Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

VOTATI...

In jos 
+3
Anakin vechiul nick
Ombladon
Stefan
7 participanți

VRETI CA ALYN SI RHADOO SA MAI JOACE IN EDITIA VIITOARE?
DA
VOTATI... Vote_lcap59%VOTATI... Vote_rcap
 59% [ 13 ]
NU
VOTATI... Vote_lcap41%VOTATI... Vote_rcap
 41% [ 9 ]
Total voturi : 22

AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 7:33 pm

SUNT VREO CATIVA CARE DE VREO CATEVA EDITII O LALAIE AICI IN LAZIO...JOACA CATEVA MECIURI...POSTEAZA O GRAMADA DE PRINTURI...SUNT MAI MULTI VIZATI DAR IN MOD SPECIAL E VORBA DE ALYN SI RHADOO...AM SA VA LAS PE VOI SA DECIDETI DACA MAI VRETI SA CONTINUE SA JOACE IN VIITOAREA EDITIE SAU NU
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 7:44 pm

cristiboss70 a scris:
SUNT VREO CATIVA CARE DE VREO CATEVA EDITII O LALAIE AICI IN LAZIO...JOACA CATEVA MECIURI...POSTEAZA O GRAMADA DE PRINTURI...SUNT MAI MULTI VIZATI DAR IN MOD SPECIAL E VORBA DE ALYN SI RHADOO...AM SA VA LAS PE VOI SA DECIDETI DACA MAI VRETI SA CONTINUE SA JOACE IN VIITOAREA EDITIE SAU NU

dupa parerea mea ar trebui sa ramana in lazio, dar sa nu mai primeasca puncte dupa printuri daca nu au macar jumate de meciuri jucate
Sus In jos
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 28

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 9:29 pm

mie imi este indiferent...dar sa-si joace meciurile cu cei care ii cauta...nu sa tot amane..
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 10:38 pm

Eu sunt de acord sa continue si sunt de acord si cu ceea ce a scris xxl... sa fie bagat in regulament ceea ce a zis xxl
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 10:46 pm

xxl a scris:
cristiboss70 a scris:

dupa parerea mea ar trebui sa ramana in lazio, dar sa nu mai primeasca puncte dupa printuri daca nu au macar jumate de meciuri jucate

de acord, ar trebui bagata in regulament.
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

Data de inscriere : 14/02/2010

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptySam Mai 22, 2010 11:48 pm

frate dak nu mai sunt dorit eu o sa mah retrag singur din lazio,insa am pus mult suflet pt acest campionat...ceea ce confirma lucrul acesta este ca e singuru campionat in care sunt inscris[moderato-jucator]...sunt de acord cu ce a zis xxl...insa nu stiu dak fac o favoare pt unii insa eu dupa ce se termina ed asta nu voi mai continua ca moderator in lazio....va multumesc celor ce au fost de acord cu ramanerea mea si a lu radu dak se va decide sa iesim bafta in continuare la toti....dak nu voi continua ca player...care isi va juca toate meciurile
Sus In jos
Andra
V.I.P
V.I.P
Andra

Data de inscriere : 11/05/2010
Varsta : 37

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyDum Mai 23, 2010 3:35 am

sunt de acord cu ramanerea lor in lazio.. si nu cred ca sunt numai ei care nu isi joaca meciurile !! si in legatura cu meciurile care nu se joaca sa fie anulate nu sa se treaca 3-0 si asa o sa fie cell mai bine .. meciurile care nu se joaca sa fie anulate e imposibil sa nu se gaseasca unii pe altii cat dureaza o editie... iar cei care stau pe invizible sa fie obligati sa isi caute adversaru nu cand vad ca iese de pe mess il cauta s posteaza print:| sa se faca clasament doar cu meciurile care se joaca pe teren
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyDum Mai 23, 2010 6:22 pm

cred ca ar trebui impus un numar minim de meciuri dupa care sa ai voie sa postezi printuri. sa zicem din 30 de meciuri sa ai jucate 25, si doar dupa aceea sa postezi print, sau daca adversarul pe care nu-l gasesti are mai putin de jumatate din meciuri jucate sa poti posta print. Cred ca ar fi cel mai corect.
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 3:45 am

Indiferent de ceea ce se va vota nu-i corect ca lui alin sa i se ceara excluderea
Ati uitat cand unii au lasat campionatul in baza lui alin si chiar sa ocupat si la dus la bun sfarsit
Daca un player mai intarzie sau nu isi face datoria in tmpul vizat asta nu inseamna ca trebuie neaparat inlocuit sau exclus {aduceti-va aminte si de ceea ce a facut in trecut}

Nu rezistam sa nu scriu ceva Olee ! Olee ! Olee ! Olee !

