| VOTATI... | |
|
+3Anakin vechiul nick Ombladon Stefan 7 participanți |
VRETI CA ALYN SI RHADOO SA MAI JOACE IN EDITIA VIITOARE? | DA | | 59% | [ 13 ] | NU | | 41% | [ 9 ] |
| Total voturi : 22 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 7:33 pm | |
| SUNT VREO CATIVA CARE DE VREO CATEVA EDITII O LALAIE AICI IN LAZIO...JOACA CATEVA MECIURI...POSTEAZA O GRAMADA DE PRINTURI...SUNT MAI MULTI VIZATI DAR IN MOD SPECIAL E VORBA DE ALYN SI RHADOO...AM SA VA LAS PE VOI SA DECIDETI DACA MAI VRETI SA CONTINUE SA JOACE IN VIITOAREA EDITIE SAU NU |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 7:44 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- SUNT VREO CATIVA CARE DE VREO CATEVA EDITII O LALAIE AICI IN LAZIO...JOACA CATEVA MECIURI...POSTEAZA O GRAMADA DE PRINTURI...SUNT MAI MULTI VIZATI DAR IN MOD SPECIAL E VORBA DE ALYN SI RHADOO...AM SA VA LAS PE VOI SA DECIDETI DACA MAI VRETI SA CONTINUE SA JOACE IN VIITOAREA EDITIE SAU NU
dupa parerea mea ar trebui sa ramana in lazio, dar sa nu mai primeasca puncte dupa printuri daca nu au macar jumate de meciuri jucate |
|
| |
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 9:29 pm | |
| mie imi este indiferent...dar sa-si joace meciurile cu cei care ii cauta...nu sa tot amane.. | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 10:38 pm | |
| Eu sunt de acord sa continue si sunt de acord si cu ceea ce a scris xxl... sa fie bagat in regulament ceea ce a zis xxl | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 10:46 pm | |
| - xxl a scris:
- cristiboss70 a scris:
- SUNT VREO CATIVA CARE DE VREO CATEVA EDITII O LALAIE AICI IN LAZIO...JOACA CATEVA MECIURI...POSTEAZA O GRAMADA DE PRINTURI...SUNT MAI MULTI VIZATI DAR IN MOD SPECIAL E VORBA DE ALYN SI RHADOO...AM SA VA LAS PE VOI SA DECIDETI DACA MAI VRETI SA CONTINUE SA JOACE IN VIITOAREA EDITIE SAU NU
dupa parerea mea ar trebui sa ramana in lazio, dar sa nu mai primeasca puncte dupa printuri daca nu au macar jumate de meciuri jucate de acord, ar trebui bagata in regulament. | |
|
| |
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: VOTATI... Sam Mai 22, 2010 11:48 pm | |
| frate dak nu mai sunt dorit eu o sa mah retrag singur din lazio,insa am pus mult suflet pt acest campionat...ceea ce confirma lucrul acesta este ca e singuru campionat in care sunt inscris[moderato-jucator]...sunt de acord cu ce a zis xxl...insa nu stiu dak fac o favoare pt unii insa eu dupa ce se termina ed asta nu voi mai continua ca moderator in lazio....va multumesc celor ce au fost de acord cu ramanerea mea si a lu radu dak se va decide sa iesim bafta in continuare la toti....dak nu voi continua ca player...care isi va juca toate meciurile | |
|
| |
Andra V.I.P
Mesaje : 155 Data de inscriere : 11/05/2010 Varsta : 37 Localitate : Tg Jiu
| Subiect: Re: VOTATI... Dum Mai 23, 2010 3:35 am | |
| sunt de acord cu ramanerea lor in lazio.. si nu cred ca sunt numai ei care nu isi joaca meciurile !! si in legatura cu meciurile care nu se joaca sa fie anulate nu sa se treaca 3-0 si asa o sa fie cell mai bine .. meciurile care nu se joaca sa fie anulate e imposibil sa nu se gaseasca unii pe altii cat dureaza o editie... iar cei care stau pe invizible sa fie obligati sa isi caute adversaru nu cand vad ca iese de pe mess il cauta s posteaza print:| sa se faca clasament doar cu meciurile care se joaca pe teren | |
|
| |
Monolythos Jucator expert
Mesaje : 232 Data de inscriere : 19/03/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: VOTATI... Dum Mai 23, 2010 6:22 pm | |
| cred ca ar trebui impus un numar minim de meciuri dupa care sa ai voie sa postezi printuri. sa zicem din 30 de meciuri sa ai jucate 25, si doar dupa aceea sa postezi print, sau daca adversarul pe care nu-l gasesti are mai putin de jumatate din meciuri jucate sa poti posta print. Cred ca ar fi cel mai corect. | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 3:45 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 5:22 am | |
| tot respectul fata de alin la ce a facut in lazio si sper sa faca treaba macar la fel de buna cum a facut pana acum. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 6:15 pm | |
| |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 7:27 pm | |
| | |
|
| |
ALyN Moderator global
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VOTATI... Mar Mai 25, 2010 9:23 pm | |
| |
|
| |
ALyN Moderator global
| Subiect: Re: VOTATI... Joi Mai 27, 2010 2:06 pm | |
| lasa-l acuma si pe ombladon...in caz k nu face treaba voi reveni...dak se tine...lasa-l poate are timp mai mult k mn... Si asa pana duminik nu pot intra deoarece mi sa stricat PC .... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VOTATI... | |
| |
|
| |
| VOTATI... | |
|