Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana Empty
MesajSubiect: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptyVin Mai 21, 2010 1:14 am

Fanii clujenii au fost bătuţi de arădeni, care le-au confiscat şi bannerele şi steagurile (FOTO)

Dacă pe gazon U Cluj a învins UTA iar cele două galerii au avut prestaţii sensibil egale, lucrurile s-au schimbat la finalul partidei. Totul a început după ultimul fluier al centralului Marius Avram, când la tribuna I a apărut un tricou al celor de la CFR Cluj. Un grup de clujeni prezenţi în acea zonă a încercat să se răzbune pe „ceferist”, însă au fost oprit de ceilalţi suporteri arădeni. Au intervenit şi forţele de ordine pentru a calma spiritele, dar clujenii din peluză au ripostat cu scaune rupte din sectorul rezervat lor. În cele din urmă, apele s-au liniştit, iar clujenii au fost urcaţi în autocarele cu care au venit la Arad fără alte incidente.
Conflictul avea însă să se redeschidă la 25 de kiometri de Arad. În jurul orei 22, atât autocarul echipei, cât şi un alt mijloc de transport cu suporteri „alb-negri” şi pasagerii acestora au fost prinşi cu garda jos de către un comado arădean într-o benzinărie din Şimand. Acolo, se mai aflau şi alte autoturisme cu care clujenii au făcut deplasarea, printre care şi cea a ofiţerului de presă de la U. Cluj, ce avea să sufere cel mai mult. Aproximativ 35 de ultraşi arădeni au coborât din maşinile cu care au urmărit îndeaproape coloana someşenilor şi au năvălit pe rivalii lor. Chiar dacă şi jucătorii celor de la U. Cluj au fost prezenţi la acea benzinărie, niciunul nu a avut de suferit, dar asta şi pentru că patronul Florian Walter şi gărzile sale de corp au intervenit în sprijinul fotbaliştilor. Ultraşii s-au mulţumit să le dea o lecţie suporterilor clujeni, care ar fi participat cu oameni la ambuscada şi atacul cu pietre de la staţia OMV din Timişoara în urmă cu trei sezoane, la o partidă Poli - UTA. În ciuda avantajului numeric, „şepcile roşii” au fost luate prin surprindere şi au primit o corecţie umilitoare. Ba mai mult, arădenii au capturat bannerul de gard al grupării „Fanatics“ dar şi mai multe steaguri care au fost afişate de galeria clujenilor pe stadionul „Francisc Neumann“. În codul nescris al peluzelor, în momentul în care este capturat bannerul unei brigăzi, acea brigadă trebuie să se desfiinţeze. Chiar dacă în urmă cu mai mulţi ani, între cele două galerii era un respect reciproc, lucrurile s-au schimbat. Nu mai departe de meciul tur, someşenii au aruncat cu torţe în sectorul rezervat fanilor „alb-roşii”.
Ştirile apărute imediat după incidentul de aseară au fost însă exagerate, dinspre partea clujeană lansându-se acuzaţii conform cărora utiştii ar fi avut topoare şi răngi la aceste incidente. Acţiunea fanilor arădeni a fost însă una în stil ultras, fără arme albe. De asemenea, jucătorii echipei U. Cluj nu au avut de suferit în urma acestor incidente. Tot clujenii au acuzat că în urma intervenţiei fanilor arădeni au fost sustrase mai multe articole personale, printre care geci, telefoane, mobile şi laptopuri. Un singur oficial clujean, membru al biroului de presă, a avut de suferit în urma acţiunii arădenilor. Suporterii clujeni au promis răzbunare pentru această umilinţă, prima lor ocazie urmând să fie pe 2 iunie, când UTA se deplasează la Turda pentru partida cu Arieşul.
Până la această oră nu a fost depusă însă nici o plângere la Poliţia Arad. În schimb, Jandarmeria Arad a început o anchetă pe cont propriu, instituţia deplasând o echipă la benzinăria din Şimand pentru cercetări.

Moto-ul galeriei utiste: cine nu e cu noi e impotriva noastra
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptyVin Mai 21, 2010 3:43 am

da man, dar....asta ne ajuta pe noi doar moral, ca rezultatul de pe teren conteaza in clasament, ca i-am caftit noi pe clujeni dupa....e bine Very Happy , dar nu conteaza in clasament. Sper sa mai promovam...trebuie o victorie cu FC Arges si sper sa prindem unul din primele 2 locuri, imi fac abonament daca intram in Liga I Olee !
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 12:02 am

xxl ce zici mai avem sanse sa promovam? Hmm
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 2:14 am

Anakin a scris:

daca u nu ai venit la asa meci important sa-ti susti echipa locala nu cred ca ai sa vi in liga 1 la uta . Nu

Sanse mai sunt dar luptam pana la capat, iar daca nu promovam incercam la anul care vine. Macar ACU Arad sa promoveze in liga 2 desi are meciuri f grele \"peste\"
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 2:33 am

daca promoveaza victoria branesti in liga 1, cred ca joaca meciurile aici langa mine la buzau(in Crang)*..numai sa nu vina ciobanu cu steaua aici..ca numai merge la niciun meci, sa ramana la "stana" lui acolo in ghencea Semnu pacii

UTA daca vine`n liga 1 nu face mare branza o sa fie lanterna rosie Laughing
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 3:19 am

