Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O propunere pentru fifa2010

In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

O propunere pentru fifa2010 Empty
MesajSubiect: O propunere pentru fifa2010   O propunere pentru fifa2010 EmptyJoi Mai 06, 2010 11:05 pm

Eu as zice sa se faca o singura liga de fifa2010 intre 20-22 de jucatori in care sa participe cei mai seriosi jucatori din campionat ( jucatori care isi joaca toate meciurile editie de editie), iar termenul pentru o editie sa fie de 3 saptamani pentru ca unii de exmplu sunt ocupati cu lucrul cum sunt eu deobicei( mai ales cand lucrez schimbul 2). Iar daca sunt mai multi jucatori seriosi atunci sa se faca 2 ligi de fifa2010
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: O propunere pentru fifa2010   O propunere pentru fifa2010 EmptyJoi Mai 06, 2010 11:25 pm

xxl a scris:
Eu as zice sa se faca o singura liga de fifa2010 intre 20-22 de jucatori in care sa participe cei mai seriosi jucatori din campionat ( jucatori care isi joaca toate meciurile editie de editie), iar termenul pentru o editie sa fie de 3 saptamani pentru ca unii de exmplu sunt ocupati cu lucrul cum sunt eu deobicei( mai ales cand lucrez schimbul 2). Iar daca sunt mai multi jucatori seriosi atunci sa se faca 2 ligi de fifa2010
problema e ca nush daca sunt 5-6 seriosi care cauta tot timpul sa isi joace toate meciurile....
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: O propunere pentru fifa2010   O propunere pentru fifa2010 EmptyVin Mai 07, 2010 12:56 am

mai bine ramanem tot asa cum eram pana acum, ca vad ca editia 112 sa jucat in liga 2 fata de celelalte editii 106 sau cea de inainte
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O propunere pentru fifa2010   O propunere pentru fifa2010 Empty

Sus In jos

O propunere pentru fifa2010
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Propunere
» o propunere..
» PENTRU CEI DIN LAZIO
» CONFIRMATI PREZENTA
» Direct pentru rhadoo_sweet_4you

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

O propunere pentru fifa2010 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente