?? dodel18: unde vrei u alj_andra: hm as vrea la mare dodel18: pei mergem.
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
viitorul nationalei e sumbru... cu asemenea caractere de jucatori, am auzit ca si alibec facea pe interesantul cand a venit la nationala mica... daca nu se trezesc dreaq la realitate...ajungem in urna a 4-a valorica, vai si amar de capu' nostru de ajungem acolo, si ii intelegeam daca jucau meci de meci la ceva super echipe, dar nu e cazul deloc...
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
sa`i dau add, poate imi da numaru de la telefon a lui becali, sau a lu focoasa iulia.. oricum ca fotbalist e zero, nu stiu ce cauta la nationala si mai poarta si numarul 10, cand sunt extreme mai bune ca el : deac, torje, alexe, frunza
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Id lu' tanase... Mar Iun 08, 2010 5:31 am
Ombladon a scris:
sa`i dau add, poate imi da numaru de la telefon a lui becali, sau a lu focoasa iulia.. oricum ca fotbalist e zero, nu stiu ce cauta la nationala si mai poarta si numarul 10, cand sunt extreme mai bune ca el : deac, torje, alexe, frunza
din pacate nu mai avem un nr 10 bun de multi ani
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
Subiect: Re: Id lu' tanase... Vin Iun 11, 2010 3:36 am
frunza e moldovean...n-are ce cauta la nationala...tanase in loc sa joace fotbal el se gandeste la altceva..
cosmininho Jucator incepator
Mesaje : 10 Data de inscriere : 25/06/2010 Varsta : 30 Localitate : Resita
Subiect: Re: Id lu' tanase... Mar Iul 27, 2010 4:39 am
leomessi a scris:
Alt scandal in sanul echipei nationale! Stelistul Tanase este acuzat ca a sarbatorit infrangerea din amicalul cu Macedonia agatand femei pe internet!
Nationala a ajuns loc de distractie pentru o parte dintre jucatori! Omul pe care Steaua a dat 1.8 milioane de euro s-a razbunat pe esecul din Austria in hotelul nationalei unde a stat pe messenger pana la ora 2 dimineata, scrie Cancan.
Victima lui Tanase - Alexandra, fosta iubita a juniorului lui AS Roma, Adrian Stoian, cu care mijlocasul de 23 de ani si-a "inecat amarul" dupa despartirea de "bomba sexy" Iulia Tabacaru!
Discutia dintre Tanase si Alexandra:
dodel18: acum am venit de la meci alj_andra: ceati facut ca eu nu am vazut meciu? dodel18: am pierdut cu 1-0 dodel18: cand iesim si noi la un suc alj_andra: cand vi in tara? dodel18: sambata noaptea alj_andra: da-mi si mie web sa te vad un pic:P dodel18: da dar imi dai si u alj_andra: mi s-a stricat dar incerc sa vad daca merge dodel18: atunci da-mi nsi mie nr tau de tel ... alj_andra: acum imi dai camera?eu ti-am promis ca iti dau maine dodel18: da alj_andra: daa e cam intuneric dodel18: da dodel18: ca se uita colegu meu la un film alj_andra: cu cine stai in camera? dodel18: cu mazilou alj_andra: si unde vrei sa pleci?? dodel18: unde vrei u alj_andra: hm as vrea la mare dodel18: pei mergem.
Astai un ratat frate poarta nr 10 dc? pt ca are fitze in cap ... Deaia nu mai avem noi rezultate pt ca baietii nostrii in loc sa se odihneasca stau pe mess si vb cu prispindoaice..