Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

INSCRIERI

In jos 
+6
g0ghy
Monolythos
magie
Toxik
ANNWYN
Ombladon
10 participanți
AutorMesaj
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyJoi Iun 03, 2010 9:39 pm

Vor fi alesi 5 jucatori + 1 rezerva...alegerele se fac pe valoarea si forma actuala a jucatorului...nu vreau sa aud certuri...DACA VREI SA PARTICIPI LASA ID AICI, SI ASTEAPTA SA VEZI DACA AI FOST SELECTIONAT

1. hori_tanasescu
2. xxllazioroma
3. robbyn_porse
4. red_blue_alexxx
5. stefan_mister_1995

REZERVA: 6. ombladon_catalyn

Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Sam Iun 05, 2010 4:01 pm, editata de 9 ori
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
ANNWYN
Photoshop WorkeR
Photoshop WorkeR
ANNWYN

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyJoi Iun 03, 2010 9:54 pm

sveti_andrija
Sus In jos
Toxik
Jucator regular
Jucator regular
Toxik

Data de inscriere : 13/05/2010
Varsta : 30

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyJoi Iun 03, 2010 10:23 pm

alex_parasca
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

Data de inscriere : 14/02/2010

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: magie   INSCRIERI EmptyJoi Iun 03, 2010 11:33 pm

id:magie.arsenal
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyJoi Iun 03, 2010 11:43 pm

hori_tanasescu
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyVin Iun 04, 2010 12:13 am

g0ghy_gagycarul

sper sa am si eu un loc
Sus In jos
robbyn
V.I.P
V.I.P
robbyn

Varsta : 31

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyVin Iun 04, 2010 12:30 am

robbyn_porse
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyVin Iun 04, 2010 2:16 pm

sper sa am si eu un loc

xxllazioroma Blesteme !
Sus In jos
aleks_juventus
Jucator semi-profesionist
Jucator semi-profesionist
aleks_juventus

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyVin Iun 04, 2010 4:08 pm

red_blue_alexxx, vreau sa-i Teleghina
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Varsta : 28

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyVin Iun 04, 2010 10:07 pm

stefan_mister_1995
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: magie   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 2:42 am

de ciuda nu ma bagat ombladon catalyn......bine ca sa bagat el:)))unde era bunu i-am predat fifa la orice ora si acum se crede zeu+=)))))
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 3:27 am

magie a scris:
de ciuda nu ma bagat ombladon catalyn......bine ca sa bagat el:)))unde era bunu i-am predat fifa la orice ora si acum se crede zeu+=)))))

ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila..
imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun Wink vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup..
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 3:38 am

Ombladon a scris:
magie a scris:

ce`ai frate iar mananci cacat ? i-am bagat doar pe cei care joaca in campionat, nu doar in cupe..ce ciuda visezi...n-am mai jucat cu tine de 2 luni si parca ultima data te-am batut cu fulham si aveai aston vila..
imi poti explica de ce ai lasat reply asta ? iti zic eu de ciuda ca nu ai fost ales, esti prea ingamfat si te crezi prea bun Wink vad ca nu ti-a ajuns banip ala pe 1 luna ai venit iar cu scandal, ca si la editia world cup..

nu cred ca are rost sa-ti pierzi timpul cu el... un egoist ciudos mai mare ca el nu exista... banul l-a luat pt ca m-a facut in toate felurile cand l-am batut in finala arg vs bra ... peste tot intra numai in conflicte... sunt 2 caractere ratate el si g0ghy
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 3:54 am

Ombladon a scris:
magie a scris:

nu ma dar plm credeam ca nu fac fata....nu stiam ca trebuie sa joc si in campionat sorry
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 3:55 am

Monolythos a scris:
Ombladon a scris:
magie a scris:

nu cred ca are rost sa-ti pierzi timpul cu el... un egoist ciudos mai mare ca el nu exista... banul l-a luat pt ca m-a facut in toate felurile cand l-am batut in finala arg vs bra ... peste tot intra numai in conflicte... sunt 2 caractere ratate el si g0ghy

uite cine vorbea hori:))care il bat si cere 3-0 la masa verde ceea ce nici nu era adevarat am dat d si se duce q+W nu stiu de ce zic toti asa dar ala chiar nu a fost q+W:-j nu aveam de ce sa dau pentru ca la 3-3 tot eu ma duceam ca te-am ars in tur dar omu e sarac nai ce-i face
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 4:11 am

eu cred ca magie era mai bun decat xxl Surprised Surprised Surprised
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
magie
V.I.P
V.I.P
magie

