Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125

In jos 
+18
Alin
Joe
Aleksvilla
lupsanrares
Lucyan22
leomessi
supapa26
geo22tgv
floryn3l2010
diaby
cetcta
CoCaCoLaLigHt *L*
mike
Anakin vechiul nick
sasuke
yakyfloyama29
Andra
claudiu
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
cetcta
Jucator incepator
Jucator incepator
cetcta

Data de inscriere : 23/05/2010
Varsta : 34

REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 5:25 pm

yakyfloyama29 a scris:
18 mik3_jm3_dinamovistu ----------- yakyfloyama29 --------- 1---3 si 1---1,,,,, 4-Puncte
3 milanzone2010 ------------- yakyfloyama29 ------------ 2---3 si 1---2 ,,,,,, 6-Puncte
16 floryn_20072007 -------------- yakyfloyama29 ---------- 1---1 si 1---3,,,,,,,4-Puncte
19 clau_922v --------------- yakyfloyama29 ------------- 1---1 si 3---2,,,,,,,,, 1- punct
11 COSMIN_LEO90 ------------------ yakyfloyama29 ----------- 1---0 si 0---1 ,,,,,,,,, 3-Puncte
20 samy_90_gs ------------yakyfloyama29 ---------- 2---0 si 6---3
22 mihai_gentalman ------------- yakyfloyama29 ------------ 1---0 si 2---1
2 myr_robby_1404 --------------- yakyfloyama29 -------------- 1---0 si 1---2.........3-Puncte
4 hutanu_george2002 --------------- yakyfloyama29 --------------- 0---1 si 1---1 .........4-Puncte
9 aleks.harper -------------- yakyfloyama29 ------------- 2---3 si 2---4 ,,,,,,,, 6-Puncte
5 lucian5664 -------------- yakyfloyama29 --------------- 0---3 si 2---1 ,,,,,,,3-Puncte
25 alin.maricut --------------- yakyfloyama29 ------------- 1---3 si 0---3 ,,,,,,, a iesit in min 68, deci scoru e de 0---6.
17 anakin.skywalker69 -------------- yakyfloyama29 ----------- 3---1 si 0---6 ,,,,,,,,, 3-PUncte
24 geo_933_393 ------------ yakyfloyama29 ------------- 1---1 si 4---2,,,,,, 1-Punct
14 ovydyuu ---------------- yakyfloyama29 ------------- 2---3 si 0---2 ,,,,,,,,, 6-Puncte
26 alexiguana_kackarott --------------- yakyfloyama29 ------------- 2---2 si 1---2,,,,,,,4-Puncte
21 tavi_jockero ----------------- yakyfloyama29 ------------- 1---1 si 2----1 ,,,,,,,, dupa ce a avut 2 oameni in minus a mai dat si gol in min 90cat norok,,,,decand joc fifa nam vazut asa ceva, asta e.
13 ronaldo.d1ablo ---------------- yakyfloyama29 --------------- 1---3 si 0---3 ,,,,,,,, 6-Puncte
12 Cocacolalight9 ----------------- yakyfloyama29 -------------- 1---2 si 1---6 ,,,,,,,,, 6-Puncte
6 cristianici -------------- yakyfloyama29 ------------- 4---2 si 4---0
[JUCATIVA MECIURILE ] !!!
ACTUALIZAT....

8 cetcta --------------------- yakyfloyama29 ------------------ 4---1 si 2---2 ,,,,,primu gol a fost qw din terenu lui clar
aici a fost faza din care mia dat primu gol, este clar ca buna ziua ca nu putea fi din terenu meu, deci in mod normal dupa regulament golu lui i se anuleaza si castig cu 2-1.
REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 Snap0111

7 lupsanrares
10 MALLDYNI
15 fifa_aly10
23 alexx_messi10
27 stf_adi

40 . 20 . 7 . 13 . 79---60 . 67 -PUncte

daca ai poza inseamna ca ai si reluarea....sa ne dai reluarea..si daca ai dreptate repetam meciu,dar pot sa pariez ca nu mai ai reluarea....stii din ce cauza?ca minti prietene...ai vazut ca am jucat corect..ai facut poza si ai sters reluarea...si in plus ala e meciu de 2-2...daca vrei il repet si asa...ai scos un egal din nimic,din 2 lovituri libere din hantzuri..si tot comentezi p-aici...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 EmptySam Iun 12, 2010 9:04 pm

CoCaCoLaLigHt *L* a scris:
ma retrag ptr ca e un camp de cacat! stau 5 ani sa joc 20 meciri :-j playeri care nu isi joaca meciurile sau joaca doar cateva,faci pct cu ei si dupa ti le ia ca ala a fost scos :-j cel mai de cacat campionat dintre toate,asta este! pacat de acei cativa oameni calumea de aici;)

te bag pe lista neagra, cu penalizare 15 pct daca vei mai reveni in campionat, asta pt ca ai sters topicurile de la ed. cu transferuri si ti-ai batut joc de ea + ca te retragi in timpul campionatului.

de kkt esti tu mai "pacalici"...am fost eu prost ca ti-am mai dat o sansa sa joci in campionatul asta...pe unde te duci numai kkt mananci...ti-am mai spus o data ca scrie la regulament clar -cine se retrage sau este exclus acea persoana este stearsa din clasament , si logic daca este stearsa din clasament meciurile dispar...iar regula este destul de bine gandita...pt.ca de exemplu daca pierdeai cu persoana respectiva iar eu nu jucam cu ea iti convenea ca eu sa iau puncte ?...si sunt mai multe aspecte....dar nu are rost sa iti explic ca nu am cui...
Sus In jos
CoCaCoLaLigHt *L*
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
CoCaCoLaLigHt *L*

Data de inscriere : 29/03/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 EmptySam Iun 12, 2010 10:57 pm

cristiboss70 a scris:
ma retrag ptr ca e un camp de cacat! stau 5 ani sa joc 20 meciri :-j playeri care nu isi joaca meciurile sau joaca doar cateva,faci pct cu ei si dupa ti le ia ca ala a fost scos :-j cel mai de cacat campionat dintre toate,asta este! pacat de acei cativa oameni calumea de aici;)

te bag pe lista neagra, cu penalizare 15 pct daca vei mai reveni in campionat, asta pt ca ai sters topicurile de la ed. cu transferuri si ti-ai batut joc de ea + ca te retragi in timpul campionatului.

de kkt esti tu mai "pacalici"...am fost eu prost ca ti-am mai dat o sansa sa joci in campionatul asta...pe unde te duci numai kkt mananci...ti-am mai spus o data ca scrie la regulament clar -cine se retrage sau este exclus acea persoana este stearsa din clasament , si logic daca este stearsa din clasament meciurile dispar...iar regula este destul de bine gandita...pt.ca de exemplu daca pierdeai cu persoana respectiva iar eu nu jucam cu ea iti convenea ca eu sa iau puncte ?...si sunt mai multe aspecte....dar nu are rost sa iti explic ca nu am cui...

cacat mananci tu mos handicapat fara fam :-j pretinzi ca ai nush cati ani si cand te cauta omu tu esti on 22/24 :-j mai laso'n mm de treaba tu nu ai fam nu ai servici :-j
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 EmptySam Iun 12, 2010 11:38 pm

cristiboss70 a scris:

cacat mananci tu mos handicapat fara fam :-j pretinzi ca ai nush cati ani si cand te cauta omu tu esti on 22/24 :-j mai laso'n mm de treaba tu nu ai fam nu ai servici :-j

stai ma relaxat daca te retragi asta nu inseamna ca trebuie sai injuri pe toti
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 EmptyDum Iun 13, 2010 2:48 am

cristiboss70 a scris:

esti nebun sa`mi bag picioru..dupa ce ca stergi totu acolo..mai faci si gura..dute in cenzurat mea si joaca pe lost si lasa-ne
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125   REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 Empty

Sus In jos

REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 1 -ED.137
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 1 ED.125
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 1 ED.119
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 1 ED.93
» REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.96

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

REZULTATE & COMPONENTA & CLASAMENT LIGA 2 ED.125 - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente