| INSCRIERI | |
|
+6g0ghy Monolythos magie Toxik ANNWYN Ombladon 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: INSCRIERI Joi Iun 03, 2010 9:39 pm | |
| Vor fi alesi 5 jucatori + 1 rezerva...alegerele se fac pe valoarea si forma actuala a jucatorului...nu vreau sa aud certuri...DACA VREI SA PARTICIPI LASA ID AICI, SI ASTEAPTA SA VEZI DACA AI FOST SELECTIONAT1. hori_tanasescu 2. xxllazioroma 3. robbyn_porse 4. red_blue_alexxx 5. stefan_mister_1995
REZERVA: 6. ombladon_catalyn
Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Sam Iun 05, 2010 4:01 pm, editata de 9 ori | |
|
| |
ANNWYN Photoshop WorkeR
| Subiect: Re: INSCRIERI Joi Iun 03, 2010 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Toxik Jucator regular
Mesaje : 51 Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: INSCRIERI Joi Iun 03, 2010 10:23 pm | |
| | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Joi Iun 03, 2010 11:33 pm | |
| | |
|
| |
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: INSCRIERI Joi Iun 03, 2010 11:43 pm | |
| | |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Vin Iun 04, 2010 12:13 am | |
| g0ghy_gagycarul
sper sa am si eu un loc | |
|
| |
robbyn V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Vin Iun 04, 2010 12:30 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INSCRIERI Vin Iun 04, 2010 2:16 pm | |
| sper sa am si eu un loc xxllazioroma |
|
| |
aleks_juventus Jucator semi-profesionist
| Subiect: Re: INSCRIERI Vin Iun 04, 2010 4:08 pm | |
| red_blue_alexxx, vreau sa-i | |
|
| |
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: INSCRIERI Vin Iun 04, 2010 10:07 pm | |
| | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Sam Iun 05, 2010 2:42 am | |
| de ciuda nu ma bagat ombladon catalyn......bine ca sa bagat el:)))unde era bunu i-am predat fifa la orice ora si acum se crede zeu+=))))) | |
|
| |
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 3:27 am | |
| - magie a scris:
- de ciuda nu ma bagat ombladon catalyn......bine ca sa bagat el:)))unde era bunu i-am predat fifa la orice ora si acum se crede zeu+=)))))
ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila.. imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup.. | |
|
| |
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 3:38 am | |
| - Ombladon a scris:
- magie a scris:
- de ciuda nu ma bagat ombladon catalyn......bine ca sa bagat el:)))unde era bunu i-am predat fifa la orice ora si acum se crede zeu+=)))))
ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila.. imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup.. nu cred ca are rost sa-ti pierzi timpul cu el... un egoist ciudos mai mare ca el nu exista... banul l-a luat pt ca m-a facut in toate felurile cand l-am batut in finala arg vs bra ... peste tot intra numai in conflicte... sunt 2 caractere ratate el si g0ghy | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 3:54 am | |
| - Ombladon a scris:
- magie a scris:
ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila.. imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup.. nu ma dar plm credeam ca nu fac fata....nu stiam ca trebuie sa joc si in campionat sorry | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 3:55 am | |
| - Monolythos a scris:
- Ombladon a scris:
- magie a scris:
ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila.. imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup.. nu cred ca are rost sa-ti pierzi timpul cu el... un egoist ciudos mai mare ca el nu exista... banul l-a luat pt ca m-a facut in toate felurile cand l-am batut in finala arg vs bra ... peste tot intra numai in conflicte... sunt 2 caractere ratate el si g0ghy uite cine vorbea hori:))care il bat si cere 3-0 la masa verde ceea ce nici nu era adevarat am dat d si se duce q+W nu stiu de ce zic toti asa dar ala chiar nu a fost q+W:-j nu aveam de ce sa dau pentru ca la 3-3 tot eu ma duceam ca te-am ars in tur dar omu e sarac nai ce-i face | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 4:11 am | |
| | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 4:14 am | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 4:18 am | |
| Vor fi alesi 5 jucatori + 1 rezerva...alegerele se fac pe valoarea si forma actuala a jucatorului...nu vreau sa aud certuri...DACA VREI SA PARTICIPI LASA ID AICI, SI ASTEAPTA SA VEZI DACA AI FOST SELECTIONAT
asa scrie aici
xxllazioroma 19 7 3 9 65 62 3 24 | |
|
| |
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 4:48 am | |
| ]Dar nu inteleg de ce atata gura pentru cei alesi, eu i-am ales pe cei care mi se pareau mie mai buni si vroiam sa`l bag si pe alyn_dany07, dar vad ca si-a sters postul pentru ca nu era ales..greseala lui..si tu sasuke lasa-l pe nicu in pace nu are treaba cu mine si o sa vedeti ca o sa castigam provocarea si fara "vedeta" de nicu | |
|
| |
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 5:08 am | |
| - Ombladon a scris:
- ]Dar nu inteleg de ce atata gura pentru cei alesi, eu i-am ales pe cei care mi se pareau mie mai buni si vroiam sa`l bag si pe alyn_dany07, dar vad ca si-a sters postul pentru ca nu era ales..greseala lui..si tu sasuke lasa-l pe nicu in pace nu are treaba cu mine si o sa vedeti ca o sa castigam provocarea si fara "vedeta" de nicu
Acolo sus ai scris ca vei alege pe cei mai in forma
Inca ceva cei buni nu se inscriu tot timpu ..unii poate sunt mai modesti Ar fi trebuit u sa-i convoci uitandu-te la liga 1 si la liga 2 (in liga 2 din 10 seminte rele mai sunt si bune) Dupa ce ii convoci ei lasau post daca accepta ( si sunt sigur ca acceptau) Inca ceva fara discriminare Daca se inscrie un admin si lasa la post >>>sper<<< asta nu inseamna ca trebuie neaparat bagat...vazandu-se in ce forma e ca sa nu zic alt cuvant Acolo s-a mentionat cei mai in forma... aia trebuie alesi XXl te-ai supara nu-mi pasa dar e parerea mea si de obicei o zic chiar daca la altii nu le convine daca se mai lasa comment sper sa nu vad ceva de genu ...nu e treaba ta | |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: INSCRIERI Sam Iun 05, 2010 3:48 pm | |
| de acord cu sasuke trebuie sa se ia dupa forma actuala al fiecrui player dc nu am fost ales am castigat ucl ce-a castigat ombladon sez asta nik a luat bataie din tutul I nu zic frate joci ff bn dar nu lua acesti player care aia ales tu nu-i lua cati sunt prieteni ca au jukt cu tn frumso meciurle sau alte traznaii mai bn face cristi o treaba buna fara ceerturi | |
|
| |
| Subiect: Re: INSCRIERI Dum Iun 06, 2010 3:48 am | |
| - g0ghy a scris:
- de acord cu sasuke trebuie sa se ia dupa forma actuala al fiecrui player dc nu am fost ales am castigat ucl ce-a castigat ombladon sez asta nik a luat bataie din tutul I nu zic frate joci ff bn dar nu lua acesti player care aia ales tu nu-i lua cati sunt prieteni ca au jukt cu tn frumso meciurle sau alte traznaii mai bn face cristi o treaba buna fara ceerturi
mai stii cand am avut meci in ed 100 in semifinale ucl la roma vs inter..parca??? cand te-am batut si te-ai milogit de mine de mi-ai umplut lista aia la hamachi sa te las pe tine sa castigi ca sa faci primul trofeu?? sau ai uitat ?? mai de castigat vreo 12 pana sa ma ajungi ca sa vorbesti de mine si de cate trofee am luat eu editia asta..vezi ca in ed trecuta am luat ucl+supercupa+cupa lazio asa ca ciocu mic | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: INSCRIERI Dum Iun 06, 2010 5:27 am | |
| - sasuke a scris:
- Vor fi alesi 5 jucatori + 1 rezerva...alegerele se fac pe valoarea si forma actuala a jucatorului...nu vreau sa aud certuri...DACA VREI SA PARTICIPI LASA ID AICI, SI ASTEAPTA SA VEZI DACA AI FOST SELECTIONAT
asa scrie aici
xxllazioroma 19 7 3 9 65 62 3 24 de cand dai tu ordine cum trebuie selectionati jucatorii? Esti designer nu si organizator. Normal sa particip pt ca eu am pus bazele lazioforever si nu magie. Nu conteaza daca sunt bun sau nu la fifa2010 pt ca nu jucam pe bani. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INSCRIERI | |
| |
|
| |
| INSCRIERI | |
|