| Barclays Premier League | |
|
|
De acord | | Total voturi : 10 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Barclays Premier League Dum Mai 30, 2010 11:43 pm | |
| As vrea sa fac un campionat doar cu echipele din Anglia VOI pune 3 etape la 3 zile si se va face cllasament dupa fiecare 3 etape 1.West Ham 2. Fulham 3. Bolton 4. Burnley 5. Liverpool 6. Wolwerhamptom 7. Sunderland 8.Portsmounth 9. Arsenal 10. Macnhester United 11.Wigan 12. Tottenham 13.Birningham 14. Stoke City 15. Everton 16. Chelsea 17. Blackburn Rovers 18.Hull City 19. Aston Villa 20.Manchester City | |
|
| |
robbyn V.I.P
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 12:17 am | |
| Cam nasoala propunere.Cum va putea sa scoata cnva care va avea Wolwerhamptom o victorie sau cel putin un egal din meiul cu Chelsea??? E mare diferenta dintre anumite echipe. As propune o marire de OVR la echipele slabe pt a fi totul mai echilibrat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 1:45 am | |
| - robbyn a scris:
- Cam nasoala propunere.Cum va putea sa scoata cnva care va avea Wolwerhamptom o victorie sau cel putin un egal din meiul cu Chelsea???
E mare diferenta dintre anumite echipe. As propune o marire de OVR la echipele slabe pt a fi totul mai echilibrat nu stiu daca ar fi 20 de doritori care sa-si si joace meciurile, multi cu echipe mici or sa se retraga daca echipa lor nu joaca nimic. E destul de interesant campionatul englez numai ca sunt diferente mari intre echipe gen Manchester si Hull City de ex |
|
| |
Andra V.I.P
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 2:10 am | |
| - xxl a scris:
- robbyn a scris:
- Cam nasoala propunere.Cum va putea sa scoata cnva care va avea Wolwerhamptom o victorie sau cel putin un egal din meiul cu Chelsea???
E mare diferenta dintre anumite echipe. As propune o marire de OVR la echipele slabe pt a fi totul mai echilibrat nu stiu daca ar fi 20 de doritori care sa-si si joace meciurile, multi cu echipe mici or sa se retraga daca echipa lor nu joaca nimic. E destul de interesant campionatul englez numai ca sunt diferente mari intre echipe gen Manchester si Hull City de ex de acum incolo o sa fac si o lista de astepare si cine se retrage va fi inlocuit:) | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 2:20 am | |
| andra mai bine ai face o editie cu transferuri, o sa te ajute robbyn ca era dornic sa ajute la o editie cu transferuri, o sa fie mai buna decat toate...sau o asteptam pe urmatoarea de la cristiboss cand o avea timp | |
|
| |
Andra V.I.P
| |
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| |
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 3:19 am | |
| A fost o sugestie daca ar fi cu transferuri ar fi de 3x mai frumoasa editia... PS: am votat da si la cupa asta si la cea cu world cup, de ce zici ca nu-mi convin? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 3:38 am | |
| - Ombladon a scris:
- andra mai bine ai face o editie cu transferuri, o sa te ajute robbyn ca era dornic sa ajute la o editie cu transferuri, o sa fie mai buna decat toate...sau o asteptam pe urmatoarea de la cristiboss cand o avea timp
cu parere de rau cu transferuri numai pot sa fac...pt.ca numai pot lucra cu CM 10 in win.7....de 3 ori am reinstalat win.7 cum am umblat cu CM10 si am modificat vreun fisier...cum lam salvat asa imi ramane in fifa pot sa bag orice fisier...pot sa reinstalez fifa ...degeaba el ramane cu fisieru modificat...si obligatoriu numai pot juca cu nimeni... |
|
| |
Andra V.I.P
| Subiect: Re: Barclays Premier League Lun Mai 31, 2010 5:20 am | |
| daca se vor strange voturile nu va fi cu transferuri:| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Barclays Premier League | |
| |
|