| VAD CA... | |
|
+6BuLLeT magie sasuke ANNWYN ALyN g0ghy 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 9:58 am | |
| CRED CA A VENIT MOMENTUL....AM INGHITIT DE LA VOI PREA MULTE...MA-TI FACUT VARZA DE PREA MULTE ORI....AM INGHITIT DE LA VOI TOATE KKATURILE....NICI NU STIU DE CATE ORI MA-TI FACUT IN FEL SI CHIP...PT.CE? NU SE MAI POATE....EU UNU MAM STRADUIT...MI-AM DAT 2 ANI DIN VIATA PT.LAZIO....CA SA FAC CE?...DA ...ASTA E....VAD CA SI MODERATORI IN CARE AVEAM BAZA SAU DUS PE COPCA...ASTA E...VA LAS PE "VOI" ....DAR SA NU SARITI CA HULTANI...CA EDITIILE DE FIFA10 LE VOI STERGE...DACA VRETI SA CONSTRUTI CEVA SA O FACETI VOI NU PE ..... |
|
| |
g0ghy V.I.P
| Subiect: Re: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 4:05 pm | |
| eu cred k nu stii ce vb ma cum sa lasi acum LAZIO chiar dak este intr-un pas mai prost sau mai bun noi nu te vom lasa sa ne lasi la greu
SUNTETI DE ACORD PLAYERILOR
ASTEPT PARERI (chiar dak nu sunt unu dintre voi admin moderator etc miam spus doar parerea) | |
|
| |
ALyN Moderator global
Mesaje : 180 Data de inscriere : 14/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 4:24 pm | |
| Cristi chiar dak te retragi...eu as zice k nu ai dc sa stergi ed de fifa 10...asa e te cred pt k miai arat printuri de la oameni care nu mah asteptam sa vb asa,insa doar stii ca mai sunt si copii fara minte...parerea me e sa continui
Ultima editare efectuata de catre ALyN in Lun Mar 01, 2010 1:15 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ANNWYN Photoshop WorkeR
| Subiect: Re: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 5:14 pm | |
| Sunt de acord cu ei doi!Nu ar trebui sa lasi Lazio pt ca ai muncit prea mult.E ca si cum ai construi o casa si apoi o darami ca nu iti plac 10 caramizi din ea.Asta e parearea mea. Sper sa te razgandesti!!!!!! | |
|
| |
sasuke Administrator-Designer
Mesaje : 434 Data de inscriere : 20/12/2009 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 7:00 pm | |
| nu are rost sa te retragi
daca e asa facem frumos un nou regul;ament care il punem pe prima pagina si ala sa cuprinda ---care mai injura sau face discriminare ia direct banned pe ip si i se sterge contu
ca pana la urma si voi daca ati fi in locul lui v-ati oftica
sa fiti injurati si sa vi se spuna ,,ca daca esti admin ai vreun drept special.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: VAD CA... Dum Feb 28, 2010 7:10 pm | |
| - cristiboss70 a scris:
- CRED CA A VENIT MOMENTUL....AM INGHITIT DE LA VOI PREA MULTE...MA-TI FACUT VARZA DE PREA MULTE ORI....AM INGHITIT DE LA VOI TOATE KKATURILE....NICI NU STIU DE CATE ORI MA-TI FACUT IN FEL SI CHIP...PT.CE? NU SE MAI POATE....EU UNU MAM STRADUIT...MI-AM DAT 2 ANI DIN VIATA PT.LAZIO....CA SA FAC CE?...DA ...ASTA E....VAD CA SI MODERATORI IN CARE AVEAM BAZA SAU DUS PE COPCA...ASTA E...VA LAS PE "VOI" ....DAR SA NU SARITI CA HULTANI...CA EDITIILE DE FIFA10 LE VOI STERGE...DACA VRETI SA CONSTRUTI CEVA SA O FACETI VOI NU PE .....
Cristi sunt cativa oameni care nu stiu altceva decat sa-si bata joc de ce am facut noi. Parerea mea e sa nu-i bagi in seama si mai bine da-le cate un ignore si apoi un ban pe ip. Vreau sa stiu cine sunt aia care au vorbit urat cu tine, astept sa ma contactezi pe mesenger |
|
| |
magie V.I.P
| Subiect: magie Dum Feb 28, 2010 7:57 pm | |
| si eu am fost dat afara......dar nu l-am jgnit chiar daca ma exclus pe cand altii vad ca va luati lumea in cap......app sunteti deseama cu el de ii vorbiti in halu asta are si el dreptate mare............daca cristi nu va mai continua si asta sper sa nu se intample eu unul ma retrag......daca nu va continua el ca stiu ca nu o sa mai mearga lazio daca nu va mai fi el....cum merge acum | |
|
| |
BuLLeT Jucator semi-regular
Mesaje : 48 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 33 Localitate : IASI
| Subiect: Re: VAD CA... Lun Mar 01, 2010 2:31 am | |
| mare dreptate ii dau lui magie + de ce sa retragi pentru altii care nu au minte ? daca IQ lor e egal cu 0 ? mai sunt si din astia . Ai face o greseala mare daca te-ai retrage si putini ca tine au rabdare sa explice ceva unui jucator/player asa cum miai facut tu mie cand am venit pe lazio .. nu sunt eu cine stie vechi pe lazio , dar tu cel putin miai deschis o parte a inimi cand am venit pe forum si aveam ganduri mari .. cand o sa stranga ceva sezoane/palmaresuri sa ma alatur voua .... poate intr-o buna zi ma veni si randul meu... poate . Inca odata mai gandeste inainte sper si cred ca nu vei pleca.
