Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106

In jos 
+12
FriSSc0
ade
Ombladon
ceavles
ALyN
BuLLeT
Anakin vechiul nick
g0ghy
dividead
daniel2009
Monolythos
carioca_man
16 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Empty
MesajSubiect: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyVin Apr 02, 2010 5:56 am

AICI POSTATI ORICE PROBLEMA AVETI SI PRINTURILE DOAR CE-I DIN LIGA 1...MODERATOR PE LIGA 1 ESTE alyn_dany07[sh@rky] EL ACTUALIZEAZA LIGA 1
Sus In jos
carioca_man
V.I.P
V.I.P
carioca_man

Data de inscriere : 16/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyVin Apr 02, 2010 5:14 pm

Nu cred ca voi putea sa joc vreun meci pana marti, multumesc pentru intelegere.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyVin Apr 02, 2010 6:41 pm

carioca_man a scris:
Nu cred ca voi putea sa joc vreun meci pana marti, multumesc pentru intelegere.
ok
Sus In jos
Monolythos
Jucator expert
Jucator expert
Monolythos

Data de inscriere : 19/03/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyVin Apr 02, 2010 6:53 pm

Sunt plecat pana marti la Busteni unde-mi petrec Pastele. Nu am sa pot juca meciurile pana atunci asa ca cer o prelungire pentru mine. Multumesc pentru intelegere. O sa recuperez de marti incolo. Worthy
Sus In jos
daniel2009
Jucator regular
Jucator regular
daniel2009

Data de inscriere : 19/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyDum Apr 04, 2010 4:18 am

imi pare rau dar eu nu o sa mai pot juca fifa o perioada sper ca o sa fiu inteles dar o sa revin
Sus In jos
dividead
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
dividead

Data de inscriere : 27/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 10, 2010 4:18 am

jucam cu ghoghy si prin min 40, scro la 0-0 ,incepe sa se miste aiurea (cum se misca de exemplu atunci cand se ridica o casuta deaia de la mess din bara de start).acuma presupun din ceam vazut ca omu inchide messu dar o fi avut alt program ,antivirus el stie ce care deskide casute dealea.eu am stat pana la pauza sa vad dak isi revine,nu sia revenit si am iesit sai zic sal inchida si sa continuam repriza a2a.(mentionez ca mia mai facut odata asa cu el dar nam iesit ca aveam avantaj si era deja pe la sfarsitu meciului)
iam zis la om sa inchida ce programe are deskise si sa jucam a2a repriza.
el imi zice ca nu sta el sa ies eu mereu si jucam maine ,unde eu nici macar nam iesit din joc cu nimeni.iam zis bine returu il joci cand vrei u dar repriza a2a o continuam acu .na mai zis nimic si a iesit .
ACU EU NU STAU SA JOC O REPRIZA AZI SI UNA CAND IL APUCA PE EL CASI LASA CE PROGRAME SIO LASA DESKISE.RETURN JUCAM CAND O VREA DAR IN PRIMU MECI CER 3-0 PT ABANDON
:print:
PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 33672371
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 10, 2010 4:41 am

dividead a scris:
jucam cu ghoghy si prin min 40, scro la 0-0 ,incepe sa se miste aiurea (cum se misca de exemplu atunci cand se ridica o casuta deaia de la mess din bara de start).acuma presupun din ceam vazut ca omu inchide messu dar o fi avut alt program ,antivirus el stie ce care deskide casute dealea.eu am stat pana la pauza sa vad dak isi revine,nu sia revenit si am iesit sai zic sal inchida si sa continuam repriza a2a.(mentionez ca mia mai facut odata asa cu el dar nam iesit ca aveam avantaj si era deja pe la sfarsitu meciului)
iam zis la om sa inchida ce programe are deskise si sa jucam a2a repriza.
el imi zice ca nu sta el sa ies eu mereu si jucam maine ,unde eu nici macar nam iesit din joc cu nimeni.iam zis bine returu il joci cand vrei u dar repriza a2a o continuam acu .na mai zis nimic si a iesit .
ACU EU NU STAU SA JOC O REPRIZA AZI SI UNA CAND IL APUCA PE EL CASI LASA CE PROGRAME SIO LASA DESKISE.RETURN JUCAM CAND O VREA DAR IN PRIMU MECI CER 3-0 PT ABANDON
:print:
PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 33672371

