| NIKU VS SASUKE | |
|
+5ALyN ceavles Ombladon magie sasuke 9 participanți |
Cine vre-ti sa fie exclus | Sasuke | | 9% | [ 2 ] | Magie | | 74% | [ 17 ] | Nimeni | | 4% | [ 1 ] | Amandoi | | 13% | [ 3 ] |
| Total voturi : 23 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 5:31 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre sasuke in Joi Apr 01, 2010 6:19 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Joi Apr 01, 2010 5:35 pm | |
| frate eu nu tin pe amatori de cand ma stiu joc la legendaryy.......asa e jocul facut ma cand ei goluri de rahat asa ii faceau si aia inainte lu cristianici dar el avea pe legendary si il acuza ca are la amator sa fim seriosi eu am participat in multe competitii vrajeala asta cu portarul nu ai cum sa imi spui ca nu am kum ziki u | |
|
| |
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 5:35 pm | |
| - magie a scris:
- frate eu nu tin pe amatori de cand ma stiu joc la legendaryy.......asa e jocul facut ma cand ei goluri de rahat asa ii faceau si aia inainte lu cristianici dar el avea pe legendary si il acuza ca are la amator sa fim seriosi eu am participat in multe competitii vrajeala asta cu portarul nu ai cum sa imi spui ca nu am kum ziki u
omule eu aveam italia u olanda | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 6:01 pm | |
| Bai sasuke da stai relax ca el asa face cu toti se vede ca s-a intors in lazio e deja la al8-9-lea conflict | |
|
| |
ceavles Jucator regular
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 6:11 pm | |
| trebuia sa fie astfel: Sasuke Magie Nimeni si amandoi ) 100% | |
|
| |
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 6:49 pm | |
| sincer ...amandoi ...ti-am zis sasuke de nush cate ori sa te rezumi doar la designer ... de cate ori ai jucat nu prea ai dus o competitie pana la capat...ba te-ai retras...ba ai injurat...ba nush ce...tie nicu numai zic de cate ori ti-am zis dupa meci sa numai vorbesti pe mess cu adversarul(ai ceva de spus postezi la reclamatii)....nu stiu daca ai avut setarile bune sau nu dar nu inteleg de ce nu joci pe ip adversarului? si tii neaparat sa joci pe ip tau...si eu am fost acuzat de multe ori ca nu am setarile bune...de multe ori chiar ma duceam sa ma uit la setari ca nici mie nu-mi venea sa cred ce goluri se dadeau...portari sunt varza la fifa10 ...eu setarile nu le schimb niciodata de pe legendary...mai joc in manage mode acolo mai schimb doar timpul pe 2 min dar celelalte setari nu umblu la ele ...cu toate astea mam invatat ca inainte de fiecare meci sa ma uit la setari ca se intampla cand schimbi fisierele sa se modifice aia cu injuries de pe off trece pe on...deci sfatul meu este sasuke numai designer iar nicu cred ca e bine sa mai faci o pauza ca esti prea patimas...din pacate recunosc ca si eu am devenit prea patimas...prea nervos...bine ca nici nu ma mai atrage fifa10 id vs id (doar astea cu transferuri imi plac la nebunie)si de aia mam retras din liga 1 si ieri mam retras si din fifaleague... |
|
| |
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 6:56 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- sincer ...amandoi ...ti-am zis sasuke de nush cate ori sa te rezumi doar la designer ... de cate ori ai jucat nu prea ai dus o competitie pana la capat...ba te-ai retras...ba ai injurat...ba nush ce...tie nicu numai zic de cate ori ti-am zis dupa meci sa numai vorbesti pe mess cu adversarul(ai ceva de spus postezi la reclamatii)....nu stiu daca ai avut setarile bune sau nu dar nu inteleg de ce nu joci pe ip adversarului? si tii neaparat sa joci pe ip tau...si eu am fost acuzat de multe ori ca nu am setarile bune...de multe ori chiar ma duceam sa ma uit la setari ca nici mie nu-mi venea sa cred ce goluri se dadeau...portari sunt varza la fifa10 ...eu setarile nu le schimb niciodata de pe legendary...mai joc in manage mode acolo mai schimb doar timpul pe 2 min dar celelalte setari nu umblu la ele ...cu toate astea mam invatat ca inainte de fiecare meci sa ma uit la setari ca se intampla cand schimbi fisierele sa se modifice aia cu injuries de pe off trece pe on...deci sfatul meu este sasuke numai designer iar nicu cred ca e bine sa mai faci o pauza ca esti prea patimas...din pacate recunosc ca si eu am devenit prea patimas...prea nervos...bine ca nici nu ma mai atrage fifa10 id vs id (doar astea cu transferuri imi plac la nebunie)si de aia mam retras din liga 1 si ieri mam retras si din fifaleague...
eu am jucat pe ip lui nu el pe ip meu | |
|
| |
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Joi Apr 01, 2010 8:27 pm | |
| Ma cel mai bn intalnitiva si batetiva parte in parte....... | |
|
| |
| |
| |
magie V.I.P
| |
| |
ceavles Jucator regular
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Vin Apr 02, 2010 1:53 am | |
| cu un astfel de limbaj ar trebui sa fie amandoi exclusi | |
|
| |
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Vin Apr 02, 2010 1:57 am | |
| gata magie hai sa terminam
nu ne ma injuram | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Vin Apr 02, 2010 2:11 am | |
| - sasuke a scris:
- gata magie hai sa terminam
nu ne ma injuram da...si maine e o zi... am glumit. ati putea inceta. | |
|
| |
Tudy Jucator regular
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Vin Apr 02, 2010 6:46 pm | |
| sasuke e baiat de treaba plus ca ajuta foarte mult forumul.. magie mereu ma injura pe mess, nu ii port pica pentru ca presupun ca sufera de ceva boala.. | |
|
| |
robert69 Jucator amator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 30 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Vin Apr 02, 2010 6:49 pm | |
| afara cu hotia:))) (vadim)=)) glm mai bn sa nu fie nimeni exclus..si app e sapt mare nu va mai cerati ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Lun Apr 05, 2010 3:58 pm | |
| La ce frumos vorbesc amandoi, parerea mea e ca ar trebui amandoi exclusi de pe acest forum. Un simplu joc de fifa nu ar trebui sa produca atata ura intre un admin din lazioforever si un fost moderator din lazioforever. In loc sa promovati acest forum voi faceti ca multi jucatori sa inceapa sa se certe ,iar acest lucru face numai rau forumului si incet incet o sa dispara.
|
|
| |
Toxik Jucator regular
Mesaje : 51 Data de inscriere : 13/05/2010 Varsta : 30 Localitate : Bistrita
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE Sam Iun 26, 2010 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: NIKU VS SASUKE | |
| |