Multumesc , Anticipat
BuLLeT | |
|
| |
nebunatyc V.I.P
Mesaje : 103 Data de inscriere : 17/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: VAD CA... Lun Mar 01, 2010 5:19 am | |
| Cristi...poate e doar o decizie luata la nervi...la suparare..e normal sa te simti jignit cand esti injurat aiurea...fara sa gresesti cu nimic. Si intr-un fel ai dreptate. Dar gandeste-te la ultimii 2 ani ! La cele aproape 100 de editii de fifa pe care le-ai organizat! Chiar vrei sa arunci toata munca ta la gunoi ? Pt ce ? Pt limbricii astia de 12-13 ani care nu stiu sa se comporte si sa vb omeneste ? Eu zic ca nu se merita sa iti distrugi munca ta pana la urma...ca tu ai tinut LAZIOFOREVER atata timp.
In concluzie : Daca tu nu ne vrei , NOI TE VREM ! | |
|
| |
Ombladon Moderator global
Mesaje : 904 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 32 Localitate : Buzău
| Subiect: Re: VAD CA... Lun Mar 01, 2010 5:37 am | |
| - nebunatyc a scris:
- Cristi...poate e doar o decizie luata la nervi...la suparare..e normal sa te simti jignit cand esti injurat aiurea...fara sa gresesti cu nimic. Si intr-un fel ai dreptate. Dar gandeste-te la ultimii 2 ani ! La cele aproape 100 de editii de fifa pe care le-ai organizat! Chiar vrei sa arunci toata munca ta la gunoi ? Pt ce ? Pt limbricii astia de 12-13 ani care nu stiu sa se comporte si sa vb omeneste ? Eu zic ca nu se merita sa iti distrugi munca ta pana la urma...ca tu ai tinut LAZIOFOREVER atata timp.
In concluzie : Daca tu nu ne vrei , NOI TE VREM ! asta asa e, perfecta dreptate are Radu | |
|
| |
Anakin vechiul nick Moderator
Mesaje : 225 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 34 Localitate : Arad
| Subiect: Re: VAD CA... Lun Mar 01, 2010 5:45 am | |
| - nebunatyc a scris:
- Cristi...poate e doar o decizie luata la nervi...la suparare..e normal sa te simti jignit cand esti injurat aiurea...fara sa gresesti cu nimic. Si intr-un fel ai dreptate. Dar gandeste-te la ultimii 2 ani ! La cele aproape 100 de editii de fifa pe care le-ai organizat! Chiar vrei sa arunci toata munca ta la gunoi ? Pt ce ? Pt limbricii astia de 12-13 ani care nu stiu sa se comporte si sa vb omeneste ? Eu zic ca nu se merita sa iti distrugi munca ta pana la urma...ca tu ai tinut LAZIOFOREVER atata timp.
In concluzie : Daca tu nu ne vrei , NOI TE VREM ! Corect, si repet, cristi anici a facut enorm de multe pt LAZIOFOREVER si are o munca depusa pe acest forum, si nu merita sa ii fie stricata de niste indolenti cu tupeu care sa il ia peste picior, fara el Lazio nu ar fi fost unde e acum, capabila sa ajunga sa isi atinga "Centenarul"...100 de editii, ceea ce nush cate forumuri de fifa se pot lauda. Sustin ideea lui xxl de a se da ban pe ip acestor persoane care isi bat joc de ce s-a construit aici. Long live cristianici si FORZA LAZIO | |
|
| |
robert69 Jucator amator
Mesaje : 29 Data de inscriere : 16/02/2010 Varsta : 30 Localitate : Buzau
| Subiect: Re: VAD CA... Mar Mar 02, 2010 3:07 pm | |
| nu are rost sa te lasi cristi;) da-le ban si termini balciul q ei.......nu poti sa ii multumesti pe toti;)
bafta;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VAD CA... | |
| |
|
| |
| VAD CA... | |
|