Ombladon a scris:
daca promoveaza victoria branesti in liga 1, cred ca joaca meciurile aici langa mine la buzau(in Crang)*..numai sa nu vina ciobanu cu steaua aici..ca numai merge la niciun meci, sa ramana la "stana" lui acolo in ghencea Semnu pacii

UTA daca vine`n liga 1 nu face mare branza o sa fie lanterna rosie Laughing

Uta are echipa tanara cu inca 4-5 jucatori cu experienta ar face fata in liga 1 fara probleme. Juniorii lui Acu Arad se lupta pt titlul de campioana a Romaniei la juniori asa ca are Uta de unde aduce tinere talente
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 3:50 am

xxl a scris:
Anakin a scris:

daca u nu ai venit la asa meci important sa-ti susti echipa locala nu cred ca ai sa vi in liga 1 la uta . Nu

Sanse mai sunt dar luptam pana la capat, iar daca nu promovam incercam la anul care vine. Macar ACU Arad sa promoveze in liga 2 desi are meciuri f grele \"peste\"

Stii tu ca nu am fost?
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 3:53 am

Anakin a scris:
xxl a scris:
Anakin a scris:

Stii tu ca nu am fost?

Anakin cati fani de la u cluj ai batut?? ca a fost bataie mare acolo.... Laughing
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Mai 22, 2010 3:58 am

Ombladon a scris:
Anakin a scris:
xxl a scris:
Anakin a scris:

Stii tu ca nu am fost?

Anakin cati fani de la u cluj ai batut?? ca a fost bataie mare acolo.... Laughing

din nefericire n-am prins nimic... ca bataia s-a intamplat la 25 de km de Arad, cand s-au oprit clujenii cu autocarul la o benzinarie... si acolo i-au urmarit vreo 30-40 de aradeni cu masinile.... si i-au caftit Laughing

cat despre partea cu Liga I, nu ramane UTA lanterna daca promoveaza...asta e parerea ta.

PS: Vezi ca n-am uitat de CSM Ramnicu Sarat Laughing, sa-mi zici u pe ce loc sunt ei acuma Very Happy , oricum nu'i stres, ca si alea din prima liga sunt slabe, si nivelul a scazut in ultimii 3 ani ca si calitate...
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptyVin Iul 30, 2010 6:41 am

uite ca au trecut lunile..si cluju este in liga 1 iar uta a ramas tot in liga 2.. Laughing
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptyVin Iul 30, 2010 11:32 pm

Ombladon a scris:
uite ca au trecut lunile..si cluju este in liga 1 iar uta a ramas tot in liga 2.. Laughing

asta e, nu toti suntem la fel de "norocosi" sa vina patroni ca marian iancu sau walter ala sa salveze clubul nostru.. si sa le zica mersi, ca fara ei, timisoara era (si este practic) in liga 4, iar u cluj ar fi picat in liga 3 si astea sunt doar 2 exemple.

nu uita ombladon, eu n-as vorbi de eram in locul tau.. ramnicu sarat a cazut in liga 3 Razz
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Iul 31, 2010 1:47 am

Anakin a scris:
Ombladon a scris:

asta e, nu toti suntem la fel de "norocosi" sa vina patroni ca marian iancu sau walter ala sa salveze clubul nostru.. si sa le zica mersi, ca fara ei, timisoara era (si este practic) in liga 4, iar u cluj ar fi picat in liga 3 si astea sunt doar 2 exemple.

nu uita ombladon, eu n-as vorbi de eram in locul tau.. ramnicu sarat a cazut in liga 3 Razz

daca nu`s bani sa bage la echipa..normal ca a picat in liga a3a..vai de capul lor de idioti..faceam si eu antrenamente acum 2 ani..dar era chin..trebuia sa vii cu bani..este pe grupe..cand aveau si ei cantonament..plateau numai drumul.. Laughing dar UTA e echipa cu traditie..campioana a Romaniei Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana EmptySam Iul 31, 2010 5:06 pm

Ombladon a scris:
Anakin a scris:
Ombladon a scris:

daca nu`s bani sa bage la echipa..normal ca a picat in liga a3a..vai de capul lor de idioti..faceam si eu antrenamente acum 2 ani..dar era chin..trebuia sa vii cu bani..este pe grupe..cand aveau si ei cantonament..plateau numai drumul.. Laughing dar UTA e echipa cu traditie..campioana a Romaniei Razz
daca ACU Arad batea acasa pe Fc Bihor acum 2 ani U Cluj nu era in liga 1, la Uta din pacate nu sunt bani, sper sa aibe macar bani Uta de liga 2, in schimb ACU Arad e echipa aradeana care sta cel mai bine cu banii si sper sa faca o figura frumoasa in liga 2 si sper sa nu mai retrogradeze de acolo cati ani buni.
ACU Arad a transferat cativa jucatori cu experienta : Zeno Bundea, Lupascu, Gheju si cativa juniori .

Forza ACU Arad si forza UTA

Sa nu uitam un lucru: ACU Arad este echipa din cartierul meu si a lui Anakin UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana 748623
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana   UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana Empty

Sus In jos

UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

UTA vs U Cluj 1-0 pt galeria aradeana Diverse :: Diverse LAZIOFOREVER

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente