| Best Administrator | |
|
+5Anakin vechiul nick Groparu' Ombladon Andra sasuke 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Best Administrator Dum Mai 30, 2010 8:27 pm | |
| Votati!!!!!!!!
15 voturi declara Best Administrator
Atentie am schimbat numele meu in anakin incat el sa devina admin fondator ca eu sa nu mai am treaba
Eu am schimbat nu altcineva Anakin e noul Admin designer
Ultima editare efectuata de catre anakin in Dum Iun 06, 2010 1:17 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Mai 30, 2010 8:38 pm | |
| hmmmmmm eu am ales pe cristi dar toti faceti o treaba buna felicitari sa o tineti tot asa SUNTETI NISTE CAMPIONI !!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Mai 30, 2010 11:27 pm | |
| multi de la fifa2010 nici nu ma cunosc si avand in vedere ca abia am inceput sa joc fifa2010 slabe sanse sa fiu votat |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Mai 30, 2010 11:28 pm | |
| trebuia pus si Basescu in rubrica aia..il vota goghy | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 1:51 am | |
| - milanzone2010 a scris:
- hmmmmmm eu am ales pe cristi dar toti faceti o treaba buna felicitari sa o tineti tot asa SUNTETI NISTE CAMPIONI !!!
normal sa-l fi ales pe cristi pt ca el ti-a dat multe sanse ca si moderator, eu in schimb eu am spus ce am avut de spus si cred ca asta te-a deranjat |
|
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 1:56 am | |
| XXL nu mai fi asa nervos Oricum aici este si un motiv pt care am pus acest sondaj
o sa vi-l spun la sfarsitastfel acum anachin are posturile mele eu nu voi mai lasa nici un comment si va voi lasa in pace
Ultima editare efectuata de catre anakin in Dum Iun 06, 2010 1:09 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 7:19 pm | |
| Sunteti buni toti, dar nah... Cristi e cel mai sever si experimentat, tine lumea la respect | |
|
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 11:17 pm | |
| cum sa se certe daca nu sunt eu bagata,,, in sondaj daca eram era cearta si aici:) | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Mai 31, 2010 11:26 pm | |
| - milanzone2010 a scris:
- cum sa se certe daca nu sunt eu bagata,,, in sondaj daca eram era cearta si aici:)
nu exagera acuma si tu... si asa se face destul tam-tam...aiurea. (ma refer la partea cu votatul celui mai bun moderator de cupe) | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Mar Iun 01, 2010 3:10 am | |
| dupa parerea mea nici unul nu e mai bun ca celalat | |
|
| |
Toxik Jucator regular
Mesaje : 51 Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: Best Administrator Joi Iun 03, 2010 12:06 am | |
| buna idde cu acest sondaj...im place ciar daca sunt nou si nu va stiu asa bn mam uitat prin forum si lam votat pe unul dintre voi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 5:33 am | |
| 1. Sasuke 36% 36% [ 12 ] 2. XxL 33% 33% [ 11 ] 3 Cristiboss 30% 30% [ 10 ]
Se vede ca s-au format mici bisericute care incet dar sigur o sa strice toata imaginea de pe forum, cum se vede si din sondaj .
Dupa parerea mea cristi trebuia sa fie pe primul loc fara nici o ezitare pt ca el a facut cel mai multe pe acest forum, dar nicidecum sasuke |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 5:53 am | |
| Si daca nu iti convine ca am zis in fata imi poti cere excluderea
Chiar o sa fac un topic O sa mai ajut la design pana va ajunge anakin destul de bun si astfel va deveni admin designer in locul meu ..asta se va intampla rapid intrucat invata repede Eu lam propus pe anakin intrucat are un caracter desavarsit Oricum dupa ce ca eu am fost finut si te-am pus tot cu rangul de fondator cu toate ca eu am facut forumul asta de la 0 ma refer la constructie Chiar o sa fac un sondaj daca playerii vor excluderea mea... daca se va intampla sa fie asa ma voi retage si asa am alte planuri | |
|
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 5:55 am | |
| - xxl a scris:
- sasuke a scris:
- xxl putin imi pasa ce iese eu nici macar nu mam votat inca pot face print
Cumva iti este ciuda ca ti-am zis ca nu esti bun la fifa La-so mai moale Oricum se stie ca cristi e cel mai bun intrucat sa ocupat de forum Aceasta votare e doar o abureala si un fel de joc Daca erai cumva pe primul loc dupa cum ai fost nu mai comentai
slab cum sunt la fifa dar te-am facut de ras in editia trecuta de transferuri pai eu sunt slab nam ce zice Dar daca mai facut pe mine asta nu inseamna ca esti bun | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 6:58 am | |
| - sasuke a scris:
- Si daca nu iti convine ca am zis in fata imi poti cere excluderea
Chiar o sa fac un topic O sa mai ajut la design pana va ajunge anakin destul de bun si astfel va deveni admin designer in locul meu ..asta se va intampla rapid intrucat invata repede Eu lam propus pe anakin intrucat are un caracter desavarsit Oricum dupa ce ca eu am fost finut si te-am pus tot cu rangul de fondator cu toate ca eu am facut forumul asta de la 0 ma refer la constructie Chiar o sa fac un sondaj daca playerii vor excluderea mea... daca se va intampla sa fie asa ma voi retage si asa am alte planuri sasuke iar ai sarit calul....la-i facut de la 0 ca asa am vrut eu...ca il facusem eu dar nu aveai acces la anumite probleme ca designer....ca cine il face doar persoana respectiva are accesul deplin(asta chiar nu mi-a placut....dar am zis na...)....dar tu nu ai fost si nu vei fi niciodata admin(in adevaratul sens) pe lazioforever....esti designer....iar dreptul de admin fondator ii revine pe deplin lui xxl...pt. ca el a fondat lazioforever... |
|
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 1:03 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- sasuke a scris:
- Si daca nu iti convine ca am zis in fata imi poti cere excluderea
Chiar o sa fac un topic O sa mai ajut la design pana va ajunge anakin destul de bun si astfel va deveni admin designer in locul meu ..asta se va intampla rapid intrucat invata repede Eu lam propus pe anakin intrucat are un caracter desavarsit Oricum dupa ce ca eu am fost finut si te-am pus tot cu rangul de fondator cu toate ca eu am facut forumul asta de la 0 ma refer la constructie Chiar o sa fac un sondaj daca playerii vor excluderea mea... daca se va intampla sa fie asa ma voi retage si asa am alte planuri sasuke iar ai sarit calul....la-i facut de la 0 ca asa am vrut eu...ca il facusem eu dar nu aveai acces la anumite probleme ca designer....ca cine il face doar persoana respectiva are accesul deplin(asta chiar nu mi-a placut....dar am zis na...)....dar tu nu ai fost si nu vei fi niciodata admin(in adevaratul sens) pe lazioforever....esti designer....iar dreptul de admin fondator ii revine pe deplin lui xxl...pt. ca el a fondat lazioforever... eu sunt fondatorul pe acest forum deaia nu imi poti sterge contul | |
|
| |
| Subiect: Re: Best Administrator Dum Iun 06, 2010 2:08 pm | |
| fondatorul lazioforever cu fondatorul site`ului trebuie sa termine cu cearta asta si sa continue mai departe amandoi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Best Administrator Lun Iun 07, 2010 3:15 am | |
| din sondajul asta reiese ca eu is cel mai prost admin...foarte bine ....eu unu nu am sa mai fac nimica... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Best Administrator | |
| |
|
| |
| Best Administrator | |
|