Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
Subiect: Rapper romanesc Mier Mai 05, 2010 3:43 am
Este numit Eminem al Romaniei
Cica se gandeste la gandurile lui.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Rapper romanesc Mier Mai 05, 2010 11:37 pm
Ombladon a scris:
Este numit Eminem al Romaniei
Cica se gandeste la gandurile lui.
tinere talente . mai stiu si eu niste vecini de-ai mei care cantau la fel dar si avut un nume de trupa foarte ciudat
Toxik Jucator regular
Mesaje : 51 Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
Subiect: Re: Rapper romanesc Sam Iun 26, 2010 3:26 pm
aica cu ma gandesc la ganurile mere e mortala =)))
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
Subiect: Re: Rapper romanesc Mar Iul 20, 2010 5:13 am
ce versuri are melodia=)) si are si sticla de bere in mana
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Rapper romanesc Dum Iul 25, 2010 4:22 am
Cine stie de unde provine numele de RACLA de la celebra formatie Racla?
Ombladon Moderator global
Subiect: Re: Rapper romanesc Dum Iul 25, 2010 4:26 am
xxl a scris:
Cine stie de unde provine numele de RACLA de la celebra formatie Racla?
hmm chiar nu stiu.. rimaru e bun a avut colaborari cu cheloo, conecte-r deja numai e rapp ce canta, iar dj swamp a fost si prin bug mafia parca, iar acum e producatorul lui nane, pe numele de nicalai nu?, iar k-gula e varza
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Rapper romanesc Dum Iul 25, 2010 4:30 am
R: rime A: alese C:care L:lovesc A:adanc
Racla= rime alese care lovesc adanc
Subiect: Re: Rapper romanesc Dum Iul 25, 2010 4:36 am
prima trupa de rapp din romania, urmata apoi de bug mafia si parazitii din astea 3.. doar parazitii mai confirma si`au crescut si tinere talente gen spike si cei din anonim (guess who si zekko) mai sunt cateva trupe bune ca zale si CTC, si daca stergem ultimul an mai este si la familia ( toate respectele pentru sisu, si "mumu" pentru puya din ziua de azi)
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Rapper romanesc Mar Iul 27, 2010 5:30 pm
Ombladon a scris:
prima trupa de rapp din romania, urmata apoi de bug mafia si parazitii din astea 3.. doar parazitii mai confirma si`au crescut si tinere talente gen spike si cei din anonim (guess who si zekko) mai sunt cateva trupe bune ca zale si CTC, si daca stergem ultimul an mai este si la familia ( toate respectele pentru sisu, si "mumu" pentru puya din ziua de azi)
Codu Penal era o trupa care a urcat f mult acum 4 ani dar din pacate s-au cam stins in ultima vreme, dar Guess Who urca din ce in ce mai sus, Cumicu este un rapper care incepe sa urce si el un pic, iar Vescan ar fi mai cunoscut daca ar avea si el un videoclip, are melodii f frumoase. In Arad avem si noi cativa rapperi dar din pacate nici unul nu mi-a atras atentia pana acum
Subiect: Re: Rapper romanesc Mier Iul 28, 2010 3:37 am
xxl a scris:
Ombladon a scris:
Codu Penal era o trupa care a urcat f mult acum 4 ani dar din pacate s-au cam stins in ultima vreme, dar Guess Who urca din ce in ce mai sus, Cumicu este un rapper care incepe sa urce si el un pic, iar Vescan ar fi mai cunoscut daca ar avea si el un videoclip, are melodii f frumoase. In Arad avem si noi cativa rapperi dar din pacate nici unul nu mi-a atras atentia pana acum
codu penal suck`s , cumicu e asa si asa , vescan e bun de tot , iar guess who a fost promovat de 20 CM RECORDS si o sa ajunga numaru 1
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Rapper romanesc Sam Aug 14, 2010 9:15 pm
Ombladon a scris:
xxl a scris:
Ombladon a scris:
codu penal suck`s , cumicu e asa si asa , vescan e bun de tot , iar guess who a fost promovat de 20 CM RECORDS si o sa ajunga numaru 1
Din pacate B.U.G Mafia s-au cam stins dar sper sa revina cu melodii noi nu cu remixuri la melodiile vechi , Racla la fel nu mai scoate nimic nou, Rimaru poate ajunge pana la urma sa cante manele si asa are o melodie cu N Guta
Subiect: Re: Rapper romanesc Mier Aug 18, 2010 4:07 am
pai asta guta e idolul a multor 'boraci, da din mustatza si rage mai ceva ca britney spears