gigi_piratu Jucator incepator
Mesaje : 5 Data de inscriere : 27/02/2010 Localitate : bucuresti
| Subiect: probleme setari Joi Mar 11, 2010 12:35 am | |
| am citit tot regulamentul si cu tote astea am si eu o nelamurire o setare care cred ca este esentiala la fifa este scapata din regulament si cred ca multi profita este schimbarea de jucatori nu cred ca toti o au la fel ,eu cred ca poti sati crezi un avantaj te rog sami dai un raspuns. Nu ma refer la schimbarea jucatorilor pe teren adica cand ceri jucatorul la minge [ PLAYER AUTO SWITCHING ]
Ultima editare efectuata de catre gigi_piratu in Sam Mar 13, 2010 3:24 pm, editata de 1 ori | |
|
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: probleme setari Joi Mar 11, 2010 2:06 am | |
| - gigi_piratu a scris:
- am citit tot regulamentul si cu tote astea am si eu o nelamurire o setare care cred ca este esentiala la fifa este scapata din regulament si cred ca multi profita este schimbarea de jucatori nu cred ca toti o au la fel ,eu cred ca poti sati crezi un avantaj te rog sami dai un raspuns.
nu influenteaza cu nimic, niciun player nu poate face mai mult de 3 schimbari | |
|
carioca_man V.I.P
| Subiect: Re: probleme setari Joi Mar 11, 2010 4:18 pm | |
| Cred ca se refera la faptul ca unii au de ales din 5 rezerve iar altii din 7 rezerve asa cum e postata imaginea lui cristianici ca exemplu. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: probleme setari | |
| |
|