Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

FINALA CLANS ATACK - ED. 115

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

FINALA CLANS ATACK - ED. 115 Empty
MesajSubiect: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptySam Mai 08, 2010 4:17 pm

FINALA:

HoT IcE(hori_tanasescu & rhadoo_sweet4_you) VS N00Bs(cher_mariann & stefan_mister_1995) = 2-3

hori_tanasescu vs cher_mariann = 3-2

hori_tanasescu vs stefan_mister_1995 = 5-6

rhadoo_sweet4_you vs cher_mariann = 2-5

rhadoo_sweet4_you vs stefan_mister_1995 = 5-2

Decisiv: rhadoo_sweet4_you vs cher_mariann = 2-6

CAMPIONII CLANS ATACK ED. 115 SUNT : N00Bs

1. cher_mariann

2. stefan_mister_1995

Campion Liga 1

Ultima editare efectuata de catre Ombladon in Mar Mai 18, 2010 2:55 am, editata de 11 ori
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyDum Mai 09, 2010 1:53 am

HoT IcE VS N00Bs
hori_tanasescu VS cher_mariann 3-2
hori_tanasescu VS stefan_mister_1995 5-6

rhadoo_sweet4_you VS cher_mariann 2-5
rhadoo_sweet4_you VS stefam_mister_1995 5-2

Ultima editare efectuata de catre Monolythos in Vin Mai 14, 2010 6:44 pm, editata de 8 ori
Sus In jos
ceavles
Jucator regular
Jucator regular
ceavles

Data de inscriere : 14/02/2010

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyLun Mai 10, 2010 3:03 am

cher_tanasescu 2-3(nu a avut setarile bune si a dat si qw,dar daca regulamentul ala e facut sa nu fie respectat asta e)
cher-radu 5-2
stefan-tanasescu 6-5 gg

Ultima editare efectuata de catre ceavles in Vin Mai 14, 2010 12:31 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Varsta : 32

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyLun Mai 17, 2010 2:48 am

TERMEN LIMITA MARTI 18 MAI ORA 22..CA VAD CA RADU O TOT AMANA, DACA NU JOACA PIERDE CU 3-0...CA A ZIS CA JOACA EL NU HORI DECISIVUL...
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
ceavles
Jucator regular
Jucator regular
ceavles

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyMar Mai 18, 2010 2:51 am

cher_mariann-horatiu 6-2 decisivu
cat poate sa se oftice omul asta dupa ce k tot meciul numai fault si qw a mai si iesit Campion Liga 1
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyMar Mai 18, 2010 2:52 am

hori_tanasescu - cher_etc 2-6 ...eu zic sa inventati o cupa de slalom pt el...tot ce stie e sa ia brazilia si sa dribleze tot cu robinho si ceilalti fraieri... fifa nu stie asta e clar..dar ca om ..frate e 0. el castiga..nu zic nimic si intra pe mess si ma freaca 20 min ca am jucat qw (bineinteles ca n-am dat niciunul) si cica faultez... omul e dus rau... i-am luat toate cupele posibile sezonul trecut si acuma s-a vazut o data in viata castigator si in loc sa taca tot el face caz.. eu zic sa-l puneti pe cocalar.ro nu pe lazioforever. locul lui nu-i aici..ci la spitalul 9. e sarit. poate sa se rahat in cupa lui... singurul lucru de care imi pare rau e ca nu am reusit sa castig pt radu in rest... asta nu merita nimic. asta merita in schimb Teleghina
Sus In jos
ceavles
Jucator regular
Jucator regular
ceavles

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyMar Mai 18, 2010 2:56 am

Monolythos a scris:
hori_tanasescu - cher_etc 2-6 ...eu zic sa inventati o cupa de slalom pt el...tot ce stie e sa ia brazilia si sa dribleze tot cu robinho si ceilalti fraieri... fifa nu stie asta e clar..dar ca om ..frate e 0. el castiga..nu zic nimic si intra pe mess si ma freaca 20 min ca am jucat qw (bineinteles ca n-am dat niciunul) si cica faultez... omul e dus rau... i-am luat toate cupele posibile sezonul trecut si acuma s-a vazut o data in viata castigator si in loc sa taca tot el face caz.. eu zic sa-l puneti pe cocalar.ro nu pe lazioforever. locul lui nu-i aici..ci la spitalul 9. e sarit. poate sa se rahat in cupa lui... singurul lucru de care imi pare rau e ca nu am reusit sa castig pt radu in rest... asta nu merita nimic. asta merita in schimb Teleghina

esti ofticat rau....mai respira putin
si daca vrei iti trimit replay la meci sa iti aduci aminte cum a fost treaba
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyMar Mai 18, 2010 5:01 am

Monolythos a scris:

hori calmeaza-te, spui asta doar la nervi, si crede-ma stiu cum e. Incearca sa te linistesti, ok? trust me on this Wink Cool
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 EmptyMar Mai 18, 2010 8:03 pm

Anakin a scris:
Monolythos a scris:

hori calmeaza-te, spui asta doar la nervi, si crede-ma stiu cum e. Incearca sa te linistesti, ok? trust me on this Wink Cool

nu cred eu ca stii tu de ce sunt eu nervos... ce bine ar fi daca ar putea un al treilea om sa intre ca spectator. Ce-a facut asta numai fotbal nu se poate numi...a vazut ca sezonul trecut nu i-a mers cu jocul normal si a luat-o pe carare cu slalomul lui de 2 bani. si chiar n-aveam de gand sa zic nimic...pt ca stiu ca nu s-ar fi schimbat scorul da imediat dupa meci el s-a trezit sa comenteze chiar daca a castigat.. deci e evident ca are o problema...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: FINALA CLANS ATACK - ED. 115   FINALA CLANS ATACK - ED. 115 Empty

Sus In jos

FINALA CLANS ATACK - ED. 115
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» FINALA CLANS ATACK ED. 123
» CLANS ATACK 3 VS. 3
» INSCRIERI CLANS ATACK V2
» SEMIFINALE CLANS ATACK
» SFERTURI CLANS ATACK

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

FINALA CLANS ATACK - ED. 115 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente