Campionat FIFA
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Campionat FIFA 11

AcasaLazioforverUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Grupa B

In jos 
+2
the_doctor
sasuke
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 4:44 am

AM LUAT O DECIZIE CLARA:MAGIE' NU MAI COMENTA MECIUL CU SAUKE SE ANULEAZA
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

Data de inscriere : 14/02/2010

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: magie   Grupa B - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 6:30 pm

olanda vs italia 3-2/2-3 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j Te dai cu capul de p ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)

Ultima editare efectuata de catre magie in Vin Apr 02, 2010 6:33 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Ombladon
Moderator global
Moderator global
Ombladon

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 32

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 6:33 pm

magie a scris:
olanda vs italia 3-2/2-2 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j Te dai cu capul de p ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)

"numai ofticati care habar nu are fifa " Laughing te crezi bun asa dute si joaca in lord si lasa-ne, sincer sper sa te tii de cuvant cu ultimu sezon
Sus In jos
http://www.cimitir.ro
magie
V.I.P
V.I.P
magie

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 6:34 pm

Ombladon a scris:
magie a scris:
olanda vs italia 3-2/2-2 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j Te dai cu capul de p ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)

"numai ofticati care habar nu are fifa " Laughing te crezi bun asa dute si joaca in lord si lasa-ne, sincer sper sa te tii de cuvant cu ultimu sezon

ma tin ma ai sa vezi:) k m-am saturat sa fiu furat de toti puricii
Sus In jos
sasuke
Administrator-Designer
Administrator-Designer
sasuke

Data de inscriere : 20/12/2009
Varsta : 34

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptyVin Apr 02, 2010 6:37 pm

magie a scris:
Ombladon a scris:
magie a scris:

ma tin ma ai sa vezi:) k m-am saturat sa fiu furat de toti puricii

da dute ma ca esti ca un parazit

Italia=olanda 2-3 3-2
Sus In jos
https://filelist.all-up.com
Stefan
Jucator expert
Jucator expert
Stefan

Data de inscriere : 16/02/2010
Varsta : 28

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptySam Apr 03, 2010 2:54 am

magie a scris:
olanda vs ucraina 5-7/2-0 min 17 cica jukm maine ca a venit tatal lui din grecia
jucam jucam..numai sa intri pe mess
Sus In jos
magie
V.I.P
V.I.P
magie

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 EmptySam Apr 03, 2010 3:40 am

Stefan a scris:
magie a scris:
olanda vs ucraina 5-7/2-0 min 17 cica jukm maine ca a venit tatal lui din grecia
jucam jucam..numai sa intri pe mess

7-6 pt mn
Sus In jos
Continut sponsorizat

Grupa B - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Grupa B   Grupa B - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Grupa B
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» GRUPA F
» Grupa B
» Grupa A
» GRUPA H
» GRUPA G

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat FIFA :: 

Grupa B - Pagina 2 Scurt :: Editiile trecute

-
Mergi direct la:  

[ Copy this | Start New | Full Size ]

Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente