| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 | |
|
+5yakyfloyama29 cetcta leomessi CoCaCoLaLigHt *L* lupsanrares 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
claudiu Jucator regular
Mesaje : 58 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : Arad
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mier Iun 09, 2010 5:56 pm | |
| ok ms da asta o sa fac de akuma | |
|
| |
yakyfloyama29 Jucator semi-profesionist
Mesaje : 127 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 44 Localitate : oradea
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mier Iun 09, 2010 11:53 pm | |
| 8 cetcta --------------------- yakyfloyama29 ------------------ 4---1 si 2---2 ,,,,,primu gol a fost qw din terenu lui clar aici a fost faza din care mia dat primu gol, este clar ca buna ziua ca nu putea fi din terenu meu, deci in mod normal dupa regulament golu lui i se anuleaza si castig cu 2-1. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mier Iun 09, 2010 11:55 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre yakyfloyama29 in Vin Iun 11, 2010 1:13 am, editata de 3 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Joi Iun 10, 2010 5:24 am | |
| - yakyfloyama29 a scris:
- nu dau de acesti oameni nici cum
10 MALLDYNI 15 fifa_aly10 23 alexx_messi10 27 stf_adi posteaza printuri cu cei 4, iar daca pana se termina editia nu reusesti sa joci cu ei castigi la masa verde |
|
| |
claudiu Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Joi Iun 10, 2010 4:41 pm | |
| Uploaded with ImageShack.usclau_922v- myr_robby_1404 - nu lam vazut pe mess da vad ca cu alti o jukat clau_922v- fifa_aly10 - asta nu mia dat acept la id clau_922v- MALLDYNI - nici pe el nu lam vazut clau_922v- mihai_gentalman - nici pe acesta clau_922v- mik3_jm3_dinamovistu - nici pe asta nu lam vazut, vad ka ku alti o jukat clau_922v-stf_adi - pe asta lam vazut da ii ziceam jukam nu ka nam timp si etc imi pare rau ka nu pot juka ku ei da daca ei nu vor asta eee . Nici nu stiu dc so bagat in fifa daka nu joaka. | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Sam Iun 12, 2010 1:32 pm | |
| - xxl a scris:
- yakyfloyama29 a scris:
- 8 cetcta --------------------- yakyfloyama29 ------------------ 4---1 si 2---2 ,,,,,primu gol a fost qw din terenu lui clar
aici a fost faza din care mia dat primu gol, este clar ca buna ziua ca nu putea fi din terenu meu, deci in mod normal dupa regulament golu lui i se anuleaza si castig cu 2-1.
si eu sunt de parere ca e qw, deci victorie pt yaky as vrea sa stiu si eu pe ce baza sa pus egal la meciu asta cand in regulaamnet scrie clar ,daca dai gol cumva din qw se anuleaza si chiar si xxl a spus ca e qw atunci vreau sa stiu si eu cum de sa pus doar 2-2 si nu 2 - 1 pt mne ca este clar ca si buna ziua ca e qw sau regulamentu se aplica doar pt unii si nu pt altii.vreau si eu ceva explicatii | |
|
| |
claudiu Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Dum Iun 13, 2010 8:35 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Lun Iun 14, 2010 2:54 am | |
| eo nustiu ce se intampla dar nu e bne deloc ce se intampla , ar trebui schimbat ceva la sistemu de desfasurare uitativa si voi sa exclus 10 playery din liga 2 eu as zice sa se faca ceva adica chiar daca nu isi joaca meciurile sa nu fie exclusi , de exemplu unu care joaca 6-7-8 meciuri nu ar trebui exclusi daca nu isi mai joaca sa fie sanatoso sa li se puna 3-0 si gata ca altfel e aiurea zic io ar trebui facut ceva | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Lun Iun 14, 2010 4:27 am | |
- eo nustiu ce se intampla dar nu e bne deloc ce se intampla , ar trebui schimbat ceva la sistemu de desfasurare uitativa si voi sa exclus 10 playery din liga 2 eu as zice sa se faca ceva adica chiar daca nu isi joaca meciurile sa nu fie exclusi , de exemplu unu care joaca 6-7-8 meciuri nu ar trebui exclusi daca nu isi mai joaca sa fie sanatoso sa li se puna 3-0 si gata ca altfel e aiurea zic io ar trebui facut ceva
problema ca cativa jucatori care sunt nerabdatori sa intre sa joace in campionatul de fifa2010 joaca 6-8 meciuri apoi nu mai au chef sa joace. Problema e ca nu sti in cine sa ai incredere ca joaca si in cine nu. Daca as sti ca unul joaca 6 meciuri apoi nu mai vrea sa joace nici nu l-as mai baga in campionat |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mar Iun 15, 2010 1:27 am | |
- eo nustiu ce se intampla dar nu e bne deloc ce se intampla , ar trebui schimbat ceva la sistemu de desfasurare uitativa si voi sa exclus 10 playery din liga 2 eu as zice sa se faca ceva adica chiar daca nu isi joaca meciurile sa nu fie exclusi , de exemplu unu care joaca 6-7-8 meciuri nu ar trebui exclusi daca nu isi mai joaca sa fie sanatoso sa li se puna 3-0 si gata ca altfel e aiurea zic io ar trebui facut ceva
am sa mai explic o data poate intelegeti....daca de exemplu ala care este exclus sau sa retras a jucat cu tine (tu fiind printre aia 6-7-8)si tu ai pierdut cu el iar eu nu am jucat cu el si mi se pune 3-0 cu el e bine?...a doua faza ar fi ca sa se puna la toti 3-0(defapt in campionat se da 1-0 la masa verde nu 3-0) ...pai ori castiga toti cate 6 puncte ori nu ia nici unu nici un punct nu e tot aia?....problema este gandita in asa fel sa nu aiba cineva avantaj....asa cum zici tu eu cu aia 10 luam 60 de puncte.... |
|
| |
Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mar Iun 15, 2010 2:13 am | |
| ar mai putea fi o solutie.. dupa ce incepe editia sa se faca o lista de asteptare,,... si sa fie inlocuiti... cei care nu joaca,,, | |
|
| |
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Mar Iun 15, 2010 8:37 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- yakyfloyama29 a scris:
am sa mai explic o data poate intelegeti....daca de exemplu ala care este exclus sau sa retras a jucat cu tine (tu fiind printre aia 6-7-8)si tu ai pierdut cu el iar eu nu am jucat cu el si mi se pune 3-0 cu el e bine?...a doua faza ar fi ca sa se puna la toti 3-0(defapt in campionat se da 1-0 la masa verde nu 3-0) ...pai ori castiga toti cate 6 puncte ori nu ia nici unu nici un punct nu e tot aia?....problema este gandita in asa fel sa nu aiba cineva avantaj....asa cum zici tu eu cu aia 10 luam 60 de puncte.... inteleg cristiboss70 nu zici ceva rau dar nu stiu ce sa zic ,dar ar cam trebuii facut ceva de exemplu cum este leo messi este si moderator parca, el se tot inscrie si joaca 78 meciuri si il tot cauti si nu-l gasesti si tot nu joaca. eu totusi as vrea sa nu se mai retraga nimeni sau cat mai putini. | |
|
| |
claudiu Jucator regular
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 Joi Iun 17, 2010 6:16 pm | |
| mihai_gentalman :deci vreau ptz de la el ka io tot il kaut mai am ku el sa jok atat si nimik makar sa dea ceva mesaj da nimik de vreau ptz de la el | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 | |
| |
|
| |
| PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.125 | |
|