| UEL ED.104 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: UEL ED.104 Joi Apr 08, 2010 7:31 pm | |
| 1 READING(mr_juice19) 2 PANATHINAIKOS(anakin.skywalker69) 3 FIORENTINA(dead_man_dany) 4 JUVENTUS(toxic_kyn) 5 BRANTFORD(lover_boy_yonutz) 6 VALENCIA(cosmynboss2007)
TUR-RETUR PANA IN MIN 90
TERMEN JOI 15 APRILIE
CASTIGATOR READING(mr_juice19)
Ultima editare efectuata de catre cristiboss70 in Vin Apr 16, 2010 3:18 am, editata de 3 ori |
|
| |
mr_juice19 Jucator amator
Mesaje : 26 Data de inscriere : 10/03/2010 Localitate : Suceava
| Subiect: Re: UEL ED.104 Sam Apr 10, 2010 7:27 pm | |
| READING vs PANATHINAIKOS anakin.skywalker69- NU A RASPUNS DESI ERA PE MES READING vs FIORENTINA dead_man_dany-NU L-AM VAZUT PE MES READING vs JUVENTUS toxic_kyn-NU L-AM VAZUT PE MES READING vs BRANTFORD lover_boy_yonutz-A ZIS CA NU VREA SA JOACE READING vs VALENCIA cosmynboss2007-NU L-AM VAZUT PE MES | |
|
| |
Cosmynboss2007 Jucator amator
Mesaje : 23 Data de inscriere : 23/03/2010 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: UEL ED.104 Lun Apr 12, 2010 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: UEL ED.104 Mar Apr 13, 2010 7:33 pm | |
| VA MAI LAS 2 ZILE...DACA NU JUCATI READING VA FI DECLARAT CASTIGATOR CA VAD CA EL VA CAUTAT |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Mier Apr 14, 2010 2:04 am | |
| - cristiboss70 a scris:
- VA MAI LAS 2 ZILE...DACA NU JUCATI READING VA FI DECLARAT CASTIGATOR CA VAD CA EL VA CAUTAT
Baiatul cu Panathinaikos mi-a lasat 3 mesaje la un interval de 3 minute duminica cand eu nu eram in oras. De 2 ori era online si nici macar nu mi-a raspuns. Acuma sunt online si pana la ora 23 il astept sa jucam. De maine o sa plec din localitate si numai peste 2 zile o sa revin inapoi asa ca il astept sa intre sa joace . Ceilalti nu mi-au lasat nici un mesaj . Reading...... VALENCIA 5-1 min 83 apoi a iesit(deci 10-1) am facut print la 4-1 si 3-0 retur Reading..........BRANTFORD 3-0 si 3-0
Ultima editare efectuata de catre mr_juice19 in Joi Apr 15, 2010 1:28 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: UEL ED.104 Mier Apr 14, 2010 5:32 am | |
| Panathinaikos - Fiorentina 3-1 si 2-0 Panathinaikos - Brantford 4-2 si 5-1 (a iesit in min. 80)
Panathinaikos Panathinaikos Panathinaikos | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 1:37 am | |
| Panathinaikos hai sa ne jucam meciurile , de la ora 8 sunt pe net pana la ora 23, ieri tot asa te-am asteptat . ieri mi-ai dat 3 mesaje in decurs de un minut exact cand eu jucam 2 meciuri intr-un campionat apoi nu ai mai intrat . Azi pana la 23 te astept sa intri pe mes si sa jucam meciurile | |
|
| |
daniel2009 Jucator regular
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 1:52 am | |
| - Anakin a scris:
- Panathinaikos - Fiorentina 3-1 si 2-0
Panathinaikos - Brantford 4-2 si 5-1 (a iesit in min. 80)
Panathinaikos Panathinaikos Panathinaikos mah cand ai jucat cu mn ca eu de cateva zile am reinceput sa joc fifa si nici nu am vorbit cu tine de meci asa ca numai trece rezultate de la tine | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 2:44 am | |
| - daniel2009 a scris:
- Anakin a scris:
Panathinaikos Panathinaikos Panathinaikos mah cand ai jucat cu mn ca eu de cateva zile am reinceput sa joc fifa si nici nu am vorbit cu tine de meci asa ca numai trece rezultate de la tine apai tu raspunzi din an in pasti,ti-am tot lasat mesaje,print am...preferi sa trec 3-0/3-0? ceilalti au mai fost pe net,dar tu... | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 2:45 am | |
| - Anakin a scris:
- daniel2009 a scris:
- Anakin a scris:
Panathinaikos Panathinaikos Panathinaikos mah cand ai jucat cu mn ca eu de cateva zile am reinceput sa joc fifa si nici nu am vorbit cu tine de meci asa ca numai trece rezultate de la tine
apai tu raspunzi din an in pasti,ti-am tot lasat mesaje,print am...preferi sa trec 3-0/3-0? ceilalti au mai fost pe net,dar tu... acuma cand u ai scris acest mesaj eu sunt online pe mes. asa ca fa bine si intra pe mes sa jucam | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 2:50 am | |
| - mr_juice19 a scris:
- Anakin a scris:
- daniel2009 a scris:
- Anakin a scris:
Panathinaikos Panathinaikos Panathinaikos mah cand ai jucat cu mn ca eu de cateva zile am reinceput sa joc fifa si nici nu am vorbit cu tine de meci asa ca numai trece rezultate de la tine
apai tu raspunzi din an in pasti,ti-am tot lasat mesaje,print am...preferi sa trec 3-0/3-0? ceilalti au mai fost pe net,dar tu... acuma cand u ai scris acest mesaj eu sunt online pe mes. asa ca fa bine si intra pe mes sa jucam tu parca erai plecat "De maine o sa plec din localitate si numai peste 2 zile" brusc te-ai razgandit?apai nu mai zic nimic...hai salut. | |
|
| |
| |
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 3:09 am | |
| - mr_juice19 a scris:
- Anakin a scris:
- mr_juice19 a scris:
- Anakin a scris:
- daniel2009 a scris:
- Anakin a scris:
apai tu raspunzi din an in pasti,ti-am tot lasat mesaje,print am...preferi sa trec 3-0/3-0? ceilalti au mai fost pe net,dar tu... acuma cand u ai scris acest mesaj eu sunt online pe mes. asa ca fa bine si intra pe mes sa jucam
tu parca erai plecat "De maine o sa plec din localitate si numai peste 2 zile" brusc te-ai razgandit?apai nu mai zic nimic...hai salut. am fost plecat dar mi-ai rezolvat problemele mai repede. Tu asta asteptai ca eu sa plec sa poti trece 6 puncte pentru tine.
Eu te-am asteptat si ieri si azi sa intri sa jucam . Daca nu vrei sa joci sa fi sanatos 1.sigur ca da...lasa minciuna acuma,ca oricum ascunzi una mai gogonata decat aia cu plecatul,si daca o sa zic la toti,"imaginea" ta pe forum va avea de suferit. 2.nu asteptam 6 pct,uita-te la tine...m-ai cautat in ziua aia si ai postat apoi ai disparut...sincer nu mai intereseaza nimica,cu astfel de oameni ca tine n-ai ce sa joci fifa...iti dau un sfat si cu asta inchei: fa-ti alt hobby,arunca maneta de la fifa...iti recomand olaritul. 3.dead_man_dany,daca nu recunosti mesajele ce ti le-am lasat...asta e,dupa cum vezi,nici cel cu reading nu te-a gasit. salut,nu-ti mai raspund la alte comentarii(ma refer la cel cu reading).pa-pa,si bafta la supercupa,sper sa iei cat mai multe goluri.pa. | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 3:14 am | |
| - Anakin a scris:
- mr_juice19 a scris:
- Anakin a scris:
- mr_juice19 a scris:
- Anakin a scris:
- daniel2009 a scris:
- Anakin a scris:
apai tu raspunzi din an in pasti,ti-am tot lasat mesaje,print am...preferi sa trec 3-0/3-0? ceilalti au mai fost pe net,dar tu... acuma cand u ai scris acest mesaj eu sunt online pe mes. asa ca fa bine si intra pe mes sa jucam
tu parca erai plecat "De maine o sa plec din localitate si numai peste 2 zile" brusc te-ai razgandit?apai nu mai zic nimic...hai salut. am fost plecat dar mi-ai rezolvat problemele mai repede. Tu asta asteptai ca eu sa plec sa poti trece 6 puncte pentru tine.
Eu te-am asteptat si ieri si azi sa intri sa jucam . Daca nu vrei sa joci sa fi sanatos 1.sigur ca da...lasa minciuna acuma,ca oricum ascunzi una mai gogonata decat aia cu plecatul,si daca o sa zic la toti,"imaginea" ta pe forum va avea de suferit.
2.nu asteptam 6 pct,uita-te la tine...m-ai cautat in ziua aia si ai postat apoi ai disparut...sincer nu mai intereseaza nimica,cu astfel de oameni ca tine n-ai ce sa joci fifa...iti dau un sfat si cu asta inchei: fa-ti alt hobby,arunca maneta de la fifa...iti recomand olaritul.
3.dead_man_dany,daca nu recunosti mesajele ce ti le-am lasat...asta e,dupa cum vezi,nici cel cu reading nu te-a gasit.
salut,nu-ti mai raspund la alte comentarii(ma refer la cel cu reading).pa-pa,si bafta la supercupa,sper sa iei cat mai multe goluri.pa. Ce conteaza ca sunt prim ministru sau un simplu cetatean al Romaniei . Stau de la 8 pe mesenger ca prostul sa joc meciurile cu tine ,iar tu stai pe invisible. No coment | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Joi Apr 15, 2010 8:02 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Vin Apr 16, 2010 2:47 am | |
| aseara de la ora 8 si pana la 11 am stat pe mesenger si te-am asteptat sa intri sa jucam. Ai stat pe invisible si nu ai avut tupeul sa ma cauti. Vroiai 6 puncte fara joc ,dar am dovada cum te-ai ascuns de mine Ai mintit ca ai jucat cu ala cu Fiorentina si ai postat rezultate false asa vrei sa faci si cu mine dar nu merge. | |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: UEL ED.104 Vin Apr 16, 2010 3:17 am | |
| vad ca va intreceti in posturi in loc sa fi jucat...cum am zis de la inceput reading va castiga cupa...ca vad ca nu ati vrut sa jucati |
|
| |
| Subiect: Re: UEL ED.104 Vin Apr 16, 2010 3:21 am | |
| - cristiboss70 a scris:
- vad ca va intreceti in posturi in loc sa fi jucat...cum am zis de la inceput reading va castiga cupa...ca vad ca nu ati vrut sa jucati
l-am asteptat si azi...am postat printurile,am fost online,n-a dat niciun semn...am postat printurile...el raspunde cu chiu cu vai dupa 5 ore,maine ma scol la 7,am o zi grea,nu stau sa il astept pe el cu orele...dar vad ca tot lui ii dai dreptate. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: UEL ED.104 | |
| |
|
| |
| UEL ED.104 | |
|