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 4:14 am

sasuke a scris:
eu cred ca magie era mai bun decat xxl Surprised Surprised Surprised

nu e vorba de asta.....ca pun pariu cu tine sasuke ca daca joc cu fiecare din cei extrasi ii bat pe toti nu ca ma laud dar asa e.lasal pe xxl sa participe merita chiar daca el le are cu 09...se descurca el... Olee !
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 4:18 am

Vor fi alesi 5 jucatori + 1 rezerva...alegerele se fac pe valoarea si forma actuala a jucatorului...nu vreau sa aud certuri...DACA VREI SA PARTICIPI LASA ID AICI, SI ASTEAPTA SA VEZI DACA AI FOST SELECTIONAT

asa scrie aici

xxllazioroma 19 7 3 9 65 62 3 24
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 4:48 am

]Dar nu inteleg de ce atata gura pentru cei alesi, eu i-am ales pe cei care mi se pareau mie mai buni si vroiam sa`l bag si pe alyn_dany07, dar vad ca si-a sters postul pentru ca nu era ales..greseala lui..si tu sasuke lasa-l pe nicu in pace nu are treaba cu mine si o sa vedeti ca o sa castigam provocarea si fara "vedeta" de nicu
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 5:08 am

Ombladon a scris:
]Dar nu inteleg de ce atata gura pentru cei alesi, eu i-am ales pe cei care mi se pareau mie mai buni si vroiam sa`l bag si pe alyn_dany07, dar vad ca si-a sters postul pentru ca nu era ales..greseala lui..si tu sasuke lasa-l pe nicu in pace nu are treaba cu mine si o sa vedeti ca o sa castigam provocarea si fara "vedeta" de nicu

Acolo sus ai scris ca vei alege pe cei mai in forma

Inca ceva cei buni nu se inscriu tot timpu ..unii poate sunt mai modesti
Ar fi trebuit u sa-i convoci uitandu-te la liga 1 si la liga 2 (in liga 2 din 10 seminte rele mai sunt si bune)
Dupa ce ii convoci ei lasau post daca accepta ( si sunt sigur ca acceptau)
Inca ceva fara discriminare
Daca se inscrie un admin si lasa la post >>>sper<<< asta nu inseamna ca trebuie neaparat bagat...vazandu-se in ce forma e ca sa nu zic alt cuvant
Acolo s-a mentionat cei mai in forma... aia trebuie alesi

XXl te-ai supara nu-mi pasa dar e parerea mea si de obicei o zic chiar daca la altii nu le convine

daca se mai lasa comment sper sa nu vad ceva de genu ...nu e treaba ta
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptySam Iun 05, 2010 3:48 pm

de acord cu sasuke trebuie sa se ia dupa forma actuala al fiecrui player dc nu am fost ales am castigat ucl ce-a castigat ombladon sez asta nik a luat bataie din tutul I nu zic frate joci ff bn dar nu lua acesti player care aia ales tu nu-i lua cati sunt prieteni ca au jukt cu tn frumso meciurle sau alte traznaii mai bn face cristi o treaba buna fara ceerturi
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyDum Iun 06, 2010 3:48 am

g0ghy a scris:
de acord cu sasuke trebuie sa se ia dupa forma actuala al fiecrui player dc nu am fost ales am castigat ucl ce-a castigat ombladon sez asta nik a luat bataie din tutul I nu zic frate joci ff bn dar nu lua acesti player care aia ales tu nu-i lua cati sunt prieteni ca au jukt cu tn frumso meciurle sau alte traznaii mai bn face cristi o treaba buna fara ceerturi

mai stii cand am avut meci in ed 100 in semifinale ucl la roma vs inter..parca??? cand te-am batut si te-ai milogit de mine de mi-ai umplut lista aia la hamachi sa te las pe tine sa castigi ca sa faci primul trofeu?? sau ai uitat ?? mai de castigat vreo 12 pana sa ma ajungi ca sa vorbesti de mine si de cate trofee am luat eu editia asta..vezi ca in ed trecuta am luat ucl+supercupa+cupa lazio asa ca ciocu mic Laughing
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI EmptyDum Iun 06, 2010 5:27 am

sasuke a scris:

asa scrie aici

xxllazioroma 19 7 3 9 65 62 3 24

de cand dai tu ordine cum trebuie selectionati jucatorii? Esti designer nu si organizator. Normal sa particip pt ca eu am pus bazele lazioforever si nu magie. Nu conteaza daca sunt bun sau nu la fifa2010 pt ca nu jucam pe bani.
Sus In jos
Continut sponsorizat

INSCRIERI Empty
MesajSubiect: Re: INSCRIERI   INSCRIERI Empty

Sus In jos

INSCRIERI
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Inscrieri
» Inscrieri
» INSCRIERI
» INSCRIERI ED.98
» INSCRIERI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

INSCRIERI Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente