senix Jucator regular
Mesaje : 75 Data de inscriere : 16/02/2010 Localitate : TG - FRUMOS
| Subiect: o selectie mai riguroasa in privinta noilor veniti! Joi Apr 22, 2010 5:43 pm | |
| cine e pro si contra ? aici se includ urmoatoarele: -seriozitate maxima fara injuraturi si tampenii - daca nu are timp jucatorul sa joace meciruile, macar sa lase ora prestabilita ca sa se joace -(in cazul meu eu pot juca doar in weekend insa joc cate meciuri se pot juca !) ORICINE MAI POATE ADAUGA CE DORESTE ACESTA ESTE UN TOPIC PIRAT FARA APROBAREA CUIVA ASTEPT PARERI | |
|
Groparu' V.I.P
| Subiect: Re: o selectie mai riguroasa in privinta noilor veniti! Joi Apr 22, 2010 6:57 pm | |
| EU SUSTIN TOTAL CHESTIA ASTA... Playerii nou veniti nici nu stiu in ce s-au bagat, sunt total neseriosi, nu joaca dar nici macar nu au bunul simt de a refuza jocul... stau cu orele online si nu raspund parca sa faca in ciuda... davidoff2312 john_dilox killersakal 3 exemple mari si late de nesimtzire si indolentza... davidoff ala cauta mereu scuze, ba ca are antrenament, ba ca mananca, ba ca se culca... doar de fifa nu are timp, cat despre urmatorii 2, ii caut de mai multe zile si mereu nu raspund... io zic sa fie exclusi ca sunt degeaba, joaca si ei 2-3 meciuri si gata. ASTA E CAMPIONAT SERIOS, NU E PT ORICINE!!! | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: o selectie mai riguroasa in privinta noilor veniti! Vin Apr 23, 2010 12:13 am | |
| Aveti dreptate amandoi iar pentru asta ar trebui un om care sa caute jucatori de fifa09 si sa le explice ce are respectivul de facut( cum se posteaza , cu cine are de jucat, descrierea pe scurt a regulamentului). Eu nu prea am timp sa ma ocup de asa ceva in momentul de fata. Daca vrea cineva sa se ocupe de asa ceva sa-mi lase un mesaj si il fac moderator la fifa09 unde il va ajuta anakin.skywalker69 . |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o selectie mai riguroasa in privinta noilor veniti! | |
| |
|