Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !

In jos 
3 participanți

De acord?
Da
Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Vote_lcap30%Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Vote_rcap
 30% [ 3 ]
Nu
Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Vote_lcap70%Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Vote_rcap
 70% [ 7 ]
Total voturi : 10

AutorMesaj
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Empty
MesajSubiect: Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !   Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! EmptyMar Iun 01, 2010 11:54 pm

Aceasta cupa este dedicata celor mai buni 2 fotbalisti din lume la ora actuala ! Cristiano Ronaldo si Lionel Messi !
Vor fi mai multe editii cu mai multe dueluri daca va fi acceptata cupa

Gazdele vor juca cu Real Madrid iar oaspetii cu Barcelona !
Golurile se iau in calcul numai cele inscrise de Ronaldo respectiv Messi !
De exemplu daca Barcelona invinge cu 3:1 si Messi o dat 2 goluri iar Ronaldo 0 scorul va fi 2:0 pentru cel cu Barcelona !
Sper ca este clar !

Daca unul dintre cei doi Ronaldo respectiv Messi este accidentat de adversar meciul se intrerupe si se reia jocul de la inceput jucandu-se restul de minute de la scorul care era in momentul accidentarii ! Accidentarea trebuie demonstrat cu print (in caz ca este nevoie) !
Dar sper sa nu fie jucatori care joaca la rupere!

Vreau o cupa frumoasa fara certuri,cu scoruri confirmate... si sper sa va placa ideea mea pentru acest gen de cupa!
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !   Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! EmptyMier Iun 02, 2010 1:00 am

Pai sa presupunem ca nu marcheaza niciunul cu Ronaldo sau Messi... tu tre' sa te chinui sa marchezi neaparat cu ei... in caz ca nu reuseste niciunul se rejoaca meciul nu? pai e posibil sa jucam si 2-3 meciuri spre exemplu pana marcheaza jucatorul ala, eu unul n-am nervi de asta...
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !   Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! EmptyMier Iun 02, 2010 1:05 am

da sa se joace cu injuries off si nu se mai accidenteaza
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !   Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! EmptyVin Iun 04, 2010 2:22 pm

ALyN a scris:
da sa se joace cu injuries off si nu se mai accidenteaza

Pro messi si contra ingamfatului de C mic ronaldo Semnu pacii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !   Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Empty

Sus In jos

Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi !
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Duelul Campionilor : C.Ronaldo vs Messi ! Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente