Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Grupa B Vin Apr 02, 2010 4:44 am | |
| AM LUAT O DECIZIE CLARA:MAGIE' NU MAI COMENTA MECIUL CU SAUKE SE ANULEAZA |
|
magie V.I.P
| Subiect: magie Vin Apr 02, 2010 6:30 pm | |
| olanda vs italia 3-2/2-3 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)
Ultima editare efectuata de catre magie in Vin Apr 02, 2010 6:33 pm, editata de 1 ori | |
|
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: Grupa B Vin Apr 02, 2010 6:33 pm | |
| - magie a scris:
- olanda vs italia 3-2/2-2 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)
"numai ofticati care habar nu are fifa " te crezi bun asa dute si joaca in lord si lasa-ne, sincer sper sa te tii de cuvant cu ultimu sezon | |
|
magie V.I.P
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: Grupa B Vin Apr 02, 2010 6:37 pm | |
| - magie a scris:
- Ombladon a scris:
- magie a scris:
- olanda vs italia 3-2/2-2 un oftica am jucat pe ip lui mi-aq dat un gol niki nu a prinso portaru orice sut gol eu nu ma mai plang k nu le-ai avut cum trb dar tu imediat :-j trisor oricum clar in tur lam ars 3-1 si daca lumea se oftica sa rejukt k la crezut pwe el k e admin:-j ultimul sezon numai ofticsii in lazio care habar nu are fifa si vine si te acuza am zis sa mai dau o sansa sa mai intru sa aveti playeri buni pe lazio dar nu se poate in halu asta sa fiu furat knd eu jok pe legendary nu sa plans aia din lords si se plang astia:-j unii nu toti;)
"numai ofticati care habar nu are fifa " te crezi bun asa dute si joaca in lord si lasa-ne, sincer sper sa te tii de cuvant cu ultimu sezon ma tin ma ai sa vezi:) k m-am saturat sa fiu furat de toti puricii da dute ma ca esti ca un parazit Italia=olanda 2-3 3-2 | |
|
Stefan Jucator expert
Mesaje : 201 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 28 Localitate : Pascani
| Subiect: Re: Grupa B Sam Apr 03, 2010 2:54 am | |
| - magie a scris:
- olanda vs ucraina 5-7/2-0 min 17 cica jukm maine ca a venit tatal lui din grecia
jucam jucam..numai sa intri pe mess | |
|
magie V.I.P
| Subiect: Re: Grupa B Sam Apr 03, 2010 3:40 am | |
| - Stefan a scris:
- magie a scris:
- olanda vs ucraina 5-7/2-0 min 17 cica jukm maine ca a venit tatal lui din grecia
jucam jucam..numai sa intri pe mess 7-6 pt mn | |
|