| Grupa B [UEL] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
leomessi Jucator expert
Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
| Subiect: Grupa B [UEL] Sam Mar 13, 2010 1:42 pm | |
| GRUPA B
Componenta:
1.Stuttgard---magie.arsenal ---Calificat 2.Aston Villa---andra_lazioforever 3.Porto ---Mc_NedySerum 4.Sporting CP---mihai_mustatza 5.Genoa ---mr_juice19--Califcat 6.Udinese ---somebody_4u
Regulament Grupa :
--Dupa ce vedeti mesajul cu ACTUALIZAT la rubrica voastra urmatoarele rezultate le treceti sub ACTUALIZAT
Rezultate:
Ultima editare efectuata de catre leomessi in Lun Mar 22, 2010 12:27 am, editata de 2 ori | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Dum Mar 14, 2010 8:22 pm | |
| Magie vs somebody_4u 3-0/3-0 ma are la ignor daca ma va scoate voi juca cu el Magie vs mihai_mustatza 4-3/3-0 a zis ca nu vrea sa jucam retur si se mai si oftica Magie vs mr_juice19 6-0/4-1 Magie vs Mc_NedySerum 3-0/2-2 in retur un gol a fost din q+W dar nu fac scandal pt un gol dal draq
Ultima editare efectuata de catre magie in Joi Mar 18, 2010 9:25 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
the_doctor Jucator regular
Mesaje : 85 Data de inscriere : 12/03/2010 Localitate : focsani
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Dum Mar 14, 2010 9:00 pm | |
| • Inceperea de la mijlocul terenului (la începutul primei sau celei de-a doua reprize , sau după primirea unul gol) se începe cu pasă în spate - Obligatoriu domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Dum Mar 14, 2010 9:02 pm | |
| - the_doctor a scris:
- • Inceperea de la mijlocul terenului (la începutul primei sau celei de-a doua reprize , sau după primirea unul gol) se începe cu pasă în spate - Obligatoriu
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi amice am dat pase inapoi cu hleb......apoi am dat in tusa la mijlocas cu cacau si ti-am driblat toata echipa asa ca accepta infrangerea.....ast dovada pe mess precum am facut asa ma jurr ca nu am facut cum zici tu dar in fine....daca ai de gand sa jucam returul bine daca nu sanatate;) | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 12:22 am | |
| - magie a scris:
- the_doctor a scris:
- • Inceperea de la mijlocul terenului (la începutul primei sau celei de-a doua reprize , sau după primirea unul gol) se începe cu pasă în spate - Obligatoriu
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi amice am dat pase inapoi cu hleb......apoi am dat in tusa la mijlocas cu cacau si ti-am driblat toata echipa asa ca accepta infrangerea.....ast dovada pe mess precum am facut asa ma jurr ca nu am facut cum zici tu dar in fine....daca ai de gand sa jucam returul bine daca nu sanatate;) numai jura stramb mah..si nu ai driblat cu niciun cacau...dupa ce ai luat gol ai inceput sa fugi cu pogrebnyak ala fara sa dai pasa inapoi...nu joc niciun retur...ori jucam meciu din nou ori victorie 3-0 la masa verde pt nerespectarea regulamentului ori ma retrag din competitie... | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 5:27 am | |
| - the_doctor a scris:
- magie a scris:
- the_doctor a scris:
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi amice am dat pase inapoi cu hleb......apoi am dat in tusa la mijlocas cu cacau si ti-am driblat toata echipa asa ca accepta infrangerea.....ast dovada pe mess precum am facut asa ma jurr ca nu am facut cum zici tu dar in fine....daca ai de gand sa jucam returul bine daca nu sanatate;) numai jura stramb mah..si nu ai driblat cu niciun cacau...dupa ce ai luat gol ai inceput sa fugi cu pogrebnyak ala fara sa dai pasa inapoi...nu joc niciun retur...ori jucam meciu din nou ori victorie 3-0 la masa verde pt nerespectarea regulamentului ori ma retrag din competitie... nu ameninti pe nimeni ca te retragi+deasta pagyblylink ala l-am bagatb in a 2-a repriza titular am jucat cu marica asa ca lasa vrajeala | |
|
| |
leomessi Jucator expert
Mesaje : 205 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 31 Localitate : Radauti
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 4:51 pm | |
| - the_doctor a scris:
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi ai salvarea video sa vad si eu? | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 5:15 pm | |
| - magie a scris:
- the_doctor a scris:
- magie a scris:
- the_doctor a scris:
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi amice am dat pase inapoi cu hleb......apoi am dat in tusa la mijlocas cu cacau si ti-am driblat toata echipa asa ca accepta infrangerea.....ast dovada pe mess precum am facut asa ma jurr ca nu am facut cum zici tu dar in fine....daca ai de gand sa jucam returul bine daca nu sanatate;) numai jura stramb mah..si nu ai driblat cu niciun cacau...dupa ce ai luat gol ai inceput sa fugi cu pogrebnyak ala fara sa dai pasa inapoi...nu joc niciun retur...ori jucam meciu din nou ori victorie 3-0 la masa verde pt nerespectarea regulamentului ori ma retrag din competitie... nu ameninti pe nimeni ca te retragi+deasta pagyblylink ala l-am bagatb in a 2-a repriza titular am jucat cu marica asa ca lasa vrajeala pai si cand ai dat golu de 3-2 mah?????? in repriza a 2 a din cate stiu eu | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 5:17 pm | |
| - leomessi a scris:
- the_doctor a scris:
domnu magie nu a respectat regulamentu cer 3-0 la masa verde si returul il voi juca dupa ce citeste si el regulamentul dupa ce a primit gol se credea maradona..a inceput sa dribleze fara sa dea pasa inapoi ai salvarea video sa vad si eu? nu am nicio inregistrare...dar nu vad dc as inventa asa cv..in fine apropo..cum sa inregistrez????? k nu stiu..poate mai dau de vreunu k asta kre nu respecta reg
Ultima editare efectuata de catre the_doctor in Lun Mar 15, 2010 6:55 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 6:53 pm | |
| andra_lazioforever-mihai_mustatza 1-2 mihai_mustatza-andra_lazioforever 3-2 | |
|
| |
Nedy Jucator incepator
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 9:23 pm | |
| Mc_NedySerum vs mihai_mustatza 1-0 si 1-0 Mc_NedySerum vs mr_juice19 2-1 1-1
Ultima editare efectuata de catre Nedy in Mar Mar 16, 2010 3:15 am, editata de 1 ori | |
|
| |
mr_juice19 Jucator amator
Mesaje : 26 Data de inscriere : 10/03/2010 Localitate : Suceava
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 11:27 pm | |
| mr_juice ---- mihai_mustatza 2-1 si 4-2 mr_juice -----andra 4-2 in min 75 a iesit afara, deci 8-2
Ultima editare efectuata de catre mr_juice19 in Mar Mar 16, 2010 2:28 am, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Lun Mar 15, 2010 11:38 pm | |
| - mr_juice19 a scris:
- mr_juice ---- mihai_mustatza 2-1 si 4-2
oficial MA RETRAG din aceasta competitie,raman doar in campionat daca se poate..nu stiu dc a fost intocmit regulamentul ala daca nimeni nu'l respecta..fiecare face ce vrea la 3-2 pt el echipa mea avand si 2oameni in minus a batut cornerul in zona de 6m si a dat gol...si nu a fost singura data knd a batut pe 6m...in rest a jucat bn..merita victoria da sa respecte frate regulamentu.. nu am probe pt k nu stiu cum sa inregistrez dar makr intrebati'l pe dansu sa vedem ce are de spus... | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Mar Mar 16, 2010 1:52 am | |
| - the_doctor a scris:
- mr_juice19 a scris:
oficial MA RETRAG din aceasta competitie,raman doar in campionat daca se poate..nu stiu dc a fost intocmit regulamentul ala daca nimeni nu'l respecta..fiecare face ce vrea la 3-2 pt el echipa mea avand si 2oameni in minus a batut cornerul in zona de 6m si a dat gol...si nu a fost singura data knd a batut pe 6m...in rest a jucat bn..merita victoria da sa respecte frate regulamentu.. nu am probe pt k nu stiu cum sa inregistrez dar makr intrebati'l pe dansu sa vedem ce are de spus... poi era normal sa te retragi dupa atatea infrangeri.....daca aveai victorii nu te mai retrageai...:-j | |
|
| |
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Mar Mar 16, 2010 5:39 am | |
| - magie a scris:
- the_doctor a scris:
- mr_juice19 a scris:
oficial MA RETRAG din aceasta competitie,raman doar in campionat daca se poate..nu stiu dc a fost intocmit regulamentul ala daca nimeni nu'l respecta..fiecare face ce vrea la 3-2 pt el echipa mea avand si 2oameni in minus a batut cornerul in zona de 6m si a dat gol...si nu a fost singura data knd a batut pe 6m...in rest a jucat bn..merita victoria da sa respecte frate regulamentu.. nu am probe pt k nu stiu cum sa inregistrez dar makr intrebati'l pe dansu sa vedem ce are de spus... poi era normal sa te retragi dupa atatea infrangeri.....daca aveai victorii nu te mai retrageai...:-j mah numai comenta aiurea..ma retrag pt ca nu respectati regulamentul...ce oameni----doamneeee si daca esti asa corect si zici ca nu ai gresit dc nu rejoci meciu?????????????? | |
|
| |
Nedy Jucator incepator
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Vin Mar 19, 2010 12:44 am | |
| Mc_NedySerum vs magie.arsenal 3-0 si 2-2 | |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: Re: Grupa B [UEL] Vin Mar 19, 2010 11:57 pm | |
| - Nedy a scris:
- Mc_NedySerum vs magie.arsenal 3-0 si 2-2
vezi ca ai gresit rezultatul:)))) | |