Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Double"R" Mier Mai 26, 2010 4:27 am | |
| Dragi utilizatori lazioforever vă propun o noua cupa –Double "R"-care va începe imediat ce se adună 20 participanţi! IN ACEST CAMPIONAT VOM JUCA MECIURILE ASTFEL : Romania vs RUssia / Russia vs Romania adica 2 meciuri
Din grupa se kalifica 2 *In grupe se joaca cite 2 meciuri cu fiecare! *In play-off se joaca la fel 2 meciuri! *In semi-finale se joaca 2 meciuri. *Final 1 meci! | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Double"R" Mier Mai 26, 2010 6:48 pm | |
| - milanzone2010 a scris:
Dragi utilizatori lazioforever vă propun o noua cupa –Double "R"-care va începe imediat ce se adună 20 participanţi! IN ACEST CAMPIONAT VOM JUCA MECIURILE ASTFEL : Romania vs RUssia / Russia vs Romania adica 2 meciuri
Din grupa se kalifica 2 *In grupe se joaca cite 2 meciuri cu fiecare! *In play-off se joaca la fel 2 meciuri! *In semi-finale se joaca 2 meciuri. *Final 1 meci! votati cupa fratilor nu moderatorul...ca am observat ca voi votati mai mult in functie de cine o modereaza...primele doua propuneri ale lui andra am votat nu...dar la asta am votat da...la aia lui sasuke am votat nu pt.ca toti vor juca cu inter...la aia cu faulturi am votat nu pt. ca mi se pare aiurea...aia lui obladon da....si atata timp cat voteaza putini inseamna ca nu ii intereseaza cupa.... |
|
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: Double"R" Joi Mai 27, 2010 1:35 am | |
| dar dc Romania vs Rusia? sa fie echipe care sunt rivale mai mari...cum ar fi Romania Bulgaria sau Romania Ungaria......trebuie sa inceapa neaparat cu R? )Cu toate astea votez da | |
|