Inca ceva oare de ce a primit alin rank-ul de moderator global ganditi-va

Raspuns
Pentru ca a fost serios si sa ocupat de campionat si cupe Razz
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 5:22 am

tot respectul fata de alin la ce a facut in lazio si sper sa faca treaba macar la fel de buna cum a facut pana acum.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 6:15 pm

sasuke a scris:

Indiferent de ceea ce se va vota nu-i corect ca lui alin sa i se ceara excluderea
Ati uitat cand unii au lasat campionatul in baza lui alin si chiar sa ocupat si la dus la bun sfarsit
Daca un player mai intarzie sau nu isi face datoria in tmpul vizat asta nu inseamna ca trebuie neaparat inlocuit sau exclus {aduceti-va aminte si de ceea ce a facut in trecut}

Raspuns

bine zis "a fost"... si eu am fost foarte multumit de el(a fost singura persoana care am vrut sa o fac admin in locul meu)...dar ca toti moderatori care iam avut pana acuma fac treaba la inceput dupa aia se "sting"....+ ca a zis ca numai vrea sa fie moderator...asa ca din editia viitoare liga 1 va fi actualizata de ombladon...in fine ...poate nu ati inteles aici discutia este despre meciuri jucate...nu despre moderator...la fel ca si tine ca diseigner esti bun...dar la capitolul jucator esti unu din ce-i mai neseriosi..sa nu zic altfel...
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 7:27 pm

cristiboss70 a scris:
sasuke a scris:

Raspuns

bine zis "a fost"... si eu am fost foarte multumit de el(a fost singura persoana care am vrut sa o fac admin in locul meu)...dar ca toti moderatori care iam avut pana acuma fac treaba la inceput dupa aia se "sting"....+ ca a zis ca numai vrea sa fie moderator...asa ca din editia viitoare liga 1 va fi actualizata de ombladon...in fine ...poate nu ati inteles aici discutia este despre meciuri jucate...nu despre moderator...la fel ca si tine ca diseigner esti bun...dar la capitolul jucator esti unu din ce-i mai neseriosi..sa nu zic altfel...

da eu mi-am jucat toate mecuirile in cupa cu transferuri
Olee ! Cool
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 8:40 pm

cristiboss70 a scris:
sasuke a scris:

Raspuns

nu am fost asta sunt si voi fi mereu insa de cand am luat permisu nu prea am mai stat asa mult pe acasa...asta a fost toata chestia poate sa confirme si radu...insa putea sa mi sa spuna mha pui prea multe print...ed trecuta am avut 3 printuri...astea au fost multe...putea sa mi sa zica sa mor dak mha suparam...dak mha suparam pt chestia asta lasam liga I balta si nu mai actualizam nimik insa eu ce incep imi place sa si termin...insa am zis asta e..dak va mai fi nevoie de mn nu voi refuza....altu dak era incepea sa jigneasca sau alte alea...insa eu am raspuns tuturor afirmatiilor pt k stiu k nu sunt vinovat...BAFTA TUTUROR!!!chiar si lu cristi care a fost putin impotriva mea...Sa dea DUMNEZEU sa tina camp asta o mie de ani...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyMar Mai 25, 2010 9:23 pm

ALyN a scris:
cristiboss70 a scris:
sasuke a scris:

Raspuns

nu am fost asta sunt si voi fi mereu insa de cand am luat permisu nu prea am mai stat asa mult pe acasa...asta a fost toata chestia poate sa confirme si radu...insa putea sa mi sa spuna mha pui prea multe print...ed trecuta am avut 3 printuri...astea au fost multe...putea sa mi sa zica sa mor dak mha suparam...dak mha suparam pt chestia asta lasam liga I balta si nu mai actualizam nimik insa eu ce incep imi place sa si termin...insa am zis asta e..dak va mai fi nevoie de mn nu voi refuza....altu dak era incepea sa jigneasca sau alte alea...insa eu am raspuns tuturor afirmatiilor pt k stiu k nu sunt vinovat...BAFTA TUTUROR!!!chiar si lu cristi care a fost putin impotriva mea...Sa dea DUMNEZEU sa tina camp asta o mie de ani...

pai eu tot nu inteleg vrei sa moderezi in continuare liga 1 sau nu? ca sa stiu...nu prea ai tinut actualizatul din scurt dar ai actualizat pana la urma...pe mine mai mult ma intereseaza sa iti joci meciurile...iar dupa cum a votat lumea e clar ca v-eti juca si in ed.viitoare....
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyJoi Mai 27, 2010 2:06 pm

lasa-l acuma si pe ombladon...in caz k nu face treaba voi reveni...dak se tine...lasa-l poate are timp mai mult k mn...
Si asa pana duminik nu pot intra deoarece mi sa stricat PC Te dai cu capul de p Nervos ....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... EmptyJoi Mai 27, 2010 6:18 pm

ALyN a scris:
lasa-l acuma si pe ombladon...in caz k nu face treaba voi reveni...dak se tine...lasa-l poate are timp mai mult k mn...
Si asa pana duminik nu pot intra deoarece mi sa stricat PC Te dai cu capul de p Nervos ....
anakin va fi la liga 1...ca vrea el neaparat liga 1...ca la liga 2 a fost...iar la liga 2 tine neaparat messi sa modereze....mai vad eu...
Sus In jos
Continut sponsorizat

VOTATI... Empty
MesajSubiect: Re: VOTATI...   VOTATI... Empty

Sus In jos

VOTATI...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» VOTATI
» Votati cu Da pentru q+a sau cu Nu daca nu sunteti de acord cu q+a

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

VOTATI... Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente