acesta cupa o anulez...ca vad ca alyn face misto...in fine...tu califici oameni din burta?...explicami si mie cum se face ca din grupa mea merg 3 oameni din care xxl care a jucat 2 meciuri care a luat bataie cu 11-0 si 3-2 iar eu am luat bataie cu 7-3 si 8-4 de la aceiasi persoana si totusi el merge mai departe...
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: ce-i aici? Lun Mai 24, 2010 7:13 pm
cristiboss70 a scris:
acesta cupa o anulez...ca vad ca alyn face misto...in fine...tu califici oameni din burta?...explicami si mie cum se face ca din grupa mea merg 3 oameni din care xxl care a jucat 2 meciuri care a luat bataie cu 11-0 si 3-2 iar eu am luat bataie cu 7-3 si 8-4 de la aceiasi persoana si totusi el merge mai departe...
as propune un meci de baraj dintre mine si cristi, cel care va castiga acest meci se va califica mai departe
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
Subiect: Re: ce-i aici? Lun Mai 24, 2010 9:01 pm
in primul rand mai vb de alti k nu joaca...ce exemplu le dai u?in al doilea am gresit si treb sa joci cu ombladon....
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: ce-i aici? Lun Mai 24, 2010 9:41 pm
ALyN a scris:
in primul rand mai vb de alti k nu joaca...ce exemplu le dai u?in al doilea am gresit si treb sa joci cu ombladon....
in primul rand eu in weekenduri nu am timp de fifa...iar tu ai dat drumu vineri si ai lasat doar pana duminica...tu cate meciuri ai jucat de ma intrebi pe mine ce exemplu dau mai ales ca era cupa ta?...
ceavles Jucator regular
Subiect: Re: ce-i aici? Lun Mai 24, 2010 11:59 pm
nu prea ma priveste pe mn cearta vostra,dar deja eu am jucat cu g0ghy ,3-2 pt mn si nu am putut posta rezultat k e blocat
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
Subiect: Re: ce-i aici? Mar Mai 25, 2010 3:08 am
cristiboss70 a scris:
ALyN a scris:
in primul rand eu in weekenduri nu am timp de fifa...iar tu ai dat drumu vineri si ai lasat doar pana duminica...tu cate meciuri ai jucat de ma intrebi pe mine ce exemplu dau mai ales ca era cupa ta?...
2 meciuri am jucat...k pa mihai nu lam gasit...puteai sa imi zici mha eu nu am timp sau plec in wekend lasa pana marti...eu de fiecare data team anuntat...insa...nu mha cert faci ce vrei...nu voi mai face cupe..nu voi mai fi moderator,miam propus sa fiu doar players care is joaca toate meciurile...nu voi mai avea treaba cu nimeni decat cand am meci si gata...ca vad k am ajuns de nimik...nu mi sa zice nimik in fata..doar vad k sa propune excluderea mea atata...nu mha cert am mai zis nu fac tam-tam astept rezultatul sondajului dupa care continui cum am zis...dak nu asta e...