mai jucati o repriza(sau daca va puneti de acord tot meciu ca vad ca era 0-0) si returul....
Sus In jos
dividead
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
dividead

Data de inscriere : 27/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 10, 2010 7:08 am

1.Adik ala imi da 15000 de buzzuri sa joc acu ,ii zic bine .si ca e .... si lasa programe deskise eu tre so iau de la capat altadata ,nu ca ar fi mare kestie, dar am pierdut timp acu degeaba.bine , ori sa joc urat la maxim de o sa ma injure la cat de urat o sa joc si o sasi ia ban ori io fac si mai frumos de atat Wink .
2.propun sa nu se joace cu echipe de 3,5 stele.motiv:mereu cand joc cu 3.5 stele ,ori ca aleg eu ori adversaru ajungem aman2 sa jucam cu napoli,ca restu echiplor de 3.5 stele sunt penibile.
problema:napoli dupa cum toti stim,putea sa aiba un singur echipament ca tot aia era.si cum greu deosebesti echipamentele se joaca un bambilici total,pase la adversar reactii intarziate si tot asa
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 10, 2010 2:34 pm

dividead a scris:
1.Adik ala imi da 15000 de buzzuri sa joc acu ,ii zic bine .si ca e .... si lasa programe deskise eu tre so iau de la capat altadata ,nu ca ar fi mare kestie, dar am pierdut timp acu degeaba.bine , ori sa joc urat la maxim de o sa ma injure la cat de urat o sa joc si o sasi ia ban ori io fac si mai frumos de atat Wink .
2.propun sa nu se joace cu echipe de 3,5 stele.motiv:mereu cand joc cu 3.5 stele ,ori ca aleg eu ori adversaru ajungem aman2 sa jucam cu napoli,ca restu echiplor de 3.5 stele sunt penibile.
problema:napoli dupa cum toti stim,putea sa aiba un singur echipament ca tot aia era.si cum greu deosebesti echipamentele se joaca un bambilici total,pase la adversar reactii intarziate si tot asa

ma mie mia mrs bn atunci ream in criza de timp nu mi aveam timp o sa jukm tot meciul cristi dak e de ascord dak nu o repziza :d mrs
Sus In jos
Anakin vechiul nick
Moderator
Moderator
Anakin vechiul nick

Varsta : 34

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 10, 2010 6:37 pm

TCG a scris:
dividead a scris:

ma mie mia mrs bn atunci ream in criza de timp nu mi aveam timp o sa jukm tot meciul cristi dak e de ascord dak nu o repziza :d mrs

mai jucati o repriza(sau daca va puneti de acord tot meciu ca vad ca era 0-0)...

deci va hotarati voi cum procedati. succes

Edited by Sky
Sus In jos
http://lazioforever.myforum.ro
BuLLeT
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
BuLLeT

Varsta : 33

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyDum Apr 11, 2010 5:51 pm

cer sa fie depunctat alyn_dan07 asa numitul "moderatorul" din liga 1 , a fost cam aprinsa conversatie dar la final lasa de dorit limbajul ? el se numeste jucator in tur a castigat returl la fel ... dar in retur lasa de dorit 3 rosi si 2 galbene asa jucator esti ? nu cer castigare meciurile ca nu ma omor de asta e doar un joc , dar la felul cum joci ... sunt multi alti peste tine , dar daca nu ai juca fara q+a nai da 3-4 goluri pe meci . La cuvatul asta "jeT" pe care m-i l-ai adresat ca ti-am zis adevarul in felul in care joci .. spre deosebire de mine in tur ce faulturi am facut ca nici de galben nu am primt ma izbeam in tine si dadea fault . Inca odata cer sa fie depuncatat

http://www.postimage.org/image.php?v=gxub7Xr
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

Data de inscriere : 14/02/2010
Varsta : 32

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyLun Apr 12, 2010 4:13 am

BuLLeT a scris:
cer sa fie depunctat alyn_dan07 asa numitul "moderatorul" din liga 1 , a fost cam aprinsa conversatie dar la final lasa de dorit limbajul ? el se numeste jucator in tur a castigat returl la fel ... dar in retur lasa de dorit 3 rosi si 2 galbene asa jucator esti ? nu cer castigare meciurile ca nu ma omor de asta e doar un joc , dar la felul cum joci ... sunt multi alti peste tine , dar daca nu ai juca fara q+a nai da 3-4 goluri pe meci . La cuvatul asta "jeT" pe care m-i l-ai adresat ca ti-am zis adevarul in felul in care joci .. spre deosebire de mine in tur ce faulturi am facut ca nici de galben nu am primt ma izbeam in tine si dadea fault . Inca odata cer sa fie depuncatat

fiecare intelege ce vrea prin cuvantul asta jET sunt baieti aici in lazio care pot spune ce inteleg prin cuvantul asta,insa mia zis de vreo 3 ori pa si mam enervat si iam spus jet....e cv injuratura si pana la varsta mea[18 ani] nu am stiut.....si apropo de meciuri...aveam 7-3 si pur si simplu de prin min 75 am inceput cu cateva faulturi..oar rosiile leam luat in pozitie de ultim aparator...din lov alea libere chiar a dat gol...insa nu am facut nimik peste regulament...si apropo dak merit depuncatarea si asa se va decide nu mah voi opune insa nu are pt ce sa mah dupuncteze...
Sus In jos
ceavles
Jucator regular
Jucator regular
ceavles

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyLun Apr 12, 2010 10:21 pm

cer victorii cu urmatorii indivizi:
1 carioca_man nu e online mai niciodata si cand e nu raspunde
2 samy_90_gs nici macar nu mi-a dat add
3 rhadoo tot timpul ma amana

urmeaza si printurile
http://yfrog.com/1n37002810p
http://yfrog.com/hqradup
http://yfrog.com/iysamyp
Sus In jos
ceavles
Jucator regular
Jucator regular
ceavles

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyLun Apr 12, 2010 10:32 pm

ALyN a scris:
BuLLeT a scris:

fiecare intelege ce vrea prin cuvantul asta jET sunt baieti aici in lazio care pot spune ce inteleg prin cuvantul asta,insa mia zis de vreo 3 ori pa si mam enervat si iam spus jet....e cv injuratura si pana la varsta mea[18 ani] nu am stiut.....si apropo de meciuri...aveam 7-3 si pur si simplu de prin min 75 am inceput cu cateva faulturi..oar rosiile leam luat in pozitie de ultim aparator...din lov alea libere chiar a dat gol...insa nu am facut nimik peste regulament...si apropo dak merit depuncatarea si asa se va decide nu mah voi opune insa nu are pt ce sa mah dupuncteze...

bullet asta ma cam secat si pe mn intr-o si daca e vorba de depunctare killersakal ar trebui sa fie depunctat,si se vede clar din conversatie cum el l-a provocat pe alin(daca eram eu ii ziceam mai multe nu doar "jet " Smile))
Sus In jos
g0ghy
V.I.P
V.I.P
g0ghy

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyMier Apr 14, 2010 1:01 am

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 2mfdkp1

NU L GASESC DELOC 3-0 SI 3-0
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyMier Apr 14, 2010 4:55 am

Eu l-am cautat de multe ori: mi-a zis ca pleaca la Bucuresti, ca nu poate, ca e obosit, ca are examen..daca vede sa ma caute sa jucam..ca doar cu el mai am de jucat.
https://2img.net/r/ihimizer/img686/3239/85505598.jpg
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
ade
V.I.P
V.I.P

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 17, 2010 12:48 am

incerc sa dau dar nu reusesc de urmatorii:killersakal,vrabie_adrian,,,,toxyc_kin.
http://yfrog.com/j4killershj
http://yfrog.com/j6toxycj
http://yfrog.com/3wvrabiexj
http://yfrog.com/2ovrabiej,nu m am inteles deloc cu vrabie i am zis ca plec la serv si sa jucam iar el a zis ca nu l intereseaza si sa joc dupa ora 12.pai ma tata eu sunt la serv. atunci tu nu intelegi ca nu pot juca la 12 cum vrei u?

Ultima editare efectuata de catre ade in Joi Apr 22, 2010 2:12 am, editata de 3 ori
Sus In jos
FriSSc0
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
FriSSc0

Data de inscriere : 04/03/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 17, 2010 3:14 am

tudy_999 si vrabie mi-au dat ignore si acum nu putem sa jucam meciurile sper sa vorbeasca cineva cu ei...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 17, 2010 3:15 am

FriSSc0 a scris:
tudy_999 si vrabie mi-au dat ignore si acum nu putem sa jucam meciurile sper sa vorbeasca cineva cu ei...
pai tuddy e retras
Sus In jos
FriSSc0
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
FriSSc0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 17, 2010 3:18 am

cristiboss70 a scris:
FriSSc0 a scris:
pai tuddy e retras

a ok atunci vb cu vrabie... ca mi-a dat ignore cand eram in fifaleague...eram prea bun Smile)
Sus In jos
Tigru
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
Tigru

Varsta : 35

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptySam Apr 17, 2010 8:30 pm

Nu dau pe Killerssakal si am dat buzzuri degaba Online Neutral si pana termen si va cer 1-0 1-0

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 219dtld

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Scqjko

Ultima editare efectuata de catre Tigru in Joi Apr 22, 2010 7:57 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
yakyfloyama29
Jucator semi-profesionist
Jucator semi-profesionist
yakyfloyama29

Varsta : 44

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyDum Apr 18, 2010 1:04 am

meciu asta nu mi la actualizat chiar moderatoru alyn care lam jucat chiar cu el

24 alyn_dany07 ------------- yakyfloyama29 -------- 1---3 si urmeaza returu alyn a ales in tur....... 3-puncte
Sus In jos
FriSSc0
Jucator semi-regular
Jucator semi-regular
FriSSc0

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyLun Apr 19, 2010 3:31 am

vrabieeee scoate-ma de la ignore si hai sa jucammm !!!!
Sus In jos
ALyN
Moderator global
Moderator global
ALyN

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyLun Apr 19, 2010 7:46 pm

yakyfloyama29 a scris:
meciu asta nu mi la actualizat chiar moderatoru alyn care lam jucat chiar cu el

24 alyn_dany07 ------------- yakyfloyama29 -------- 1---3 si urmeaza returu alyn a ales in tur....... 3-puncte
nu a fost intentie stai linistit omule....
Sus In jos
nebunatyc
V.I.P
V.I.P
nebunatyc

Data de inscriere : 17/02/2010

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 EmptyMar Apr 20, 2010 3:41 am

aleks_doolce este un copil prea frustrat si ofticat pt ca l`am batut eu cu 7-0 dupa o luna in care n`am jucat fifa !

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Proste

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Prost1

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Prost2

Si discutia a continuat in acelasi ritm. Sper sa luati niste masuri !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106   PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Empty

Sus In jos

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.139
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.112
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.147
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 2-ED.139
» PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.112

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

PROBLEME-RECLAMATII-PRINTURI LIGA 1-ED.106 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente